kararsız

Merhaba arkadaşlarım..
Bir konuda sıkıntım var ve sizinle paylaşmak istedim ben bunu. Eşimle 2 yıllık bir tanışma ve nişan sürecinden sonra evlendik. İlk başlarda çok güzeldi. 1 yıl sonra çocuğumuzu kucağımıza aldık.( Bu arada eşim 20 ben 21 yaşında iken evlendik). Sonrasında eşimin sürekli dışarda olmak istemesi, ara sıra alkol alması, çevresinin iyi olmaması gibi nedenlerden dolayı ona karıştım. İstemedim. Söylendim. Sonrasında baktım daha da uzaklaştı inatlaştı, sonra boşanmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım, öyle canımlı cicimli değil de(gerçi içeriğinin bu şekilde olmaması önemli değil), ama epey bi yazıştılar, eşim bana karşı soğuk davrandı, falan filan derken aralarda tartışmalar, oldu boşanmak istedi ben istemedim. Sonrasında bu evliliği kurtardım, iyi olduk eğlendik, yakın zamana kadar bizim iş yerinden olan biri ile yazışmalarını yakaladım, neymiş sebebi benim onu sıkmam!! Laflara bak sanki evli değil, hiç karışmıcan ona, ne isterse yapcak varmı yani öyle bir dünya?? Ben şimdi ona aşırı derecede güvensizim ve ne yapacağımı bilmiyorum, bu evlilik nasıl olur, nasıl devam eder çok kararsızım. Ailesine anlattım, kendi aileme bahsetmedim bile. Şimdi ona tavır yapıyor ki niye dedin. Benden uzak duruyor, Yani çok kararsızım boşanmak istiyorum, ama oğlum var veya ne bilim tekrar bişiyler unutulur başlanırmı bilmiyorum, ne salağım ben yaa....
SEN DE ONUN ONAYLAMADIĞI TARZDA GİYİN, ARKADAŞ ORTAMINA KARIŞ BAKALIM KISKANMA KISKANDIR ADAMI :D

çok genç evlenmişsiniz eşiniz sıkılmış belliki.
bi süre rahat bırakın ama takipte olun.
belki bi geçiş dönemidir belki ilerde çok iyi bir aile olacaksınız bilinmez.

Çok üzüldüm senin adına gerçektenn çok zor bir karar her iki türlüsüde. Umarım Rabbim hakkında hayılrısı olan ne ise seni o yolda ilerletir. Gelecekte mutlu bir hayatın olur her iki açıdan da.

Erken yapılan evlilik eşin ergenlikten çıkamamış hayat ona laylaylom sorumluluk ağır gelmiş.

ne yap ne et, bence aranızda geçenleri eşinin ailesine aktarma canım, ne olursa olsun, bugüne kadar evladını değilde gelinlerini tutan bir aile görmedim. eşin belli ki daha gençlik hayatını tam yaşamamış, alıp karşına konuşacaksın, empati kur ve empati kurmasını da iste... neden boşanmak istemediğini dile getir mesela, neydik, neden bu hale geldik vs diye, çok zor bir süreç ama gerçekten onu tekrar istiyorsan, yapman gereken bence bu

En son iki gün önceye kadar boşanmak için anlaştık. Hatta kendini hazırlamış geldi. Ağladı mağladı bişiyler yaptı. Beni eve bıraktı. Sonra bana mesaj attı kimseye deme bişey benim için kolay değil dedi. Gece geldi eve sarıldı bana ağladı. Dünde devam kararı aldık ama bana uzak. Yanımda yatmıyor, gerek olmadıkça konuşmuyor, ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.:KK43:
erkekler geç olgunlaşıyor malesef
2kere2 4 bu bir gerçek
olan olmuş neyse
bence surat falan asma hatta sinirlenme bile ona
sende mesafeli ol soru sorduğunda cevap ver konuş
onu boşvermiş gibi yap canım
zamanla düzelecek mi bakalım..

erkekler bayanlar gibi değil maalesef geç olgunlaşıyorlar.Keşke sizin bu yuvayı kurtarma çabalarınızı görse ve ona göre davransa.Erkekler kadın vazgeçtiğinde pişmanlık yaşarlar.Umarım o zaman geç kalmamış olur sonra çok pişman olacak ama iş işten geçtiktgen sonra..

