kararsız

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Merhaba arkadaşlarım..
Bir konuda sıkıntım var ve sizinle paylaşmak istedim ben bunu. Eşimle 2 yıllık bir tanışma ve nişan sürecinden sonra evlendik. İlk başlarda çok güzeldi. 1 yıl sonra çocuğumuzu kucağımıza aldık.( Bu arada eşim 20 ben 21 yaşında iken evlendik). Sonrasında eşimin sürekli dışarda olmak istemesi, ara sıra alkol alması, çevresinin iyi olmaması gibi nedenlerden dolayı ona karıştım. İstemedim. Söylendim. Sonrasında baktım daha da uzaklaştı inatlaştı, sonra boşanmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım, öyle canımlı cicimli değil de(gerçi içeriğinin bu şekilde olmaması önemli değil), ama epey bi yazıştılar, eşim bana karşı soğuk davrandı, falan filan derken aralarda tartışmalar, oldu boşanmak istedi ben istemedim. Sonrasında bu evliliği kurtardım, iyi olduk eğlendik, yakın zamana kadar bizim iş yerinden olan biri ile yazışmalarını yakaladım, neymiş sebebi benim onu sıkmam!! Laflara bak sanki evli değil, hiç karışmıcan ona, ne isterse yapcak varmı yani öyle bir dünya?? Ben şimdi ona aşırı derecede güvensizim ve ne yapacağımı bilmiyorum, bu evlilik nasıl olur, nasıl devam eder çok kararsızım. Ailesine anlattım, kendi aileme bahsetmedim bile. Şimdi ona tavır yapıyor ki niye dedin. Benden uzak duruyor, Yani çok kararsızım boşanmak istiyorum, ama oğlum var veya ne bilim tekrar bişiyler unutulur başlanırmı bilmiyorum, ne salağım ben yaa....

Cok uzuldum gercekten cok bişi diyemem ortada bir cocuk var ama şöyle de bir dusunmenizi isterim o cocuk buyudugu zamanda evin içindeki pskolojiler kavga veya tartisma cocugu cok yipratir . Ins anlatabilmisimdir. Evin icindeki ortam iiyi olur saglikli bir sekilde buyuturum cocugumu diyorsunuz ayrılmayı dusunmeyin ama . Esinizede iyi bir ders vermek zorundasiniz . Ilkini affertiniz için yüz bulmus ikinciyide yapmis . Daha da yapar kendi düşüncem. Su konufa erkeklere hak veririm bazen ustlerine cok düşüyoruz adamlari yapasi yoksa dahi yapasilari geliyor. Kisacaso canim çocuğun için saglikli bir ortam olacağını dusunuyorsan ayrilmayi dusunme . Ama sağlıklı bir ortam değilse ayril .

Tabikide aldatmanin bahanesi olmaz. Nasil olur sevmeden evlenilir sevmeye çalışılır gene olmaz surekli kadin sürat yapar pasakli olur adam uyandıği halde defalerca konuştuğu halde kadın kendini duzeltmezse erkekde disarfa arar mutluluğu bu konuda hemcinslerim k.bakma sin da erkeklere hak veririm .
Ki siz le ben aybi ysitlardayiz sanirim ben 22 olcam. Bir oglum var benimde ve cocum oldugu halde halen esimi ilk defa goruscekmisim gbi evi temizler ust bas makyaj yaparim evin icinde etkte giyerim mini elbisede dsarda kapali oldugumdan dusunemem . .

Ailesine söylemeniz evet o erkgin onurunu kirmis ama haketmiste eşiniz. Ailesi peki bu konuda Eşinizi uyardi mi?

En son iki gün önceye kadar boşanmak için anlaştık. Hatta kendini hazırlamış geldi. Ağladı mağladı bişiyler yaptı. Beni eve bıraktı. Sonra bana mesaj attı kimseye deme bişey benim için kolay değil dedi. Gece geldi eve sarıldı bana ağladı. Dünde devam kararı aldık ama bana uzak. Yanımda yatmıyor, gerek olmadıkça konuşmuyor, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

Yataklarniz ayri mi ?

Esinizin su anda baska biriyle konusmadgina emin mosinix

Canım bu adamdan koca olmaz ..
Çok genç evlenip daha evliliği anlamadan anne baba olmuşsunuz .
Ve sen eşinin aldatmalarını görmezden gelmişsin ya da affetmişsin .
Bence kendi yolunu çizmen mantıklı .

Ben bi kurumda çalışıyorum devlet memuruyum, genel olarak makyajlıyım zaten. Veya dikkat ediyorum ondan yana bi sıkıntı yok. Temizlikte de sorun yok. sorun sadece ona geç gelme, erken gel, alkol alma falan filan bunları demem, ona karışmam..

Biraz oncede dedim ya canim belki bu erken yasta baba olmasının verdigi ne oldumculuk gibi olabilir mi

Canım bu adamdan koca olmaz ..
Çok genç evlenip daha evliliği anlamadan anne baba olmuşsunuz .
Ve sen eşinin aldatmalarını görmezden gelmişsin ya da affetmişsin .
Bence kendi yolunu çizmen mantıklı .
Bende öyle düşünüyorum, bana tekrar yapar aynı hatayı diyorum. Yine aramız bozulsa tekrar başka yere yönelir diyorum. Boşanmak istiyorum. ama oğlum çok düşkün ona ne yapacağımı bilemiyorum. Sorsan ona seviyor, sorsan ona ben onu çok sıkmışım. nasıl bi zihniyet

Eşinin söylediği herşey onun koskoca bahaneleri .. Hatalarına kılıf uydurmasın .
Evli barklı adamın davranması gerektiği gibi davranmamış ki sen de karışmışsın .
Boşanmanız demek çocuğun babasını görmemesi demek değildir . Babası ile görüşmesine sınır koymazsın .
Tabi ben anne değilim belki sen gibi hissedemem , ama bir çocuğun mutsuz bir yuvada büyümesindense, ayrı ama huzurlu
büyümesi bana hep daha sağlıklı gelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…