kararsızlık

okeanoss00

Kedileri severim :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8.286
9.877
248
Merhaba kızlar. Benimkisi çok büyük bir dert mi bilmiyorum ama ben özellikle dün başıma gelenden sonra çok üzüldüm. 23 yaşındayım ve kendi başıma bir şeye karar vermek işkence gibi. Bunu her konuda düşünebilirsiniz küçük bir şey için de geçerli büyük şeyler için de geçerli. Ben artık bu huyumdan bıktım

Kendime ne zamandır bir telefon almak istiyordum, kardeşime de söz vermiştim sana da alacağım diye neyse dün ailemle beraber gittik bakalım fikir edinelim diye. Kafamda kesin bir model yoktu begenirim düşünürüm daha sonra alırım diye düşünerek çıkmıştım evden. 2 tane beğendim ama acayip kararsız kaldım. girdiğimiz yerdeki çalışanları da babmı da deli ettim resmen. o mu bu mu o mu bu mu derken sırf ordan çıkmak için birine bu olsun dedim. sonra da telefon kılıfı begenmeye geldi sıra onu da begenmedim :s yıne sırf cıkabilmek adına herhangi birini aldım ve çıktık. çıktıgımızda hiç sevinemedim çünkü ne biçim insan illahlah ettirdi bizi diye düşünmüşlerdir diye içim içimi yedi bu huyumdan nefret ediyorum

kıyafet konusunda da böyleyim biri illa çok güzel sana çok yakıştı al demeden beni onaylamadan bir şeyi beğenemiyorum. ben bu durumu nasıl aşarım? lütfen beni yadırgamadan yorumlar yapın yardımınıza ihtiyacım var

Kendine söz ver bir daha ki alış verişini kendi başına yap... İyi gelir ne istediğini ne seçeceğine tek başına karar ver..

Ayrıca telefon gibi pc gibi cihazlar alırken önce int. araştır.. yorumları oku kullananların şikayetlerine bak..sonra seçtiğini telefoncuda eline al bak içine sinerse en ucuz yine int. üzerinde bulursun oradan siparişle alırsın.. yani ben böyle yapıyorum....

tek başıma bir şeyler aldığım da oldu. annem bazen beğeniyo bazen beğenmiyor. begenmediği zaman da üzülüyorum :s dün karar verene kadar belki 20 dakika geçmiştir çok utandım ya

tek başıma bir şeyler aldığım da oldu. annem bazen beğeniyo bazen beğenmiyor. begenmediği zaman da üzülüyorum :s dün karar verene kadar belki 20 dakika geçmiştir çok utandım ya

Güzelim başın ne kadar kalabalıksa o kadar uzun sürer bu iş... her kafadan ses çıkacak...

Tek başına dolaş zevkini oturtmaya çalış,başkalarına beğendirmeye çalışma yada başkası beğenir mi diye düşünme..

Annen beğenmese ne olur ki.. sen beğendikten sonra gerisi boş.. şimdi düşündüm de aldığım bir şey için kimsenin fikrini sormam,herkes kendisi söyler ama takmam.. sadece eşime soruyorum o da fikrini merakımdan, sonuçta almışım gelmişim

belki de asıl sorun başkalarının söylediklerinden çok etkilenmemdir bazen kendimi çok aptal hissdiyorum bu kararsızlık huyumdan dolayı. üniversite mezunuyum iyi bir işim var ama illa onaylanmam lazım üf

belki de asıl sorun başkalarının söylediklerinden çok etkilenmemdir bazen kendimi çok aptal hissdiyorum bu kararsızlık huyumdan dolayı. üniversite mezunuyum iyi bir işim var ama illa onaylanmam lazım üf

Teyzem de senin gibi :) bir şey alacaksa illa herkese sorar..Anneme sorar,dayıma sorar,bana sorar,ablamlara... çoğunluğun onay vermesini bekler...

başka bir şey söyleyecek olan yok mu ablalarım arkadaşlarım benimki de dert yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

Teyzem de senin gibi :) bir şey alacaksa illa herkese sorar..Anneme sorar,dayıma sorar,bana sorar,ablamlara... çoğunluğun onay vermesini bekler...

