Cilt Bakımı Ürünleri kararsızım beponthol mü hametan mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

beyza26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
31
2
18
Eskişehir
Ya doğru yer mi bu konu için bilmiyorum ama googleda sorun var açılmıyor bakamıyorumda yanlışsa k.b benim sorum bu zaten açık :)) sivilce için soruyorum yüz için yani sivilce vede lekeleri için hangisini öneride bulunursunuz denediyseniz yazarsanız kararsızım hangisi alsam diye

Sivilce için çok uğraşan biri olarak söylüyorum ikisini de kullandım fakat ikisi de sivilce lekeleri için iyi olabilir ama Sivilceli cilde iyi gelmiyor benim sivilc3lerim arttırdı ama eğer yüzün de aktif sivilceler yoksa sivilce izleri için kullanacaksan bilemem

Sivilce için çok uğraşan biri olarak söylüyorum ikisini de kullandım fakat ikisi de sivilce lekeleri için iyi olabilir ama Sivilceli cilde iyi gelmiyor benim sivilc3lerim arttırdı ama eğer yüzün de aktif sivilceler yoksa sivilce izleri için kullanacaksan bilemem
hmm Teşekkür ederim çok iyi falan diolar ama anlamadım gitti

Valla ben ikisini de aldım gitti bugün :) evde bulunsun illa ki kullanılır zaten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bi de hametan cilt yanığı tahriş ve pişikler için diğeri cilt yenileyici ve günlük cilt bakımı için uygundur yazıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X