kararsızlık

Elimde degil yapiyorum duzeltemiyorum kendimi, yakinda kendi sacimi basimi yolucam bu konuda resmen kendime aciyorum

Ay çok güldüm cidden aynı benim gibisiniz :))) ben de tek kalınca bir sey almam gerekiyorsa orda baska şeylere bakan birilerini çevirip bu olmus mu yakismis mi alsam mi diye sorup onay bekliyorum ya vallahi çok gıcık bir durum kendimden soguyorum

Son düzenleme:

bir de ben de çoğunluk takıntısı var. mesela sadece yanımdakinin fikri kesmiyor beni, illa 2 kişiye daha sorup çoğunluğun fikri gerekiyor mesela en son olayım, saat almaya karar verdim. haftalarca netten baktım, bir model beğendim gittim, ama nasıl mutluyum tek atışta alıp geleceğim, seçim yok, seçenek yok adam demesin mi bir de bu saatin deri kayışı var allahımmm eşime dedim ki hangisi? o deriyi seçti. personelden birine sordum o da silikonu.. haydiii durum 1-1 neyse bir müşteri girdi allahtan ona da sorduk, deri dedi onu aldım çıktım ama bütün yol boyunca eşim "neden benim zevkime güvenmiyorsun, bak nasıl lafıma geldin, takıntılısın sen " diye kemirdi beynimi

yalnız böyle yazınca amma sorunlu göründüm yaw, bende kendimden soğudum resmen :607:

Son düzenleme:

Alyans macerası bende katogla yattım kalktım herkese sordum hatta kuyumcu yanlış yaptırmış alyansın tamamı beyaz olacaktı yarısını saten beyaz yapmış aslında ilk önce bizde öyle beğenmiştik sonra bnm kararsızlığım yüzünden vazdeçöiştik ama alyanslarımızla epey mutluyuz sadr şık kullanmı rahat allahım gelinlik seçerken ne yapacağız kara kara düşünmekteyiz :s

Hakkimizda hayirlisi canim ne diyeyim isimiz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…