- 15 Temmuz 2016
- 8.575
- 14.395
- 248
İnsterseniz bide önünü deneyin.Evet cevabı aldım. Hâlâ arkasındayım.
Tövbe tövbe..İnsterseniz bide önünü deneyin.
Bakın bakalım ordan maddi durumum nasıl gözüküyor.
Asıl ben rica etsem siz beni alıntılamazsanız sevinirim.Tövbe tövbe..
Sırf ban almamak için yorum yapmıyorum.
Beni bir daha alıntılamayın.
Kafalarına göre yer değiştirtiyorlar acile girdiysen çıkman zor maalesef. Alınıyor ama yetmiyor ki 3 geliyorsa 5 gidiyo emeklilik vs giden kadar gelmediği için açık büyüyor sürekli maalesef.Bence alırlar.
Sağlık Bakanlığı en çok hemşire alıyor.
Gene alınır.
Ama acil zordur diye tahmin ediyorum.
Acilde kaç yıl çalışma zorunluluğu var?
Tabi ki gelişmeleri yazarımDoğurun inan ki hemen büyüyor.
Ay ilk zamanlar her şeyden korkar dert ederdim ne boşmuş.
6 aylık oldumu tamam. 2/3 ay ek gıda başlaması sonra kendiliğinden her şey bı oturuyor.
Bizi haberdar edin süreçten.
İnşallah hemen hamile haberinizi alırız.Tabi ki gelişmeleri yazarım
Şu yazınızla bebeğe hazır olmadığını gösterdiniz.Aşırı fazla mesai yaptırılıyor asla tamamlanamayan eleman eksikliği yüzünden. Sürekli yoğun hiç azalmayan bi tempoda stres altında olmak, çok fazla nöbet tuttuğum için uyku kavramım yerle bir bunlara rağmen asla takdir edilmeyip hep kusurlu bulunmak. Bayram haftasonu resmî tatil demeden çalışmak. Evime eşime kendime vakit ayıramamak ve daha bir çok şey
EvŞu yazınızla bebeğe hazır olmadığını gösterdiniz.
Çünkü benzer bir hayat ve hiç bitmeyen, bebek öyle bir şey.
Evet bunların hepsini bebek olunca da yapıcam bi maaş bile vermicek sıpa bana daha cepten yiyecekŞu yazınızla bebeğe hazır olmadığını gösterdiniz.
Çünkü benzer bir hayat ve hiç bitmeyen, bebek öyle bir şey.
Eşiniz işe girene kadar bekliceksiniz yani anladığımbu durumda cocuk düsünmek mantik isi degil. Ben 32 olucam esim 9 aydir issizdi benim maasimda iyi sükür aynen sizin gibi gecinip birikim yapip tatil bile yaptik. Bazi akrabalar sorasada bu sürecte düsünmedik. Birde ben Almanyadayim. Cocuk 8 haftalik oluncaya kadar full maas alicam. Sonrasi ise 10 ay net maasimin 65% ki bununlada gecinirdik rahat ama asla düsünmedim hic mantikli degil
Aynen öyleEv
Evet bunların hepsini bebek olunca da yapıcam bi maaş bile vermicek sıpa bana daha cepten yiyeceko işin şakası tabi teşekkürler düşünceniz için
Eşiniz işe girene kadar bekliceksiniz yani anladığım
Ya öyle düşünmeyin.evet bekledik bu ay girdi ve biz korunmayi biraktik bebegime her istedigimi alamadiktan sonra cok gücüme gider benim
Ya öyle düşünmeyin.
Üstün üstü var.
Bir bebek arabası var 2 bin, bir tane var 12 bin.
Ucu bucağı yok bu işin.
Ve iki küçük çocuğu olan biri olarak, ne kadar az eşya o kadar iyi diyorum.
Bir laf vardır çocuğun giydiği haram yediği helal diye, gerçekten öyle.
Allahtan benim ikinci sıpa hemen oldu da o kullandı.
Yoksa gerçekten inanılmaz bir dünya bebek eşyası o su bu su derken, insan uçtukça uçuyor.
Kıstasınız istediğini almak yerine, elindekilerle çok mutlu bir çocuk olması olsun:)
İlk çocuğuna aksini yapmış bir anne olarak, benden tavsiye.
Evet babamı seviyorum dicek kesin, seni ben doğurdum beni çıldırmak mı istiyorsun seni ben doğurdum dicem hayli bile güzel geldi şuanAynen öyle
Bir de kimi seviyorsun diye sorunca, babamı teyzemi vs diyecek
Birim değiştirmek için başka şansınız yok mu?
Yanılmıyorsam devlet memurlarının ücretli izin süreli daha uzun, başka seçenek yoksa ekonomik kayıp yaşanmadan da bebek gerçekleşebilir gibi geldi bana.
