Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derse beraber gidin olmazsa dershan ortamı ise alırlar özel ders ise almazlar söyle acık açık yanı dersim vardı tamamen aklımdan cktı deyin ama ders geri gelmez onunla her zaman görüşebilirsnxKizlar ben bir arkadasi disari cagirdim ama o gun dersim olduğu sonradan aklima geldi ertelemekte istemiyorum ne yapayim sizce?
Ciddi misinDersi ek.
Ciddi misin
Dersten sonra gorusun
Aksam dersimiz var ona gitcez zaten arada iki saat var yol haric![]()
Ya dersten sonra buluşun yada dersi ekeceksin.
Pekii :)Ya arkadaşını ekecen ya dersi. Aynı anda iki yerde olman için seni klonlayamayacağımıza göre seçenekler belli.
"kusura bakma canım dersim olduğu şimdi aklıma geldi" diyceksin o kadar. ya da önemsizse dersi ekiceksin.Kizlar ben bir arkadasi disari cagirdim ama o gun dersim olduğu sonradan aklima geldi ertelemekte istemiyorum ne yapayim sizce?
Daniscak kimsem yok nolmus konu actiysamm..Şimdi "evet bu benim için dert", "beğenmediysen yazma", "konumdan gider misin" diye üstüme gelmeden önce bir düşünmeni rica ediyorum; bazı konuları sırf konu açmak için açıyor olabilir misin?![]()
Ders daha onemli degil mi? Arkadasina dersin oldugunu unuttugunu soyle.Daniscak kimsem yok nolmus konu actiysamm..