Doktora gittin mi belki sorun ondadır,ne değişik yaşam tarzları var ya.Çocuk olmuyor ve bu yüzden de diyor sen kadın değilsin çocuk doguramiyorsun
Yok ben banlanmadan gideyimÇocuk olmuyor ve bu yüzden de diyor sen kadın değilsin çocuk doguramiyorsun
Belki kendisinden dolayı olmuyordur ?Çocuk olmuyor ve bu yüzden de diyor sen kadın değilsin çocuk doguramiyorsun
Valla gerekirse ailenin kapısında yat günlerce. Ama bu rezil herifi çekme. Varsın baban affetmesin,illaki seni öyle görünce yumuşayacaktır. Şimdi anlamışsındır anne babanın değeriniİşte ama o zamanlar ailem baskı uyguluyor diye kacmistim yağmurdan kaçarken doluya yakalandim
Neden guvensin? Onunla kacmissiniz,demek ki herkesle kacabilme potansiyeliniz var. Kacarak evlenenlerin cogundaki dusunce yapisi bu ki bence haklilar.Evet haklılar o yüzden onlara diyecek tek bir sözüm yok .tek derdim telefon çağrılarını çıkarması değil tabi bana güvenmiyor bu çok zoruma gidiyor
Sen boş ver o musvetteye çocuk doğurmayi.Doktor bir şeyim olmadığını söyledi kendisi gitmiş ama ondada sıkıntı yokmuş
O zaman o evde durmana gerek bile yok. Bırak git o adamı,o da yaşasın pisliğiyleEvet çok anladım onun bir lafını cekecegime ailemin bin lafını çekerim daha iyi
Çekme bu ayıyıÖyle yapacağım olmazsa kadın sığınma evleri var
Koca baskısı aile baskısından daha güzelse demekBir konuda yazmıştı sanırım,baskıdan sıkıldığı için kaçarak evlenmiş.
Neden kaçtın?Arkadaşlar bn 19 yaşındayım.iki yıllık evliyim.Esimle kaçarak evlendik ve bu yüzden ailemle konusmuyrz.Esimle en ufak bir tartışma da çık git istemiyrm diyor. Sonra da pişman oluyor.Birde kullandığım hat eşimin adına istediği zaman telefon çağrılarını çıkartıyor . Bana guvenmemesi çok zoruma gidiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Kaça kaça bu adama mı kaçtın be canım . Nasıl söylemler bunlar böyle.Çocuk olmuyor ve bu yüzden de diyor sen kadın değilsin çocuk doguramiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?