Kararsızlığım

İnsterseniz bide önünü deneyin.
Bakın bakalım ordan maddi durumum nasıl gözüküyor.
Tövbe tövbe..
Sırf ban almamak için yorum yapmıyorum.
Beni bir daha alıntılamayın.

Bence alırlar.
Sağlık Bakanlığı en çok hemşire alıyor.
Gene alınır.
Ama acil zordur diye tahmin ediyorum.
Acilde kaç yıl çalışma zorunluluğu var?
Kafalarına göre yer değiştirtiyorlar acile girdiysen çıkman zor maalesef. Alınıyor ama yetmiyor ki 3 geliyorsa 5 gidiyo emeklilik vs giden kadar gelmediği için açık büyüyor sürekli maalesef.

Şu yazınızla bebeğe hazır olmadığını gösterdiniz.
Çünkü benzer bir hayat ve hiç bitmeyen, bebek öyle bir şey.

bu durumda cocuk düsünmek mantik isi degil. Ben 32 olucam esim 9 aydir issizdi benim maasimda iyi sükür aynen sizin gibi gecinip birikim yapip tatil bile yaptik. Bazi akrabalar sorasada bu sürecte düsünmedik. Birde ben Almanyadayim. Cocuk 8 haftalik oluncaya kadar full maas alicam. Sonrasi ise 10 ay net maasimin 65% ki bununlada gecinirdik rahat ama asla düsünmedim hic mantikli degil

Ev
Evet bunların hepsini bebek olunca da yapıcam bi maaş bile vermicek sıpa bana daha cepten yiyecek o işin şakası tabi teşekkürler düşünceniz için

Eşiniz işe girene kadar bekliceksiniz yani anladığım

Ev

Evet bunların hepsini bebek olunca da yapıcam bi maaş bile vermicek sıpa bana daha cepten yiyecek o işin şakası tabi teşekkürler düşünceniz için
Aynen öyle
Bir de kimi seviyorsun diye sorunca, babamı teyzemi vs diyecek

Birim değiştirmek için başka şansınız yok mu?
Yanılmıyorsam devlet memurlarının ücretli izin süreli daha uzun, başka seçenek yoksa ekonomik kayıp yaşanmadan da bebek gerçekleşebilir gibi geldi bana.

evet bekledik bu ay girdi ve biz korunmayi biraktik bebegime her istedigimi alamadiktan sonra cok gücüme gider benim
Ya öyle düşünmeyin.
Üstün üstü var.
Bir bebek arabası var 2 bin, bir tane var 12 bin.
Ucu bucağı yok bu işin.
Ve iki küçük çocuğu olan biri olarak, ne kadar az eşya o kadar iyi diyorum.
Bir laf vardır çocuğun giydiği haram yediği helal diye, gerçekten öyle.
Allahtan benim ikinci sıpa hemen oldu da o kullandı.
Yoksa gerçekten inanılmaz bir dünya bebek eşyası o su bu su derken, insan uçtukça uçuyor.

Kıstasınız istediğini almak yerine, elindekilerle çok mutlu bir çocuk olması olsun:)
İlk çocuğuna aksini yapmış bir anne olarak, benden tavsiye.

tesekürler evet bunlari cocuk ortada yokken arastirmaya basladim ben yurtdisindayim ortalama 2000 - 5000 demisler. Benim kast ettigim ise aslinda genel gecer seyler mesela besigi dolabi seyler.

Evet babamı seviyorum dicek kesin, seni ben doğurdum beni çıldırmak mı istiyorsun seni ben doğurdum dicem hayli bile güzel geldi şuan

Mallesef o birime geçmemek için bile kaç kere konuştum yok inat ettiler artık ben üstüne gittikçe ;ya torpil lazım ki yok zaten ya da gebelik. Doğum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay ücretli izin oluyor, doğum öncesi çalışma vaktini uzattırsan öncesinde kullanmadığın kısmı sonrasına ekliyorlar. Benim de düşüncem o yönde istifa edeceğime hamile kalmak daha mantıklı zaten istiyoruz diyorum ama eşim atıyorum bi süre giremedi düzgün bir işe altından kalkabilir miyiz bu durumun onu bilemiyorum.

Kesinlikle iyinin de iyisi var kötüsünü almak istemem ben de ama mükemmele de gerek yok gerçekten yediği içtiği şeyler daha önemli.

Konu sahibi bunları sadece sizin için alıntıladım.
Bir mesajı daha vardı ama konu kapandığı için alıntı yapamadım.
Üyenin eşi bir şirkette çok üst düzeyde. Yönetim kadrosunda. Kendide su an çalışmıyor sadece çocuğuyla ilgileniyor. Yani para sıkıntısı hiç ama hiç yok.
Yani size hemen doğurun diyen üyeleri bence biraz araştırın. Ben 9 yıldır bu forumdayım. Zaten bana cevap vermemesinden anlamıştım. Çünkü basit bir soru sordum.
Buyrun okuyun.
Yani siz hemen çocuk doğurursanız maalesef bu üye gibi rahat olamayacaksınız.
Tabi ki karar sizin..
Sevgiler:)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim uğraşınız için elbette ki dikkate alacağım. Bekara ‘karı’ boşamak kolay diye bi atasözü var diyorsunuz kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…