- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Ahahha ben size tesettüre mi girin dedimalıntıladıgınız cumlemı seslı bır sekılde kendı kendınıze tekrar okur musunuz
bır oyle bır boyle davrananlar yuzunden tesetturlu arkadaslarımıza on yargı olusturulması
lutfen tekrarlayın
bır oyle bır boyle davrananlar yuzunden tesetturlu arkadaslarımıza on yargı olusturulması
yanı tesetturlulere onyargım var dememısım :)
kımse bunu bahane edıp tesetturden uzak duruyor da demedım kendı yazdıgım hıcbırseyden bu anlamı cıkaramıyorum okuyorum okuyorum yazdıgım hıc bır cumleden sızın gıbıler yuzunden kımse tesetture gırmek ıstemıyor anlamı cıkmıyor yok ugrastım basaramadım :)
benım sıze karsı durdugum nokta yazdıklarımı tamamen yanlıs anlamıs olmanız
ve bana ıyı ortunde ornek ol o zaman dıyerek sınırı aşmanız
sızınle polemıge gırmek ıstemıyorum cunku sız bırılerıne ornek olmam ıcın tesetture gırmemı onerdınız bana
bu sebeple anlasabılecegımızı sanmıyorum .
ıyı gunler
Yani bu görüş bizi emrolunduğumuz şeyden kurtarmıyor maalesef...
Arkadaşımızın tesettürünü beğenmiyor olabiliriz ama daha iyisini biz yaparak örnekte olabiliriz.
Mesela.
O yapmıyorsa daha iyisini yaparak aynı şekilde karşıt görüşlere örnek olarak.
daha ıyısını yapın ornek olun dedınızAhahha ben size tesettüre mi girin dedimpeki iyi günler
Tamam da biz derken siz dememişim değil mi kendim de buna dahilim demek istemiştim aslında :) baştan beri yanlış anlaşıldık diyelim ve konuyu kapatalım ben size tesettüre girin veya siz de karşıtsınız demedim aklımdan bile geçmedi emin olabilirsiniz ama belki yazarken daha seçici yazmalıydım hak veriyorum :) yanlış anlaşılmak istemem .daha ıyısını yapın ornek olun dedınız bu ne demek ?
bırde benım tum yazdıklarımdan sırf bu yuzen tesetture gırmek ıstemıyorum dedıgımı zannederek yazdınız bunu
halbukı bastan sona sadece kendı ınancınız ıcın tesetture gırın ananız babanız kocanız ıstıyor dıye gırılıp cıkılmaz oyuncak etmeyın demıs olmama ragmen
gercekten ben dıyorum angara sız dıyorsunuz senınkı benden gara
vallahı aynen boyle
ıyı forumlar
ınsan ne dedıgını bılmeden karsı tarafın ne dedıgını anlayamaz tabı...Tamam da biz derken siz dememişim değil mi kendim de buna dahilim demek istemiştim aslında :) baştan beri yanlış anlaşıldık diyelim ve konuyu kapatalım ben size tesettüre girin veya siz de karşıtsınız demedim aklımdan bile geçmedi emin olabilirsiniz ama belki yazarken daha seçici yazmalıydım hak veriyorum :) yanlış anlaşılmak istemem .
Bide bu yüzden tesettüre girmek istemem dediğinizi hiç düşünmemiştim laf cambazlığı yapmayın lütfen ben yazdığınıza karşılık bu tutumun yanlış olduğunu savunduğumu söyledim bu kadar yani size karşı değil sadece böyle düşünenlere de karşı :) kendinize iyi bakın hakkınızı da helal edin eğer kırıcı bişey söylediysem en korktuğum şeydir de kalp kırmak belki şimdi bunu da diyebilirsiniz sen kimsin ki kalp kırasın ama olsun ben gene de diyeyim de❤
Arkadaş söylemek istediklerinizi anlamamışınsan ne dedıgını bılmeden karsı tarafın ne dedıgını anlayamaz tabı...
laf cambazlıgı yapıyormusum ya ben hanı
hak mak yok ortada varsa helal olsun ıyı gunler
O çok daha başka birşey bnm kardeşm evlendi Bn giyinmedim 10 dk durdum onu görmek için çıktım düğünden zaten 4 sene oluyor kapadığım zamanında çok abiye giyip saç yaptırdım o yönden gözüm tok bi özentim yok .Yanlış anlamayın ama benim teyzemde öyleydi hatta eşimin kuzenleride.. ben anlam veremiyorum açıkçası.
Normalde kapalılar, ama birisinin düğün nişan vs birseyi olsun sadece kendilerinin değil de hemen açılıp böyle askılı diz kapağı hizasında elbiseler giyiyorlar.
Ben açıkçası anlam veremiyorum.
Benim eltımde öyleydi beni eleştirirdi açığım diye.
Kaynım onu aldattı sarışın bir kadınla.
Hemen açılıp saçlarını sarıya boyayıp boşandı ve açıldı komple.
Yanı tesettur çok hassas birşey. Bence çok güzel tesetturlu gelinliklerde var siz bilirsiniz yinede tabi.
O çok daha başka birşey bnm kardeşm evlendi Bn giyinmedim 10 dk durdum onu görmek için çıktım düğünden zaten 4 sene oluyor kapadığım zamanında çok abiye giyip saç yaptırdım o yönden gözüm tok bi özentim yok .
Arkadaş söylemek istediklerinizi anlamamıştuhaf bir diyalog çıkmış ortaya Neyse katılıyorum size tesettürü o şekilde kullananlar yüzünden "Bunlar da müslüman mı? Nasıl kapalılık bu?" Düşüncesi ortaya.çıkıyor.. Allah tesettürlülere tesettürü tam mantığı ile kavramayı nasip etsin..
Kına gecesi yapmıcaz zaten ama düğün olucak yakınınız olan herkesin düğününde saç yaptırıp abiye giyebilirsiniz tüm kadınlar bunu defalarca yapmıştır hayatında ama gelinlik hayatta 1 kere giyilen bişey herkes için önemli olmayabilir ama gelinlik benim için çok özel.Bence eğer toksanız bu yönden kendi düğün kına vs de de yapmayın tabi karar yine sizin ama
E tamam siz zaten kararınızı vermişsiniz neden kararsız kaldınız ki ozaman.Kına gecesi yapmıcaz zaten ama düğün olucak yakınınız olan herkesin düğününde saç yaptırıp abiye giyebilirsiniz tüm kadınlar bunu defalarca yapmıştır hayatında ama gelinlik hayatta 1 kere giyilen bişey herkes için önemli olmayabilir ama gelinlik benim için çok özel.
Model konusunda kararsız kalmıştım düğün olucağı kesindi zatenE tamam siz zaten kararınızı vermişsiniz neden kararsız kaldınız ki ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?