Kararsızım

Evet üstelik benden 10 yaş büyük ona o kadar sadık olmama rağmen her istediğini yapmama rağmen ufak bir tartışma da bunları söylüyor

2yillik evliyim ailem çok baskı yapıyordu 17 yaşında kaçtım şuan 19 yaşındayım

Ailenle barış ne olursa olsun. Ömrünü bu adam için harcama, oku geleceğin için çalış kendi ayaklarının üzerinde dur. Kendi geleceğini kendin belirle kendini geliştir. Hayatını bir adama bağlı olarak yaşama. Çocuk yapmayı düşünmeyi bırak o evde kalma ailenin kapısının önünde yat gerekirse.

Son pişmanlık fayda etmez işte çok pişmanım ama elden ne gelir zamanı geriye alamıyoruz

Ara aileni . Tamam ben hataliyim ama siz kız çocuğunu yalnız bırakmayı nasıl göze alabiliyorsunuz diye ağla ve kapat. Kendileri barışır ya da ulaşır. Yada bir yakınına söylet . Arkanda kimse yok diye böyle canım. Yaşında ufak . Hat üzerinden çıkarmıyordur. Herhalde BİMcell falan kullanıyorsun. Online işlemlerden çıkarıyor. Kapatabiliyorsun galiba . Hattının online işlemlerine gir bir bak. Şifre zaten hattına geleceği için sknti yok. Güven konusuna gelince düzelmezzz. Bu böyle gider. Başka şeylerde var sanırım. Konusamiyorsun. Bir an önce ailenle görüş. Ailene git gel. Bir daha da anneni özledin galiba ailene git gibi bir cümle kurarsa. Sakın susma. Böyle böyle zaten başlar ezmeler. Çağır taksiyi bin eşya mesyayla uğraşma git. Annenlerin evine aileni indir aşağı . Korkma kimse kovmax kapıdan seni.

Evet üstelik benden 10 yaş büyük ona o kadar sadık olmama rağmen her istediğini yapmama rağmen ufak bir tartışma da bunları söylüyor

yani sen 17 yaşindaydın cahildin. Onlar da kendince haklı ama ne olursa olsun evlat ya. Küs kalınmamali

Ben ailene hak verdim.
Benim büyüttüğüm kızım benden kaçıp giderse bende ona güvenemem.
Haklılar yani.

Hicte hakli degiller. Cocuk bu, elbette yanlis yapar. Ki cogu kacan kizlar, ailede sevkat, sevgi saygi görmeyen kizlar.
Simdi bu kiz bide cocuk yaparsa tamamen hayati kararir.

Ben bir anne olarak diyorum bunu, daima kizimin arkasinda olurum. Annelik budur cünkü.

K Kewokamin Tavsiyem bu adami birakman. Aranizda büyük ihtimal ile nikah yoktur zaten. Annenlere git, bir süre sonra af ederler seni. Üniversite sinavina gir ve hayatini kurtar. Ergen olarak bir hata yaptin ve neresinden dönersen kardir.

Bak kardeşim bende kaçarak evlendim ve 7 yıl oldu yeni barıştık emin ol git barış sonradan çok pişman olursun araya soğukluk giriyor babam derdi keşke ilk gün gelseydin herşey daha farklı olurdu bide kendini ezdirme ben yaptım ve ceremesini çekiyorum

Yalvar ayaklarina kapan ailenin ki yakinda adam seni evden kovunca gidecek yerin olsun..günahtir ya çiçek gibiyken adaminbirinin pesinden gidilir mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…