Çok sevindim sizin adınıza inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız sağlıklaevet bekledik bu ay girdi ve biz korunmayi biraktik bebegime her istedigimi alamadiktan sonra cok gücüme gider benim
Kesinlikle iyinin de iyisi var kötüsünü almak istemem ben de ama mükemmele de gerek yok gerçekten yediği içtiği şeyler daha önemli.Ya öyle düşünmeyin.
Üstün üstü var.
Bir bebek arabası var 2 bin, bir tane var 12 bin.
Ucu bucağı yok bu işin.
Ve iki küçük çocuğu olan biri olarak, ne kadar az eşya o kadar iyi diyorum.
Bir laf vardır çocuğun giydiği haram yediği helal diye, gerçekten öyle.
Allahtan benim ikinci sıpa hemen oldu da o kullandı.
Yoksa gerçekten inanılmaz bir dünya bebek eşyası o su bu su derken, insan uçtukça uçuyor.
Kıstasınız istediğini almak yerine, elindekilerle çok mutlu bir çocuk olması olsun:)
İlk çocuğuna aksini yapmış bir anne olarak, benden tavsiye.
Ben sizi anlıyorum.
Çalışıyormusunuz?
Bende bosandim ama iki aylık evliyken ayrıldım.
Çünkü ilerlese çocuk olur ikimizde perişan olurduk.
Tamam annem tabi ki arkamda dururdu çocuk olsaydı da ama bir daha inanın hiç birşey eskisi gibi olmuyor.
Olmuyor inanın tamam evimiz var, evde rahatım yerinde çalışıyorum, sosyal de bı insanım ama olmuyor. Hele çocukla sizi çok çok iyi anlıyorum.
Uzun uzun yıllar sonra severek ve sevilerek evlendim, bir evlatta nasip eyledi Rabbim.
Evlenirken anneme bir daha Allah beni bu eve döndürmesin kadın sığınma evine giderim genede gelmem demiştim.
Siz sakın esinizle görüşmeyin, çocuğu kapıdan verin, getirmesi gerektiği saatte getirsin size. Sakin arabasına binmeyi, ortak bişeyler yapmayın, hiç bir yakını ile görüşmeyin.
Biraz ağırlığınızı koyun ortaya.
Benim şu an her türlü konforum var fakat bende evdeyim. Bebeğimi büyütüyorum. Eşimin işleri çok yogun hafta sonlarında gidiyor çoğu zaman.
Kafamı dagitiyorum alıyorum çocuğumu bebek arabasi ile site etrafında geziyorum. Markette zaman geciriyorum.
Hafta sonu eşim evdeyse götürüyor.
Siz bunaldığınızda özelden yazın isterseniz dertleşelim ama lütfen kocanıza geri dönmeyi. Kendinizi saydırın.
Çocuğunuza rol modelisiniz siz güçlü olmazsanız çocuğunuz da olmaz.
Geçenlerde böbreklerimin ağrısından bas bas bagirdim duvarları yumrukladim genede kimseyi aramadım çağırmadım. İnanın hepimiz kolaylık içinde değiliz.
Allah sınıyor hepimizi, şunu unutmayın Allah sizi yaratilanlarin en şereflisi olarak yaratmışken, lütfen yarattığı bir kula kendinizi ezdirmeyin.
Ne alaka adam size ilgi duymamış, duymak zorunda mı???
Size ilgi göstermiyor diye burnu havadayı nasıl da etiketlediniz.
Ben doktor olup hastane de banko da çalışan bayanla evlenen insan biliyorum.
Benim eşimde eğitim olarak benden kat be kat üstün evliyiz.
Siz sanırım biraz fazla takıntılısınız. Bu takıntınıza da kulp buluyorsunuz.
Teşekkür ederim uğraşınız için elbette ki dikkate alacağım. Bekara ‘karı’ boşamak kolay diye bi atasözü var diyorsunuz kısaca.Konu sahibi bunları sadece sizin için alıntıladım.
Bir mesajı daha vardı ama konu kapandığı için alıntı yapamadım.
Üyenin eşi bir şirkette çok üst düzeyde. Yönetim kadrosunda. Kendide su an çalışmıyor sadece çocuğuyla ilgileniyor. Yani para sıkıntısı hiç ama hiç yok.
Yani size hemen doğurun diyen üyeleri bence biraz araştırın. Ben 9 yıldır bu forumdayım. Zaten bana cevap vermemesinden anlamıştım. Çünkü basit bir soru sordum.
Buyrun okuyun.
Yani siz hemen çocuk doğurursanız maalesef bu üye gibi rahat olamayacaksınız.
Tabi ki karar sizin..
Sevgiler:)
Çok sevindim sizin adınıza inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?