Merhaba arkadaşlarım..
Bir konuda sıkıntım var ve sizinle paylaşmak istedim ben bunu. Eşimle 2 yıllık bir tanışma ve nişan sürecinden sonra evlendik. İlk başlarda çok güzeldi. 1 yıl sonra çocuğumuzu kucağımıza aldık.( Bu arada eşim 20 ben 21 yaşında iken evlendik). Sonrasında eşimin sürekli dışarda olmak istemesi, ara sıra alkol alması, çevresinin iyi olmaması gibi nedenlerden dolayı ona karıştım. İstemedim. Söylendim. Sonrasında baktım daha da uzaklaştı inatlaştı, sonra boşanmış bir kadınla yazışmalarını yakaladım, öyle canımlı cicimli değil de(gerçi içeriğinin bu şekilde olmaması önemli değil), ama epey bi yazıştılar, eşim bana karşı soğuk davrandı, falan filan derken aralarda tartışmalar, oldu boşanmak istedi ben istemedim. Sonrasında bu evliliği kurtardım, iyi olduk eğlendik, yakın zamana kadar bizim iş yerinden olan biri ile yazışmalarını yakaladım, neymiş sebebi benim onu sıkmam!! Laflara bak sanki evli değil, hiç karışmıcan ona, ne isterse yapcak varmı yani öyle bir dünya?? Ben şimdi ona aşırı derecede güvensizim ve ne yapacağımı bilmiyorum, bu evlilik nasıl olur, nasıl devam eder çok kararsızım. Ailesine anlattım, kendi aileme bahsetmedim bile. Şimdi ona tavır yapıyor ki niye dedin. Benden uzak duruyor, Yani çok kararsızım boşanmak istiyorum, ama oğlum var veya ne bilim tekrar bişiyler unutulur başlanırmı bilmiyorum, ne salağım ben yaa....