kuzenimde oyundan tanistigi bir gencle flört etmeye baslamislardi
kuzenim deli gibi seviyordu , ailesi ise asla istemiyordu baska sehir diye
yapamazsin , basina bir hal gelse bizim elimiz ermez gozumuz gormez dediler
ayni kuzenimde senin dusuncende basina bir hal geldiginde aileme nasil soylerim demis
ve nitekim evlendiler ,esi degismis esinin ailesi degismis
kendisine köle gibi davranilmis
eee kuzenimde aileme direttim diyerek kimseye bisey diyememis
gecen hafta hastaneye kaldirmislar kuzenimi ,yengemler gidip aldilar kizini ordan
bir dahada asla geri vermeyeceklerini söylediler bu is bitti yani
umarim sizde esim degismez cok iyi birisi bisey olmaz diyenlerden degilsinizdir
kk esi ve esinin ailesi bölümünde bunlarin yuzlerce ornegi var
cok dikkatli olmalisiniz ben olsam ailemin sözünü ön planda tutardim
yinede siz bilirsiniz
kültür farkı olacağını pek sanmıyorum çünkü tanıdığım kadarıyla hemen herşeyimiz aynıKesinlikle ailenizin onayını alın derim.Belki de kültür farkı doğacağını düşünüyorlardır acele etmeyin.
evet ailenizi dinlemelisiniz fakat uzaklik o kadarda kotu olmuyor sevdikten sonra mutlu olduktan sonra evliliginiz guzel yurudukten sonra inanin aileniz bile cok mutlu oluyor.evet ozlem cok oluyor hadi deyince gidip goremiyorsunuz ama yasadiginiz mutluluk size yetiyor emin olun.bizim canimiz yokmu be guzelim ben ingilteredeyim ailem nevsehirde ben akrabamla evligim orasi ayri bi konu ama siz en azinda trdesiniz istediginiz an gorusebilirsiniz.bu okadar zor degil.peki annenizin yanindasiniz oradan evlendiniz peki ya mutlu olamassaniz bu annenizin hosuna gidermi mutlu olurmu anneniz keske uzak olsaydida mutlu olsaydi derdi ozaman anneniz.kismet hayatim inan bana benim halamin tek kizi vardi kizindan baska cocugu olmadi nisanlandi kuzenim komsusunun ogluyla oda bir evin tek oglu hersey iyi gitti bir yil nisanli kaldilar tam evlenecekleri yil ayrildilar oglan ayrilmak istedi cunku halam herseye karisti benim tek kizim dedi soyle olcak boyle olcak diye nisanlisida o kadar iyidiki herseye evet evet diyordu sirf mutlu olalim diye ama gel gelelim halam rahat birakmadi onlari eeeeee simdi ne oldu nisanlisi bir baskasiyla yuva kurdu bizim kizda evde dizini kirip oturdu akittigi gosyaslarida yanina kar kaldi halam pisman ama is isten gecti artik.biraz uzun oldu ama insallah anlatmak istedigimi anlamissindir canim hakkinda hayirlisi olsun.
canım teşekkür ederim güzel sözlerin içinn...ama istanbul olayı kesinlikle olamaz malesef bunu bana kendiside söyledi bide burda kıt kanaat geçinmek var yani elimizde fırsat varken neden dara düşelim diyor kendisi haklıda.. aileminde ikna olması çok zor bi ihtimal..sanırım bitirmek benim için en doğru kadar olacak mafoldumbencanım yazılarını okudum ve çok aklı başında bir insansın belliki tabiki ailenin onayı çok önemli biraz zamna ver arkadaşına söyle belki istanbulda yaşamayı kabul eder böylece hem sevginden hemde aşlenden olmamış olursun
canim ya hakkinda hayirlisi neysse o olsun insallah dualarim ve iyi dileklerim seninle inan:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?