• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsız kaldım :((

Siz söylüyorsunuz, aramızda hiçbir problem yok, kızınız da mutlu..
adam dara girince bırakmak olur mu?

eşinizi seviyor muşunuz?

benim anlatamadığım bu sonradan başımıza gelen bişi değil ki yukarıda da yazdım her zaman yanındaydım her koşulda,hiçbir beklentim olmadan,oysa ki o işler iyiye gidince değişti hamile halimle yanımda olmadı evet şimdi işleri yine ters ve benim yanımda..sizin başınıza gelse ne düşünürsünüz ? evet problemimiz yok bize karşı çok iyi ama bu yaşattıklarını unutturmuyor maalesef

arkadaşlar merhaba...yine aklım karışık ve yardımlarınıza ihtiyacım var..hatırlayanlar olur belki daha önceki konumda yazmıştım evliliğimin ilk yıllarında doğumuma birkaç ay kala eşim tarafından aldatılmış,bebğim henüz çok ufakken bunu öğrenip boşanma aşamasına gelmiştik.bi süre ayrı yaşadık sonra o pişman oldu af diledi,ağladı yalvardı biz tekrar biraraya geldik...bu olayın üzerinden nerdeyse 4 yıl geçti çok şükür beni tekrar pişman edecek bişeyi olmadı,belki eskisinden de iyi oldu bana karşı,tabi ki bunu atlatmam kolay olmadı çok sancılı bi süreç geçirdim ama kızım için 1 kez olsun denemek istedim..kızımla birbirlerine çok düşkünler kızım her işini babasına yaptırır eşim de bana gerek ev işlerinde gerek kızımın bakımında çok yardımcıdır,bir dediğimizi 2 etmez,çevremde yaşadığımız olayı bilen çok az insan var ve anlatsam sanırım inanmazlar çünkü herkes eşimin 4/4 'lük bi eş olduğunu söyler..gelelim benim sıkıntıma...bu ayrılık sürecinde eşimin işleri bozuldu ve biz gerçekten maddi olarak çok zor anlar geçirdik ki ben buna benim ahımı aldı şeklinde yorumladım...ama sıkıntıyı çeken yine ben oldum o da ayrı bişey tabi...ailemin desteğiyle uzun bi süre idare ettik derken ben tekrar çalışmaya başladım şimdi çok şükür kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum..eşim ise hala toparlayamadı ve bu durum artık bana batmaya başladı...ki biz evlenmeden öncede nişanlıykende maddi olarak hiçbişeyine bakmamış hep idare etmiştim..şimdi düşünüyorum da o kadar sıkıntısını çektim yanında ve destek oldum karşlığı aldatılmak oldu peki şimdi iyi mi yapıyorum sizce ? buraya kadar deyip yollarımızı ayırmalı mı yoksa devam mı etmeli? ne olur bi akıl verin kafam çok karışık...

geçmiş sorunlarının bitmiş olması çok güzel senin için ama maddi olarak yetersizlik durumunda buraya kadar demek ne kadar doğru. mutlaka iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor para son derece önemli ancak ya sen de ters dönersen????????? kendi ayaklarının üstüne düşersen ne olacak? her şeyi tek başına aşabilecek misin? hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur. ah ettim diyorsun ya o da ah ederse senin işlerin bozulursa???bu ayrı bir konu. önemli olan konu eşinin çabaları var mı işlerinin düzelmesi konusunda yoksa evde oturup senden mi bekliyor? ha senden bekliyorsa ayrıl diyebilirim. en sevmediğim erkek modeli. ama çabaları varsa destek olmalısın..

erkeklerin aldatmalarındaki en önemli etken bence arkadaş çevreleri.ben yeni evli sayılırım.benim eşim bensiz markete bile çıkmaz fakat bir arkadaşı varki maddi durumlarıda çok iyi olmamasına rağmen adam akşamları mesai kalıyor ve mesai parasıyla başka kadınlara gidiyor.zaman zaman eşimide kendi gittiği ortamlara çekmeye çalışıyor.eşim bana anlatır şöyle yapıyormuş şuralara gidiyormuş benide çağırıyor vesaire...ben eşime bana açık olduğu ve herşeyini paylaştığı için çok güvenirim ama kontrolüde elden bırakmam.mücadele edin bayanlar.evli erkekler bekar erkeklere göre kötü niyetli kadınlara daha çekici geliyor bunu hepimiz biliyoruz.

