- 14 Ağustos 2018
- 20.994
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.433
- 598
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Oleg'den mesela bir açık gelinlik beğendim şu anBilmiyorum öyle yapılabilirse çok iyi olur yarın birkaç yere daha bakıcam begenmezsem dediğiniz gibi yaptırmayı düşünüyorum olursa.
Yuhh yaaVar tabi var.. Benim tanıdğım biri de öyle yapmştı .. Bi ara bi program vardı gelinler yarışıyordu düğün kına videolar falan yayınlıyordular orda da düğünde açılan kınadaki açık videolarını yayınlatanlar vardı..
Yalnız tül tesettür değildirBilmiyorum öyle yapılabilirse çok iyi olur yarın birkaç yere daha bakıcam begenmezsem dediğiniz gibi yaptırmayı düşünüyorum olursa.
Bizim düğün yaz sonu nişanlımda çalışıyor uzakta bir haftalığına geldi beraber bakalım dedik zaten çok küçük bir yer 3 4 tane magaza var gelinlik magazası olarakEvden çıkmayın deniliyor ayrıca düğün salonlarinin acilacagi da meçhul gelinlikci mi gezeceksiniz
Tül değil de başka türlü kapatabilirler belkiYalnız tül tesettür değildir
Tesekkur ederimOleg'den mesela bir açık gelinlik beğendim şu anduvağının tülünden kollarının ve göğsünün kapandığını düşündüm hala çok şık.kolay gelsin.
Tesettür değildir o, kendini tesettürlü diye açıklayan kişi düğünde açık olmayı aklından bile geçirmez.
Olsa olsa bir şekilde takmış bulunduğu başörtüdür.
Yaz sonuna daha çok var bakmak icin erken zaten. Ayrıca nişanıyla bakilacak diye bir sey yok ki tam tersi damat düğünden önce görmez gibi bir adet var. Siz biraz tuhaf düşüncelerle dolusunuzBizim düğün yaz sonu nişanlımda çalışıyor uzakta bir haftalığına geldi beraber bakalım dedik zaten çok küçük bir yer 3 4 tane magaza var gelinlik magazası olarak
Profil resminize baktim kara çarşaf giyen bi insansiniz ve tülden gelinlik. Cidden tuhafTül değil de başka türlü kapatabilirler belki
1.si tülden tabiki gelinlik giymicem 2. si Kara çarşafta benim seçimim düğünüm beyaz gelinlik giymekte benim seçimim.Profil resminize baktim kara çarşaf giyen bi insansiniz ve tülden gelinlik. Cidden tuhaf
Evet olabilir tesekkür ederim yorumunuz için.Bizim memlekette kına sadece kadınlar arasında yapılır, kamera yoktur. Gelininde saçı açık olur ve istediği gibi abiyesini giyer sonra kaftanını giyer. Düğünde de karışık olduğu için tesettüre uygun olarak gelirler. İsterseniz kınanızı tamamen kadınlar arasında yapıp beyaz istediğiniz tarz bir elbise giyin, sonrada kaftan giyersiniz. Düğünde de tesettürlü olursunuz. Aklıma geldi, belki hoşunuza gider.
Adetlere uymak zorunda mıyım evet yaz sonuna çok var bazı durumlar yüzünden önce gelinliği aradan çıkarmak istedik.Yaz sonuna daha çok var bakmak icin erken zaten. Ayrıca nişanıyla bakilacak diye bir sey yok ki tam tersi damat düğünden önce görmez gibi bir adet var. Siz biraz tuhaf düşüncelerle dolusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?