- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Kendine söz ver bir daha ki alış verişini kendi başına yap... İyi gelir ne istediğini ne seçeceğine tek başına karar ver..
Ayrıca telefon gibi pc gibi cihazlar alırken önce int. araştır.. yorumları oku kullananların şikayetlerine bak..sonra seçtiğini telefoncuda eline al bak içine sinerse en ucuz yine int. üzerinde bulursun oradan siparişle alırsın.. yani ben böyle yapıyorum....
tek başıma bir şeyler aldığım da oldu. annem bazen beğeniyo bazen beğenmiyor. begenmediği zaman da üzülüyorum :s dün karar verene kadar belki 20 dakika geçmiştir çok utandım ya
belki de asıl sorun başkalarının söylediklerinden çok etkilenmemdir bazen kendimi çok aptal hissdiyorum bu kararsızlık huyumdan dolayı. üniversite mezunuyum iyi bir işim var ama illa onaylanmam lazım üf
Teyzem de senin gibi :) bir şey alacaksa illa herkese sorar..Anneme sorar,dayıma sorar,bana sorar,ablamlara...çoğunluğun onay vermesini bekler...
çok sinir bozucu amaben de istiyorum budur deyip kimseye kulak vermeden karar vermeyi :)
Dediğim gibi tek başına çık ve iyice bak sadece kendini düşünerek bak..Bir süre sonra bu dürtünün kırılacağını düşünüyorum... yada modadan anlayan iyi bir tanıdın varsa onunla takıl sadece onun fikrini al ama son kararı her zaman sen ver...
burcun balık mı kardeş?
bende senin gibiyimm..yani artık alışverişe gitmiyorum netten alıyorum.ama verdigim siparişi 2 kere mutlaka iptal edip yeniden veriyorum sonra yola cıkıo mecbur alıyorumkendimi mecbur bırakıyorum böylece.yoksa magazaları dolaşıp dursamda elm kolum boş dönüyorum eve.alamıyorm.telefon içinde geçerliki bikaç ay önce başıma aynı durum geldi.istemeden içime sinmeden aldım abim hediye ettigi içinde degiştrmek için üsteleyemedim alışmaya calıştm işte.zor bişi bu kararsızlık.sadece alışverişlerde degil heralanda etkilio
yengeç burcuyumbununla alakası olabilir mi?
Sanırım yengeç burcunun etkileri buuu bende aynı durumdayım sanırım fazla anneye bağlı eve bağlı burç olduğundan anneden hep onay görerek yapmışız çocuklukta işi ve çok detaycı insanlarız ve en ufak olumsuz yorumdanda etkileniyoruz aslında jensimize ait zevklerimiz var ama arkasında duramıyoruz bende annemide nişanlımıda çıldırtıyorum koltuk takımı en büyük meselemiz yüz defa karr değiştirdim bende bu topiği okumadan bi kaç gündür kafama göre çıkıp ufak şeyler alıyorum kendime ama yine ınaylatma iç güdüsü oluyor acablar oluyor ama kulak ardı etmeye çalışıyorum kendimle mücadele içindeyim. Ne çok konuştum ben ya anlayacağın iş bizde bitiyor insanları değil kendimizi memnun etmeyi öğrenmemiz gerek:))
çok sinir bozucu amaben de istiyorum budur deyip kimseye kulak vermeden karar vermeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?