- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
Ne gibi bir baskı tam olarak. 17 yasimda kactim yazmışsın. Kaç sene çektin bu baskıyı da kactın ki?Ailemin baskısından dolayı ve çok pişmanım onlar çok hakliymis
Ara aileni . Tamam ben hataliyim ama siz kız çocuğunu yalnız bırakmayı nasıl göze alabiliyorsunuz diye ağla ve kapat. Kendileri barışır ya da ulaşır. Yada bir yakınına söylet . Arkanda kimse yok diye böyle canım. Yaşında ufak . Hat üzerinden çıkarmıyordur. Herhalde BİMcell falan kullanıyorsun. Online işlemlerden çıkarıyor. Kapatabiliyorsun galiba . Hattının online işlemlerine gir bir bak. Şifre zaten hattına geleceği için sknti yok. Güven konusuna gelince düzelmezzz. Bu böyle gider. Başka şeylerde var sanırım. Konusamiyorsun. Bir an önce ailenle görüş. Ailene git gel. Bir daha da anneni özledin galiba ailene git gibi bir cümle kurarsa. Sakın susma. Böyle böyle zaten başlar ezmeler. Çağır taksiyi bin eşya mesyayla uğraşma git. Annenlerin evine aileni indir aşağı . Korkma kimse kovmax kapıdan seni.Arkadaşlar bn 19 yaşındayım.iki yıllık evliyim.Esimle kaçarak evlendik ve bu yüzden ailemle konusmuyrz.Esimle en ufak bir tartışma da çık git istemiyrm diyor. Sonra da pişman oluyor.Birde kullandığım hat eşimin adına istediği zaman telefon çağrılarını çıkartıyor . Bana guvenmemesi çok zoruma gidiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Evet üstelik benden 10 yaş büyük ona o kadar sadık olmama rağmen her istediğini yapmama rağmen ufak bir tartışma da bunları söylüyor
yani sen 17 yaşindaydın cahildin. Onlar da kendince haklı ama ne olursa olsun evlat ya. Küs kalınmamaliAra aileni . Tamam ben hataliyim ama siz kız çocuğunu yalnız bırakmayı nasıl göze alabiliyorsunuz diye ağla ve kapat. Kendileri barışır ya da ulaşır. Yada bir yakınına söylet . Arkanda kimse yok diye böyle canım. Yaşında ufak . Hat üzerinden çıkarmıyordur. Herhalde BİMcell falan kullanıyorsun. Online işlemlerden çıkarıyor. Kapatabiliyorsun galiba . Hattının online işlemlerine gir bir bak. Şifre zaten hattına geleceği için sknti yok. Güven konusuna gelince düzelmezzz. Bu böyle gider. Başka şeylerde var sanırım. Konusamiyorsun. Bir an önce ailenle görüş. Ailene git gel. Bir daha da anneni özledin galiba ailene git gibi bir cümle kurarsa. Sakın susma. Böyle böyle zaten başlar ezmeler. Çağır taksiyi bin eşya mesyayla uğraşma git. Annenlerin evine aileni indir aşağı . Korkma kimse kovmax kapıdan seni.
Ben ailene hak verdim.
Benim büyüttüğüm kızım benden kaçıp giderse bende ona güvenemem.
Haklılar yani.
Bana değil demi cevap :) ikilemde kaldımyani sen 17 yaşindaydın cahildin. Onlar da kendince haklı ama ne olursa olsun evlat ya. Küs kalınmamali
Bak kardeşim bende kaçarak evlendim ve 7 yıl oldu yeni barıştık emin ol git barış sonradan çok pişman olursun araya soğukluk giriyor babam derdi keşke ilk gün gelseydin herşey daha farklı olurdu bide kendini ezdirme ben yaptım ve ceremesini çekiyorumArkadaşlar bn 19 yaşındayım.iki yıllık evliyim.Esimle kaçarak evlendik ve bu yüzden ailemle konusmuyrz.Esimle en ufak bir tartışma da çık git istemiyrm diyor. Sonra da pişman oluyor.Birde kullandığım hat eşimin adına istediği zaman telefon çağrılarını çıkartıyor . Bana guvenmemesi çok zoruma gidiyor.Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?