çok sinir bozucu ama ben de istiyorum budur deyip kimseye kulak vermeden karar vermeyi :)

çok sinir bozucu ama ben de istiyorum budur deyip kimseye kulak vermeden karar vermeyi :)

Dediğim gibi tek başına çık ve iyice bak sadece kendini düşünerek bak..Bir süre sonra bu dürtünün kırılacağını düşünüyorum... yada modadan anlayan iyi bir tanıdın varsa onunla takıl sadece onun fikrini al ama son kararı her zaman sen ver...

mesela geçen gün de pudra almak istedim pudra kullanmıyordum daha öncesinde doğal olarak ten rengime uygun olanı anlamak zor oldu ben de satıcı kıza sordum onun dediğini aldım. sonra evde durup durup anneme anne bu bana uymuş mu çok mu beyaz oldu deyip durdum belirli aralıklarla annem de artık napsın gülüyo halime yine soruyo bak diyerek yorumlarınız için çok teşekkür ederim bundan sonra kötü de olsa kendim bir şeyleri alıp hazmetmeliyim sanırım :)

bende senin gibiyimm..yani artık alışverişe gitmiyorum netten alıyorum.ama verdigim siparişi 2 kere mutlaka iptal edip yeniden veriyorum sonra yola cıkıo mecbur alıyorum kendimi mecbur bırakıyorum böylece.yoksa magazaları dolaşıp dursamda elm kolum boş dönüyorum eve.alamıyorm.telefon içinde geçerliki bikaç ay önce başıma aynı durum geldi.istemeden içime sinmeden aldım abim hediye ettigi içinde degiştrmek için üsteleyemedim alışmaya calıştm işte.zor bişi bu kararsızlık.sadece alışverişlerde degil heralanda etkilio

evet haklısın ben de her alanda böyleyim ve bu durum artık beni mutsuz ediyor sürekli düşünmekten yoruluyorum resmen keşke bir çaresi olsa:44:

yengeç burcuyum bununla alakası olabilir mi?

Sanırım yengeç burcunun etkileri buuu bende aynı durumdayım sanırım fazla anneye bağlı eve bağlı burç olduğundan anneden hep onay görerek yapmışız çocuklukta işi ve çok detaycı insanlarız ve en ufak olumsuz yorumdanda etkileniyoruz aslında jensimize ait zevklerimiz var ama arkasında duramıyoruz bende annemide nişanlımıda çıldırtıyorum koltuk takımı en büyük meselemiz yüz defa karr değiştirdim bende bu topiği okumadan bi kaç gündür kafama göre çıkıp ufak şeyler alıyorum kendime ama yine ınaylatma iç güdüsü oluyor acablar oluyor ama kulak ardı etmeye çalışıyorum kendimle mücadele içindeyim. Ne çok konuştum ben ya anlayacağın iş bizde bitiyor insanları değil kendimizi memnun etmeyi öğrenmemiz gerek:))

Bende ayniyim tatlim.terazi burcuyum ve burcumun ozelligi mi bilmiyorum her konuda acayip kararsizim.kendim alisveris yapsamda biri onu begenmedi mi bitti o benim gozumde..kotu bi durum evet..herkesin zevki karari var ama benim icin baskasinin ne diyecegi cok onemliymis gibi takiyorum kafama..hatta cokkk eskiden erkek arkadasim icin bi yorum yapmisti biri o lafin uzerine soguyup birakmisligim bile var..aman sen yapmaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tespitlerinde o kadar haklısın ki... Evet bir zevkim var her şeyi kolay kolay beğenmem. Mükemmeliyetci oldugumuzdan dolayi sanirim. Mesela sana alyans macerami anlatayım :))) şimdi bir modeli begendim parmağıma denedim inceydi bunun kalinini istiyorum dedim. Ortasından da tam tur geçiyor kendi kendime çok şıkır şıkır oldu günlük hayatta olur mu bu diye düşünürken guzel ya güzel diye telkin ettim kendimi güya kendim karar vericem :)) resimlerini çekmiştim babama gösterdim hic begenmedim alyans dedigin taşlı olmaz sade olur dedi. Allahım kahrimdan olucem bir moralim bozuldu anneme sordum, nişanlı adayıma sordum, yakın arkadaşıma sordum.Velhasıl kelam adamı arayıp tassiz olsun dedim :))) üzülüyorum ama bu huyumu değiştiremiyorum illa onaylanmam gerek ah ah keşke bir çaresi olsa

Bugün de herkese "sen de benim gibisin" diyorum ama sen de benim gibisin ne kadar sorunlu biriymişim yaw

şaka bir yana, ben kararsızlar kraliçesiyim.. kıyafet, elektronik, aksesuar.. kısaca aklına gelebilecek herşeyde en az bir yarım saat harcarım.. o yüzden bir mağazaya girdiğimde açık açık "ben çok kararsızım, mümkünse sabırlı bir personel rica edebilir miyim?" diyorum gerçekten de işe yarıyor..

ya da herhangi bir ürün alacaksam, kafadan orada ki 2 müşteriyi çeviriyorum.. siz olsanız hangisini alırdınız diyorum gerçi yanımda eşim varken ters tepiyor, o yüzden alışverişe kardeşimle çıkıp takılıyorum yoksa etrafımdakileri intihara sürüklerim kendini değiştirmeye çalışma, kararsızlık kalıcı bir özellik.. onunla yaşa, sev onu ya da benim yaptığım gibi çözümler üret gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…