- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Konu gelinlik olunca çok hassas oluyor insan :))Bende normalde tesettürlü kişilerin düğünde açık görünce anlam veremiyorum
Son bı fırt çek gibi bı şey mi bu aedfdfdf
Benim bir arkadaşımın annesi gençliğinde sadece düğün için açık gelinlik giymiş hiç pişman olmamış hatta o siyah beyaz fotoğraf hala duruyorduEvet çok büyük bir dert değil şuan içinde bulunduğumuz dünya sorunu çok daha büyük ama Bnde bunu düşünmeden edemiyorum bu yaz hayırlısıyla düğünüm olucak kendim normalde tesettürlü biriyim ama kapalı model gelinlikler hiç dikkatimi cekmiyor hiçbir modeli begenmiyorum hani derler ya aşık oldum gelinliğimi görünce o bende yok nişanlımın ailesi bir kere gelin olucaksın begendiğin istediğin modeli giy sonra pişman olma, insanlar ne der diye düşünme diyor ama ben insanlarıda geçtim istediklerini, söylesinler sadece manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem açık bir model giyersem Ama kapalı bir modelde giyersem mutsuz ve pişman olmak istemiyorum tesettürlü olupta düğününde açık gelinlik giyip sonrasında kendini rahatsız hisseden oldumu.
Konu gelinlik olunca çok hassas oluyor insan :))
Sana önerim testturunu bozma her düğün videonu izleyen her fotoğrafına bakan seni açık görecek önermem yinede tercih senin Rabbim mutlu eylesin bı ömür inşallahEvet çok büyük bir dert değil şuan içinde bulunduğumuz dünya sorunu çok daha büyük ama Bnde bunu düşünmeden edemiyorum bu yaz hayırlısıyla düğünüm olucak kendim normalde tesettürlü biriyim ama kapalı model gelinlikler hiç dikkatimi cekmiyor hiçbir modeli begenmiyorum hani derler ya aşık oldum gelinliğimi görünce o bende yok nişanlımın ailesi bir kere gelin olucaksın begendiğin istediğin modeli giy sonra pişman olma, insanlar ne der diye düşünme diyor ama ben insanlarıda geçtim istediklerini, söylesinler sadece manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem açık bir model giyersem Ama kapalı bir modelde giyersem mutsuz ve pişman olmak istemiyorum tesettürlü olupta düğününde açık gelinlik giyip sonrasında kendini rahatsız hisseden oldumu.
Haklısınız Rahat olmucağı kesinBı kaç saat giyecegin rahat edemeyecegin bı elbise aslında ben öyle düşünüyorumbana izin verseler düz bir elbiseyle çok mutlu bı gelin olabilirim ama toplum baskısı aeasasasa
İnşallah çok teşekkür ederimSana önerim testturunu bozma her düğün videonu izleyen her fotoğrafına bakan seni açık görecek önermem yinede tercih senin Rabbim mutlu eylesin bı ömür inşallah
Tesettür değildir o, kendini tesettürlü diye açıklayan kişi düğünde açık olmayı aklından bile geçirmez." Normalde tesettürlü biriyim " Bu cümle çok tuhaf geldi bana.
Tesetturluyum , Ya da değilim denir. Neyse odur ınsan.
Tesettürun manası çok derindir. Eğer düğünde , tesettüre uygun olmayan şekilde gelinlik giyme isteğiniz varsa bunu tam benimsememissiniz demektir.
Ve bu kişilere sorarak karar verilmez. Siz nesiniz , Tam konunun neresindesiniz bu önemli.
Düğün dediğin 3 , 5 saatlik bir toplantı .
Araştırıyorum içime yatan bi model olursa tabi ki tesettürlü olucak bulunduğum şehir küçük bir yer.Aslında çok güzel tesettürlü gelinlikler var. Ben 10 sene önce evlendim şimdi görünce diyorum eşimle tekrar mı evlensem
Başörtü değil hanım efendi 4 senedir tesettürdeyim ama sadece gelinlik konusunda kafam karıştı zaten bu konuyu da sizlere kafa karışıklığımı anlatmak için açtım.Tesettür değildir o, kendini tesettürlü diye açıklayan kişi düğünde açık olmayı aklından bile geçirmez.
Olsa olsa bir şekilde takmış bulunduğu başörtüdür.
Peki.Başörtü değil hanım efendi 4 senedir tesettürdeyim ama sadece gelinlik konusunda kafam karıştı zaten bu konuyu da sizlere kafa karışıklığımı anlatmak için açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?