Kararsızım

Kewokamin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
65
41
3
27
Arkadaşlar bn 19 yaşındayım.iki yıllık evliyim.Esimle kaçarak evlendik ve bu yüzden ailemle konusmuyrz.Esimle en ufak bir tartışma da çık git istemiyrm diyor. Sonra da pişman oluyor.Birde kullandığım hat eşimin adına istediği zaman telefon çağrılarını çıkartıyor . Bana guvenmemesi çok zoruma gidiyor.Sizce ne yapmalıyım?

Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor

Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor
Kişi kendinden bilir işi derler.
Ailenle barış
Dediğim gibi affettirene kadar uğraş
Bu adamı da çekmek istiyorsan kendin bilirsin

Doğu taraflarında barışma kolay olmuyor maalesef. Burda kaçanlar ya öldürülür yada ömür boyu konuşmazlar kactigima çok pişmanım

Klasik erkek sendromu.
Sen kaçtığın için ve ailenin senin arkanda olmadığını bildiği için her kavgada eziyor seni,git istemiyorum diyor. Çünkü gidemeyeceğini biliyor. Aslında böyle bir kavgada yine böyle diyince çıkıp gitsen,telefonunu da kapatsan. Bir süre sana ulaşamayıp gititğini düşünse tutuşur. Senin gidemeyeceğinden emin olduğu için paikolojik baskı uyguluyor sana.

Kaçarak evlendiginiz için çıkıp gidemeyeceğinizi biliyor o yüzden o kadar rahat söylüyor o lafı. Eşiniz sizin üzerinizde herşeyi yapma hakkı görüyor kendinde.
17 yaşında kaçarak evlenecek ne vardı gerçekten?

Doğu taraflarında barışma kolay olmuyor maalesef. Burda kaçanlar ya öldürülür yada ömür boyu konuşmazlar kactigima çok pişmanım
Genç kızlar okuyun ve örnek alın.
El adamı için ailelerinizi üzmeye değmez.
Sen yine de araya aile büyüklerini koy zorla.
Kaçmak için gösterdiğin eforu affettirmek için göster.

Bir konuda yazmıştı sanırım,baskıdan sıkıldığı için kaçarak evlenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…