öyle canım benim eşimde bensiz dışarı adımını atmazdı aklıma bile gelmezdi aldatılacağım o kadar güveniyordum ona..sonra işyeri ve konumu değişti ben hamile kaldım işlerinin yoğun olduğunu düşünüp üzülüyordum onun için dinlenmeye bile fırsatın yok bu kadar koşturuyorsun diye...meğer ben iş için sabahlıyor derken sevgilisinin yanındaymış günlerce..şimdi ağzıyla kuş tutsa unutturabilir mi bunları

benim anlatamadığım bu sonradan başımıza gelen bişi değil ki yukarıda da yazdım her zaman yanındaydım her koşulda,hiçbir beklentim olmadan,oysa ki o işler iyiye gidince değişti hamile halimle yanımda olmadı evet şimdi işleri yine ters ve benim yanımda..sizin başınıza gelse ne düşünürsünüz ? evet problemimiz yok bize karşı çok iyi ama bu yaşattıklarını unutturmuyor maalesef

Peki.. hata işledi ve afettiniz..
bence arkasında bir şey var mı diye sorgulamayın ve kendinizi huzursuz etmeyin..
belki de hatasını anlamıştır, deneyip görmeden bilemezsiniz..
Ama sürekli bu düşüncelerle yasamaya calısırsanız, bir ayağınız dışarıda olursa, mutlu olamazsınız..
eşinize sınırsız güvenmeniz lazım..
mutlu olmanız için bu sart.

geçmiş sorunlarının bitmiş olması çok güzel senin için ama maddi olarak yetersizlik durumunda buraya kadar demek ne kadar doğru. mutlaka iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor para son derece önemli ancak ya sen de ters dönersen????????? kendi ayaklarının üstüne düşersen ne olacak? her şeyi tek başına aşabilecek misin? hayatta hiç bir şeyin garantisi yoktur. ah ettim diyorsun ya o da ah ederse senin işlerin bozulursa???bu ayrı bir konu. önemli olan konu eşinin çabaları var mı işlerinin düzelmesi konusunda yoksa evde oturup senden mi bekliyor? ha senden bekliyorsa ayrıl diyebilirim. en sevmediğim erkek modeli. ama çabaları varsa destek olmalısın..

sanırım sonrasında yazdıklarımı okumadan yorum yaptınız ben aldatuıldığımı öğrendiğimde kucağımda bebeğimle 5 kuruşsuz aileme sığındım ters dönmekse merak etmeyin sonuna kadar yaşadım üzüntüden sütüm kesildi mama alacak param yoktu ,ailem yanımda olmasa halim ne olurdu bilmiyorum...kocamın sorumsuzluğu yüzünden yaşadım ben bunları sonunu düşünmeden bizi bu duruma soktu..siz olsanız unutabilirmiydiniz bu yaşadıklarınızı

sanırım sonrasında yazdıklarımı okumadan yorum yaptınız ben aldatuıldığımı öğrendiğimde kucağımda bebeğimle 5 kuruşsuz aileme sığındım ters dönmekse merak etmeyin sonuna kadar yaşadım üzüntüden sütüm kesildi mama alacak param yoktu ,ailem yanımda olmasa halim ne olurdu bilmiyorum...kocamın sorumsuzluğu yüzünden yaşadım ben bunları sonunu düşünmeden bizi bu duruma soktu..siz olsanız unutabilirmiydiniz bu yaşadıklarınızı

evet diğer sayfaları okumadım. aldatılmak benim nezdimde kabul edilemeyecek bir durum telafisi yok bir çok kadın gibi.çocuk olunca durum elbet daha farklı ama kendine işkence çektirmek gibi bir şey ve sanki asla eskisi gibi olunamaz. Allah kimseye yaşatmasın diyorum.
yalnız sen bu tür sorunların bittiğinden eşinin şu an tamamen size bağlı olduğundan bahsetmişsin. affetmişsin madem geçmişi özgür bırak eskiye karışsın gitsin. bu şekilde mutlu olamazsın. sen aslında intikam almak istiyorsun o zaman? eşin evde mi? senden bekliyor mu para? bu önemli.