Yanlış yapıyor olabilir ama üslup da çok önemli bence.Siz kendi hatalarınızı görüyor musunuz yani düşündünüz mü hiç?
Mesela açıkçası ona sürekli bağırarak ve sürekli bir söylenme hali şeklinde bir şeyler yaptırmaya çalışıyorsanız baskı altında hissetmesi olası.Hani evet yanlışlar yapmış ama anlatabilmişimdir umarım.Biraz özeleştiri de yapıp öyle düşünün bir daha bence..

O kadınlarla ne konuşuyor? Yani konuşmuştu. Bunu anlatırsan eğer daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.
cinsel içerikli bi konuşma değil, sadece çok gevşek ve karşılıklı sanki böyle birbirlerinin 40 yıllık dostu gibi konuşma ki gerçi dostumla ben konuşmam öyle, yani çok seviyeli değildi.

Yanlış yapıyor olabilir ama üslup da çok önemli bence.Siz kendi hatalarınızı görüyor musunuz yani düşündünüz mü hiç?
Mesela açıkçası ona sürekli bağırarak ve sürekli bir söylenme hali şeklinde bir şeyler yaptırmaya çalışıyorsanız baskı altında hissetmesi olası.Hani evet yanlışlar yapmış ama anlatabilmişimdir umarım.Biraz özeleştiri de yapıp öyle düşünün bir daha bence..
dediğim gibi onun bana tek dediği onu sıkmam, karışmam. Alkol alıyormuşda ara sıra ne oluyormuş bize zararı varmıymış, veya ne bilim arkadaşları kötü olabilir ama o onların yoluna gitmiyormuş, bende ona kızıyorum, tepki koyuyorum, çünkü bugün yapmazsan yarın yaparsın diyorum. Bu konularda anlaşamıyoruz. bu konularda sıkıyorum. Yoksa düzgün bir arkadaşı ile, düzgün bir yerde olsa falan bişiy demem, öyle herşeye karışan bir insan değilim. Ama o benim herşeyime karışıyordu..

SEN DE ONUN ONAYLAMADIĞI TARZDA GİYİN, ARKADAŞ ORTAMINA KARIŞ BAKALIM KISKANMA KISKANDIR ADAMI :D
Bir defa yakası açık bişiy giydim diye göğsüme vurdu ya.... Böyle bir adam kendine her şey yakışır, her yol mübah bana gelince istediği gibi yapcaksın.. Gerçi diyor bana sende git arkadaşınla gez ama çocuk var sonuçta. Zaten çalışıyorum, akşama kadar birde eve gel çocuğu bırak git gez vicdanım rahat olmuyor. Tabi öyle zamanlarımda oluyor ama çok nadirdir.

erkekler bayanlar gibi değil maalesef geç olgunlaşıyorlar.Keşke sizin bu yuvayı kurtarma çabalarınızı görse ve ona göre davransa.Erkekler kadın vazgeçtiğinde pişmanlık yaşarlar.Umarım o zaman geç kalmamış olur sonra çok pişman olacak ama iş işten geçtiktgen sonra..
bir defa kurtardıydım, hatta ikinci defa da o çabaya girdim ama güven iki defa gidince içinden bişiy yapmak gelmiyor. Yine iyi rol yapıyorum, belli etmiyorum mutsuzluğumu, ama dediğim gibi niye bunları onun ailesine anlattım, beni rezil ettinin derdinde beyefendi. Bana trip atıyor. Umursamıyorum onu şuanda. Haksızmıyım?

çok genç evlenmişsiniz eşiniz sıkılmış belliki.
bi süre rahat bırakın ama takipte olun.
belki bi geçiş dönemidir belki ilerde çok iyi bir aile olacaksınız bilinmez.
Bende bazen onu düşünüyorum, bazende daha kötü olurda birbirimize saygımız kalmaz ise diye düşünüyorum. Allahtan hayırlısı...

dediğim gibi onun bana tek dediği onu sıkmam, karışmam. Alkol alıyormuşda ara sıra ne oluyormuş bize zararı varmıymış, veya ne bilim arkadaşları kötü olabilir ama o onların yoluna gitmiyormuş, bende ona kızıyorum, tepki koyuyorum, çünkü bugün yapmazsan yarın yaparsın diyorum. Bu konularda anlaşamıyoruz. bu konularda sıkıyorum. Yoksa düzgün bir arkadaşı ile, düzgün bir yerde olsa falan bişiy demem, öyle herşeye karışan bir insan değilim. Ama o benim herşeyime karışıyordu..

