Kişi kendinden bilir işi derler.Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor
Klasik erkek sendromu.Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor
Kaçarak evlendiginiz için çıkıp gidemeyeceğinizi biliyor o yüzden o kadar rahat söylüyor o lafı. Eşiniz sizin üzerinizde herşeyi yapma hakkı görüyor kendinde.Arkadaşlar bn 19 yaşındayım.iki yıllık evliyim.Esimle kaçarak evlendik ve bu yüzden ailemle konusmuyrz.Esimle en ufak bir tartışma da çık git istemiyrm diyor. Sonra da pişman oluyor.Birde kullandığım hat eşimin adına istediği zaman telefon çağrılarını çıkartıyor . Bana guvenmemesi çok zoruma gidiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Genç kızlar okuyun ve örnek alın.Doğu taraflarında barışma kolay olmuyor maalesef. Burda kaçanlar ya öldürülür yada ömür boyu konuşmazlar kactigima çok pişmanım
Bir konuda yazmıştı sanırım,baskıdan sıkıldığı için kaçarak evlenmiş.Kaçarak evlendiginiz için çıkıp gidemeyeceğinizi biliyor o yüzden o kadar rahat söylüyor o lafı. Eşiniz sizin üzerinizde herşeyi yapma hakkı görüyor kendinde.
17 yaşında kaçarak evlenecek ne vardı gerçekten?
Ne diyorlar mesela ?Gittim defalarca aile büyükleri girdi araya ama yine barismadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?