Kararsızım

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Erkek arkadaşım bana bir düşünceyle geldi, bana söylediği şu ki ailesiyle ortak bir dubleks alıp beraber oturmamızı istiyor , Sözde dubleks ev ayrılabiliyormuş.. ben bu şekilde olsun istemiyorum çünkü etrafımda ki insanlar yakın oturmanın çok sıkıntılı olacağını hatta ayrılıklara yol açtığını çok duydum. Mesela bizde aile apartmanında kalıyoruz babaannem sürekli babama annemle alakalı laflar söylüyor ve çok kavga çıktı bunla alakalı.. Ben ne yapmam konusunda kararsızım.. :((

Merhabalar,

Erkek arkadaşım bana bir düşünceyle geldi, bana söylediği şu ki ailesiyle ortak bir dubleks alıp beraber oturmamızı istiyor , Sözde dubleks ev ayrılabiliyormuş.. ben bu şekilde olsun istemiyorum çünkü etrafımda ki insanlar yakın oturmanın çok sıkıntılı olacağını hatta ayrılıklara yol açtığını çok duydum. Mesela bizde aile apartmanında kalıyoruz babaannem sürekli babama annemle alakalı laflar söylüyor ve çok kavga çıktı bunla alakalı.. Ben ne yapmam konusunda kararsızım.. :KK43:(
Koşarak uzaklaş cnm!

ya ne gerek vaaaaaaaaaaar? gerizekalı yemin ederim salak bu çocuk ya demek istiyorum. ya al karını, ailenden uzak ohhh mis gibi ister tepiş ister seviş. ananın dibinde olunca ne oluyor? ayrıca dubleks dediğimiz ev tek evdir.

Haa bi de ev dubleks benim.nereye ayiriyormus mumkun degil, keklenme!

Dubleks evi mi ayıracakmış akıllı :KK70:
Şimdiden yol yapıyor kesinlikle net bir şekilde asla böyle birşey istemediğini söyle.

Eğer dubleks ev ayrılabiliyor olsaydı, adı dubleks ev değil, apartman dairesi olurdu. Ayrılabiliyor dediği merdivenlerin başına sonuna kapı koyacak, o yani.
Ne gerek var?
Maden dubleks alacak para var. Bölünsün ikiye ayrı ayrı evler alınsın.
Sakın, çok pişman olursun.

Haa bi de ev dubleks benim.nereye ayiriyormus mumkun degil, keklenme!
Benim evimde dubleks. Üst katta vc banyo mutfak ve 1 oda bir salon var.Ve apartmandan giriş çelik kapı var.
Alt katımda 2 oda 1 salon olarak normal bir daire gibi.Apartman girişide var. Merdiveni kaldırırsam 2 daire olarak kullanabilirim. Hatta karşı komşum merdiveni kapadı ayrı daire olarak kullanıyorlar.
Bu şekilde kullanmam mümkün Kekliyor diye düşünemeyiz, fakat kaynanaya yakın olmasını bende onaylamam.

Benim ev dubleks aşağıda 1 salon 2 oda banyo tuvalet mutfak yukarıda yine 2 oda banyo tuvalet mutfak ve teras var. Binadan da iki giriş var. Merdiven başıma sonuna kapı koysam iki ayrı daire olur ki yan komşum öyle yaptı kv ile oturuyor. Tövbe etti :) detayını çok bilmiyorum ama hiç bi farkı olmadığını anlatıp duruyor

Merhabalar,

Erkek arkadaşım bana bir düşünceyle geldi, bana söylediği şu ki ailesiyle ortak bir dubleks alıp beraber oturmamızı istiyor , Sözde dubleks ev ayrılabiliyormuş.. ben bu şekilde olsun istemiyorum çünkü etrafımda ki insanlar yakın oturmanın çok sıkıntılı olacağını hatta ayrılıklara yol açtığını çok duydum. Mesela bizde aile apartmanında kalıyoruz babaannem sürekli babama annemle alakalı laflar söylüyor ve çok kavga çıktı bunla alakalı.. Ben ne yapmam konusunda kararsızım.. :KK43:(
Asla olmamalı. 1+1 olsun ayrı olsun

Kesinlikle aynı düşüncedeyim... Aslında olay şöyle oldu ben kabul etmedim bişey demedi 3 gün önce bende ona şöle bir şey söyledim benim kardeşim rahatsız biraz yani zeka geriliği gibi de değil aslında ama yanlız bırakmıyoruz
Bende dedim ki Allah korusun ilerde anneme bişey olursa kardeşim bana emanet onu yanıma almak istiyorum
Bu da bana dedi ki sen benim ailemi istemiyorsun bana böle birşey diyorsun dedi ipler koptu 3 gündür konuşmuyoruz

Kesinlikle aynı düşüncedeyim... Aslında olay şöyle oldu ben kabul etmedim bişey demedi 3 gün önce bende ona şöle bir şey söyledim benim kardeşim rahatsız biraz yani zeka geriliği gibi de değil aslında ama yanlız bırakmıyoruz
Bende dedim ki Allah korusun ilerde anneme bişey olursa kardeşim bana emanet onu yanıma almak istiyorum
Bu da bana dedi ki sen benim ailemi istemiyorsun bana böle birşey diyorsun dedi ipler koptu 3 gündür konuşmuyoruz
ikisi aynı şey zaten. direk ayrıl hazır konuşmuyoken engelle heryerden. merhametsiz insandan korkacaksın

Merhabalar,

yANİ kızların annesinin dizinin dibinden ayrılmaması lazım iken bunlar hepsi ana kuzusu olmuş gerçekten
Neden bu yaptırım ya dublekse vereceği parayla gitsinler iki daire alsın olsun bitsin yani.

Merhabalar,

koşarak kaç

Ya bu devirde hala aynı evde oturma muhabbetimi kalmış Allasen.
Kiraya çık yine de kv'le beraber oturma.
Bırak beraber oturmayı aynı mahalle de oturma.
Ne kadar iyi olsa da fazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Zaten konuşmuyormuş salla gitsin.

Merhabalar,

sacmalama aynı evde yasamak da neymıs bı tartıssanız ya da baska bı halt yesenız kaynanan sureklı sızı mı dınlıcek ya da sabah gürültülerden bahsedecek ne kadar hos kı bu durum..... kesınlıkle kabul etme aklın varsa, restini çek !!! bızler kac saatlık uzaktayken kaynanadan ceken yakınan ınsnalarız sen gelmıs aynı evde yasamaktan bahsedıyosun :D

Back
X