karasevdaya düşüpte bu dertten kurtulan varmı

canım ben zaten uzun zaman yalnız kaldım. insan zor zamanlarında yanında birini istiyor. ben yalnız kalmamak için yanlış bir ilişkiyi sürdürmek istemiyorumki.ben doğru insanla hayatımı paylaşmak istiyorum. heee olmaz olmaz ne yapabilirim. yalnızda bir şekilde kendimi mutlu etmeye çalışıyorum ama insan yine de bunalıyor.ben 29 yaşımdayım akranlarım çoluk çocuklu olmasa bile çoğu evli. insan sevgilisi olmasa bile güveneceği onun yanında olacak birini istiyor yanında.o da nasıl olacaksa.

aşkıda yaşamak güzel bence..ileride yaşayamayacak..
canım aşk çok güzel ben aşktan korkup kaçan biri değilim ama insanların çoğu bağlanırım diye korkuyor .ilişkisini hesaplarla yaşıyorlar böyle aşk mı olur böyle olunca da bir taraf seviyor öbür taraf hesaplayarak egosunu şişiriyor. sonuçta işte bu . mutsuz ben

zor canım işin..aşık olduğun kişi evlilik için uygunmu değilmi..sonra oda seni sevebilecekmi..

sevilen kişi şanslı tabiki..

seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin ..
baştn seviyormuş gibi yapınca biz çoktan sevmiş oluyoruz malesef. inşallah sevmem bende. şimdi bazen onu artık sevmediğimi söylüyorum ama bazende bir şarkı başlıyor gözlerim doluyor. öyle doluyumki bu anlara yakalanmamak için şarkıları siliyorum radyoyu kapatıyorum ftoarı siliyorum. Allah ım bana onu herhangi biri gibi hissettirsin inşallah . o olmadan mutlu olmak nasip olsunda o bensiz mutlu olamasın inşallah.

zor canım işin..aşık olduğun kişi evlilik için uygunmu değilmi..sonra oda seni sevebilecekmi..
yok canım ondan hiç bişey olmaz. aptalın teki. önemsiz biri önemli olan sadece benim ona olan sevgim. o da bitsin inşallah

arkadaşlar ben bu son sevgilimle barışmak için çok dua ettim ama hayırlı değilmiş demekki olmadı. benim için hayırlı olduğunu düşündüğüm başka birisinin bana ilgi duyması için hoşlanması için dua etsem kendim için iyi birşey mi yapmış olurum.artık iyice tırlatmaya başladım ne iyi ne kötü kafam almıyo. hani istiyorum düzgün biri olsun gelenleri ben beğenmiyorum beğendiklerim ya evli ya benden hoşlanmıyorlar. bazen kendi kendime biri bana büyü falan mı yaptı diyorum ama zaten insanlar böyle sorunlar yaşayınca böyle fikirlere kapılırlar diyorum kendi kendime .bunu kendime ben yaptığımı da düşünüyorum

Beni biri seviyor ben başkasini, benim sevdiğim başkasını başkası da kendini. Yaşayıp gidiyoruz

bence beni mutlu edecek biri ile kısa zamanda tanışıp evleneyim hayırlısıyla şeklinde dua et canım...o kişi senin hiç ummadığın bir anda gelicek..

şükür ki unutamadığım biri olmadı inşallahta olmaz. Umarım sana da zaman yardımcı olur ama tavsiyem takılıp kalmamaya çalış sürekli kendine dünyada başka erkeklerinde olduğunu hatırlat. Böyle hayatın boşa geçmiyor mu sencede? Bir de bence barışalım diye değilde nasıl daha mutlu olcaksan onun için dua et yani hayırlısı olsun diye. Yani kısaca hakkında hayırlısı olur inşallah canım :)

ahaaa benim taktik:))) deşifre oldu

başkalarınında işine yarasın tabi canım :) ama en iyisi yani değil mi? Önce zaman acıyı alsın, zorlamaya gerek yok sonra hayata devam etmek gerek kaç kere geliyoruz sanki şu dünyaya

Aynen katılıyorum....
ayrılık ve acısıda aşka daildir....ne zaman başka birini sevmeye başlarsanız o zaman eski aşkını bitirir insan....
ağla, üzül ,acı çek...bunlar olacak ama kendini ezdirme...biri yıkarsa diğeri gelir yapar...biri üzerse diğeri gelir mutlu eder....Tecrübelerle sabittir:

harfi harfine katılıyorumm! Özeti budur yani, aşk dünyadaki en güzel şeylerden biri evet ama bunu eziyete dönüştürmemeliyiz

Canim hic bosuna telas yapma. Biz sevgili degildik ama ben de ayni senin durumundaydim. Hatta dusun onun beni sevdigini biliyordum herkes biliyordu ama bi turlu soylemiyordu. eski konumu da okuyabilirsin canim. Ben de senin gibi soyliyecek soylicek vs. takinti yapmistim ayni o da durum guncelleyip duruyordu falan filan. Ama sonra degmez dedim ve su an 2yil oldu gorusmeyeli. Her yerden de sildim ne dusundugu umrumda degil. inan bana canim sen de boyle yaparsan o kadar rahatlayacaksin ki.. Sadece zaman. Bak ben 1-1.5yil takintiyla onu bekleyen insan su an acip twittirina bile bakmiyorum hakkimda bir sey yazmis mi acaba merak bile etmiyorum. Onlarin bizimle oynamasina izin verecek kadar degersiz degiliz asla bunu sakin unutma ve zamanla onu unutacagina en azindan unutmasan bile artik takmayacagina emin ol..

anladım .düşüncelerini nasıl kontrol ediyorsun. ben biraz bunu da denedim ama beceremedim.eft tekniği diye birşey var belki duymuşsunuzdur . devamlı uygulamadıysamda 4-5 gün üst üste denemişimdir.

boşver uygulamadığın iyi olmuş zaten böyle bilimden uzak safsatalarla insanları kandıran psikologların lisansları alınsa keşke..
ben de psikoloji mezunuyum okulda bize bilim öğrettiler yahu neyse ama sağlam bir psikologtan yardım alabilirsin
bak rapisacım olay şöyle düşüncelerin duygularını yönetir her zaman duyguların da davranışlarını
eğer düşünelerini ve bakış açını değiştirebilirsen duyguların ve daha sonra zincirleme olarak davranışların da değişir
bu adamı asla unutamayacağın düşüncesine kapılmak yerine çok sevdiğini ancak olmadığını ve bir gün bu hislerin de solacağını düşün mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…