- Konu Sahibi gamzealtun
-
canım ben ikincisini beğendim:)))koltukta çicek böcek sevmediğim için birincisi hoşuma gitmedi.tabi senin gönlün hangisinden yanaysa ona karar kılKızlar geçen evlilik hazırlığı fuarda iki tane salon takımı beğendim düğün paketi yapmışlar seçiyorsun içinden istediğini fiyat da cazip geldi sizce hangisi daha güzel
Eki Görüntüle 934424
Eki Görüntüle 934425
canım ben ikincisini beğendim:)))koltukta çicek böcek sevmediğim için birincisi hoşuma gitmedi.tabi senin gönlün hangisinden yanaysa ona karar kıl
1. çok güzel tam genç işi diğeri ağır beğenmedim
Ben birinciyi çok begendim fiyatlar nasıl
Tabi ki 1. Olan normalde çiçekli bocekli şeyleri sevmem ama çok ferah duruyor 2. Biraz daha karartir gibi sanki
morlu olan cok guzel ben olsam onu secerdım kı dugunum henuz pıyasada olmadıgı halde ona benzeyen bı model ıstıkbalde parıs oturma grubu adı kesınlıkle onu alcam dıye dusunuyorum. hemde spor ve tam genc ısı bence.
dimi 1.cisi hem daha ferah ferah sanki?
senin aklın mordaysa içinde kalmasın.ömürlük değil ya.ama diğeri çok şık ve ağır geldi bana.uzun yıllar da kullanabilirsin.ortaya krem tonlarında veya açık ahşap desen sehpa çok güzel olur.ya bu çicek böcekli bu desenlar yeni moda olmuşlar tüm mobilyacılarda göryrm ama ömrü kısadr bence.ayyy kafanı karıştrmıym yaCanım valla normalde bende çok sevmem çiçek böcek ama bunu renklerine bayıldım! Lila mor çok yakışmış, diğeri de cok kahve kahve kapatır mı dedim? Ona sence ne renk orta sehpa olur ceviz filan mı?
İyimiş canım gerçktenfiyatlar çok uygun valla tam benim keseme göre tek alırsan 2450tl alıyorsun ama düğün paketi yapmışlar. Salon yemek yatak odası tv üniten filan içinde 6100 tlye geliyor bir de seçenek var istersen 750 indirim ya da 1000 tl balayı mücevher kütahya porselen takım veriyorlar. Ben herhalde para indirimini alıp 5350tlye tüm evimi döşeyeceğim.
Kızlar geçen evlilik hazırlığı fuarda iki tane salon takımı beğendim düğün paketi yapmışlar seçiyorsun içinden istediğini fiyat da cazip geldi sizce hangisi daha güzel
Eki Görüntüle 934424
]
benim oturma grubumda böyleydi ama ben çiçeğin modası geçince iyi olmaz diye 2 tekli olanlar digerleri gibi süt kahvesi yaptırdım yastıklarını da çiçekli yaptırdım ve çok hoş oldu :) sonra çiçekli yastıklardan kurtulmak istersen de yastık yüzzlerini değiştirir sin :) ben 1.ciyi begendim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?