Esiniz evini sevememis... Kadınlar hemen yuvam diye sahiplenir ama esin disarida daha mutlu. Evde disaridakinden daha mutlu olmasini ogretmelisiniz.

PlayStation alabilirsiniz eğer severse ikiniz de oynarsiniz ayni anda yarismak bağrismak eğlenceli olur...

Alkol aliyorsa bebeginizi uyutup ya da yeterli vakit geçirince annenize vs birakip ona güzel bir içki sofrasi kurabilirsiniz. Hatta birlikte kurarsnz acarsiniz müzikleri hafiften muhabbet hafif sarkilarla güzel bir gece gecirirsiniz.

Mac geceleri arkadaşlarıyla eve gelmesine izin verebilirsiniz. Evet arkadaşlarından hoslanmiyorsunz ama yakininizda tutmak iyidir.

Ya da o gün bir şey bulamadiniz giyinin bebeginizi de hazirlayin bizi yemeğe götürür musun diye cikin kapiya o gitmeden bir yere...

Diğer gün hadi bebegimizi oyun parkina goturelim çok ihmal ettik diye cikiverin kapiya... Eşiniz çocuk hala egitmektw size kalmis ne yazik ki...

cinsel içerikli bi konuşma değil, sadece çok gevşek ve karşılıklı sanki böyle birbirlerinin 40 yıllık dostu gibi konuşma ki gerçi dostumla ben konuşmam öyle, yani çok seviyeli değildi.
Bunu sorma sebebim eşler erkekler sende bi eksik gördüğünde bunu dışarıda bulmaya çalışıyor. Daha önce bi bayanla konuşmuştum. Eşi eski kiz arkadaşıyla konuşuyorlmus evliliginin baslarinda. Kadın bunu farkedip sebebini soruyor ve adam aciklama olarak sen hep asik suratlisin hicbirsey konuşmuyorsun benimle gibi şeyler söylüyor ve kadın ayrilmayip kendini değiştiriyor yani mutlu olmaya ve gorunmeye çalışıyor eşiyle iletişim kuruyor falan filan ve sonuçta vok mutlular çok şükür. Epey de olmuş evlilikleei birdaha böyle bir sorun yasamamislar.

Bir defa yakası açık bişiy giydim diye göğsüme vurdu ya.... Böyle bir adam kendine her şey yakışır, her yol mübah bana gelince istediği gibi yapcaksın.. Gerçi diyor bana sende git arkadaşınla gez ama çocuk var sonuçta. Zaten çalışıyorum, akşama kadar birde eve gel çocuğu bırak git gez vicdanım rahat olmuyor. Tabi öyle zamanlarımda oluyor ama çok nadirdir.
KAMU KURUMUNDA ÇALIŞIYORSUN SANIRIM EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ONA HİSSETTİR, ERKEKLERİN EN ÇOK TIRSTIĞI MEVZU BUDUR :KK11:

KAMU KURUMUNDA ÇALIŞIYORSUN SANIRIM EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ONA HİSSETTİR, ERKEKLERİN EN ÇOK TIRSTIĞI MEVZU BUDUR :KK11:
evet kamu kurumunda çalışıyorum, Allah'a şükür de ekonomik yönden bir sıkıntım yok. Ama ben " ekonomik özgürlüğüm var, ayrılırım önemli değil" diyenlerden değilim( tabiki çok zorlanmadıkça). Sadece şuanda oğlumu düşünüyorum. Ha tabi baktım hep sıkıntılı geçiyor, mutsuzum, oğlum mutsuz,, Birbirimize sıkıntı çektirmektense ayrılmak en doğru yol diye düşünüyorum.. Fakat beklemedeyim şimdi. Dedikleri gibi bekliyorum şuanda sabırla..

bir defa kurtardıydım, hatta ikinci defa da o çabaya girdim ama güven iki defa gidince içinden bişiy yapmak gelmiyor. Yine iyi rol yapıyorum, belli etmiyorum mutsuzluğumu, ama dediğim gibi niye bunları onun ailesine anlattım, beni rezil ettinin derdinde beyefendi. Bana trip atıyor. Umursamıyorum onu şuanda. Haksızmıyım?

Sonuna kadar haklısın,sen onca şeye rağmen bir çaba içerisindesin,yuvanı kurtarmanın derdindesin.Ben olsam bende ailesine anlatırdım.Oğlunuzu ben adam edemedim siz yola getirin bari derdim.

Back
X