yorumların hepsini okumadım ama şunu söylemeden de geçemedim.

yıllar önce bebeğinizin babasına ne kadar ihtiyacı varsa şimdi de o kadar ihtiyacı var. bir büyüklük edip affetmişsiniz eşiniz de gerçekten pişmanmiş, bir daha hata yapmamış neyin derdindesinz hala. bir adamın işlerinin bozulması ondan boşanmak için olabilecek sebeplerin en sonuncusudur. hatta sebep bile değildir.

bu yüzden ayrılırsanız çocuğunuza nasıl anlatacaksınız bu durumu. eğer aldatılınca ayrılsaydınız çocukken olmasa bile büyüdüğünde hal verirdi size, ama bu şartlarda ayrılmayı çocuğunuza izah edemezsiniz.

evet diğer sayfaları okumadım. aldatılmak benim nezdimde kabul edilemeyecek bir durum telafisi yok bir çok kadın gibi.çocuk olunca durum elbet daha farklı ama kendine işkence çektirmek gibi bir şey ve sanki asla eskisi gibi olunamaz. Allah kimseye yaşatmasın diyorum.
yalnız sen bu tür sorunların bittiğinden eşinin şu an tamamen size bağlı olduğundan bahsetmişsin. affetmişsin madem geçmişi özgür bırak eskiye karışsın gitsin. bu şekilde mutlu olamazsın. sen aslında intikam almak istiyorsun o zaman? eşin evde mi? senden bekliyor mu para? bu önemli.

benim içinde affedilmeyecek bişeydi sanırım büyük konuşmuşum hayır bişiler için uğraşıyor ,benden para beklentisi yok ama gerçekten çok zor günler geçirdik şimdi burda yazmak istemiyorum açıkçası ama kızım aylarca doktor yüzü göremedi sırf babasının sorumsuzluğu nedeniyle..

yorumların hepsini okumadım ama şunu söylemeden de geçemedim.

yıllar önce bebeğinizin babasına ne kadar ihtiyacı varsa şimdi de o kadar ihtiyacı var. bir büyüklük edip affetmişsiniz eşiniz de gerçekten pişmanmiş, bir daha hata yapmamış neyin derdindesinz hala. bir adamın işlerinin bozulması ondan boşanmak için olabilecek sebeplerin en sonuncusudur. hatta sebep bile değildir.

bu yüzden ayrılırsanız çocuğunuza nasıl anlatacaksınız bu durumu. eğer aldatılınca ayrılsaydınız çocukken olmasa bile büyüdüğünde hal verirdi size, ama bu şartlarda ayrılmayı çocuğunuza izah edemezsiniz.

bence sorun affetmiş ama içinden atamamış. ve intikam almak istiyor. zaten sevgi de bitmiş bir zamandır anladığım kadarıyla. ama çocuğu hesaba katmıyor. yalnız eşi çalışmıyorsa evdeyse bence neden sayılabilir.

benim içinde affedilmeyecek bişeydi sanırım büyük konuşmuşum hayır bişiler için uğraşıyor ,benden para beklentisi yok ama gerçekten çok zor günler geçirdik şimdi burda yazmak istemiyorum açıkçası ama kızım aylarca doktor yüzü göremedi sırf babasının sorumsuzluğu nedeniyle..
kendimi geçtim o çocuğunu düşünmedi bi kadın yüzünden işini gücünü bozdu şimdi ben niye onu düşüneyim ki diyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama

hataları kategorize etmek istemiyorum. elbette hataların en büyüklerinden ama sen de diyorsun pişman olmuş. 4 yıl gibi ciddi bir zamanda da bir yanlışı olmamış. belli ki hatasını anlamış. telafisi geçmişin yok ama gelecek için çabalamış en azından. sen de aynısını yapmaya çalışıyorsun aslında. sadece içinde bir erkek yok senaryonun. ne kadar etik sence?

Back
X