- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Velev ki kadın kadına işe gidip gelsinler. Yine gerek yok.Kimse karısını başkasına emanet etmemeli niye etsin? Eşim böyle bir istekte bulunmaya yeltense ilk tepkiyi ben verirdim. Yollarda perişan olmayı da yeğlerdim açıkçası. Konu sahibinin eşi olmasa ne yapacaktı kadın?
Sizin dediğiniz gibi bir senaryo olsa da niye baştan kabul edip esinizin arkadaşıyla ise gidip kendinizi başkasına emanet edilen varlık pozisyonuna soktunuz derdim açıkçası.
Konu sahibi, eşinin sadık olmasını istediğini yazmış bir mesajında demek ki genel bir sıkıntısı var kadınlara karşı.
Ayrıca iş hayatında kadınlara karşı kibarlıktan kırılan ama evde karısının suratına dahi bakmayan erkek sayısı da oldukça fazla. Konu sahibinin eşi bunlardan biri gibi geldi bana.
aynen öyle kadın sanki kocasının üstüne atlamış. absürt bi durum olsa adam da rahatsız olurdu . herkse selam verip iki sakalastigi insanin üstüne atlamıyor, galiba burda kimse iş yerinde saklaamıyor birlikte gelip gitmiyorArkadaslar herkes mi cok kiskanc ben mi fazla large’im bilemedimyahu eski, taaaa liseden beri arkadas olan iki insan birbirlerine eslerini emanet edebilirler, eski tanisiyorlar adamin huyunu suyunu bildiginden ise goturup getir demis ne var bunda? Burda asil kriz konu sahibinden cikiyor siz onu kaciriyorsunuz, esi diger kadinin dediklerini yapiyor, kendisine saygi duymuyor diye kiskanclik krizinde bir konu sahibi var. Yoksa ayni guzergahta olan ve yakin tanisan insanlarin birlikte ise gidip gelmesinden daha dogal bi sey olamaz
Çok sakinsiniz yaaa.Eşim benden daha kıskanç hiç bir erkek arkadaşım yok lise arkadaşlarımla cok samimiydim evlenince eşim numaralarını sildi telefondan kuzenlerimle bile gorusemiyorum
aynen öyle kadın sanki kocasının üstüne atlamış. absürt bi durum olsa adam da rahatsız olurdu . herkse selam verip iki sakalastigi insanin üstüne atlamıyor, galiba burda kimse iş yerinde saklaamıyor birlikte gelip gitmiyor
Konu sahibinin bana verdiği cevap.Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik
konu sahibi olarak söylemedim herkes bu durumu çok absürt karşılamış ona sasirdim. yoksa konu sahibi eşinden dertliKonu sahibinin bana verdiği cevap.
Kadının kocasının üstüne atladığını düşünmüyor.
o zaman durum çok farklı tepkinizi daha sert koyun ne demek siz mesafelnolacaksiniz o her istediğini yapacak . ilişkilerde adaletsizlikten nefret ediyorum sizinki belki kiskancli değil adaletsiz davranmasıEşim benden daha kıskanç hiç bir erkek arkadaşım yok lise arkadaşlarımla cok samimiydim evlenince eşim numaralarını sildi telefondan kuzenlerimle bile gorusemiyorum
Emanet edilmeye elbette ihtiyac yok. Ama ayni yere giden iki arkadastan birinin arabasi varsa digerini alir ki. Kadin olsun erkek olsun insaniyet namina yapilabilir bu. Zaten surekli degilmisVelev ki kadın kadına işe gidip gelsinler. Yine gerek yok.
Çünkü artık insanlar yaptıkları şeyleri çok güzel başa kakar olmuş.
Minnet etmeye ne gerek var?
Yeri gelince kadın erkek eşit oluyor..
Koskoca kadının emanet edilmeye mi ihtiyacı var?
Arkadaslar herkes mi cok kiskanc ben mi fazla large’im bilemedimyahu eski, taaaa liseden beri arkadas olan iki insan birbirlerine eslerini emanet edebilirler, eski tanisiyorlar adamin huyunu suyunu bildiginden ise goturup getir demis ne var bunda? Burda asil kriz konu sahibinden cikiyor siz onu kaciriyorsunuz, esi diger kadinin dediklerini yapiyor, kendisine saygi duymuyor diye kiskanclik krizinde bir konu sahibi var. Yoksa ayni guzergahta olan ve yakin tanisan insanlarin birlikte ise gidip gelmesinden daha dogal bi sey olamaz
Ailecek gorusuyorlarmis ama hafta sonlari da. Yani adamla kadin basbasa gorusmuyor. Daha once de yazdim, konu sahibinin esinde bitiyor olay.Gidip gelmek ayrı, samimiyet kurmak çok ayrı.
Insan sınırlarını bilmeli, yerini haddini bilmeli. Konuda ki kişiler bunu aşmış.
Her hafta sonu da buluşmak çok tuhaf. Cekirdek aileyi yok saymışlar.
İşte böyle yazınca da herkes bir mide genişliğinden bahsediyor. (Öyle olduğunuzu ima etmiyorum,genel yargıValla ben de lise arkadasimla ayni yerde calisiyorsam ben yokken esimi ise goturup getirmesini isterim ne var ki bunda? Gereksiz yakinlasmalar derken o kismi siz yanlis anlamis olabilir misiniz? Normal bir insan lise arkadasinin esine o gozle bakamaz cunku. Cocuk oynatiyorlar diyorsunuz o ortami gormem lazim. Ama anlatiminizdan esinizin baska vukuatlari oldugu ortaya cikiyor bence siz o kisimlara yogunlasin (size saygi duymamasi,bu arkadasi haric baska kadinlara cilve yapmasi vs)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?