KARASIZLIK (Eşim)

Valla ben de lise arkadasimla ayni yerde calisiyorsam ben yokken esimi ise goturup getirmesini isterim ne var ki bunda? Gereksiz yakinlasmalar derken o kismi siz yanlis anlamis olabilir misiniz? Normal bir insan lise arkadasinin esine o gozle bakamaz cunku. Cocuk oynatiyorlar diyorsunuz o ortami gormem lazim. Ama anlatiminizdan esinizin baska vukuatlari oldugu ortaya cikiyor bence siz o kisimlara yogunlasin (size saygi duymamasi,bu arkadasi haric baska kadinlara cilve yapmasi vs)

10 dklik yol. Ilkokul cocugumu bu servisle gidp gelcek. Kendi gitsin gelsin. Rahatsiz olmakta haklisin. Konudakj 4 kiside sen de dahil hatali. Bu isin sonu sıkıntılı.

insan dediğin sosyal varlıktır, elbette karşı cinsle de sohbet edicez. yeri gelir oturur yemek de yersin, vs vs. ama normal bir sohbet edip geçmekle neredeyse her gün beraber zaman geçirmek çok farklı şeyler.
zaten 3ü aynı iş yerinde çalışıyormuş, neden haftasonları da göbek bağları bir kesilmiş gibi beraberler.
ayrıca bir erkek neden karısını arkadaşı da olsa başka erkeğe emanet etsin.
kaç yaşında insanlarız, samimi ve normal kadın-erkek arkadaşlıkları kurmaya bence gerek yok bu saatten sonra.
o iş çocuklukta çözülür. benim de bir sürü samimi erkek arkadaşım var hepsi ilkokul-ortaokuldan kalma. çünkü ilerleyen yaşlarda artık çok büyük oranda karşı cins olarak bakıyor insan, işin içine cinsel beğeni vs daha çok giriyor.
şahsen ben belli bir yaşı geçip kendisine karşı cinsten çok iyi arkadaş edinen birini göremedim. o işin sonu başbaşa zaman geçirdikçe hep ilişkiye evriliyor.
çok fazla insan tanımış biri olarak gözlemlerim hep bu oldu.
ki normal bir sohbet ile cilveleşmek-flörtleşmek farklı şeyler. bunun ayrımını da zekası normal her insan yapabilir bence.

iş yerimde çalışan bir sürü erkek arkadaş var, yeri gelir esprili muhabbetlerimiz olur, yeri gelir yemek yeriz, kahveye çıkarız. ama kimse iş dışında başbaşa zaman geçirmez. hatta yemek-kahve muhabbeti bile illa ki başbaşa olmaz, olsa da her gün olmaz.

burada önemli olan bunu düzenli bir arkadaşlığa dönüştürmemek. bundan kastım her gün beraber yemek yiyen, kahve içen, işe beraber gidip gelen, sürekli birşeyler paylaşan kadın ve erkek olmamak.

normal bir arkadaş muhabbeti ile bunun arasındaki fark bence çok büyük çünkü. bu anlamda konu sahibine hak veriyoum.

Normal şartlarda işe götürmesi rahatsız olunacak bir şey değil ama anladığım kadarıyla eşin mesafe koyamayan bir insan. Sorun sadece bu olay değil gibi algıladım ona güvenmiyorsun. Ben gevşek bir adamla yapamazdım.

Velev ki kadın kadına işe gidip gelsinler. Yine gerek yok.
Çünkü artık insanlar yaptıkları şeyleri çok güzel başa kakar olmuş.
Minnet etmeye ne gerek var?

Yeri gelince kadın erkek eşit oluyor..
Koskoca kadının emanet edilmeye mi ihtiyacı var?

aynen öyle kadın sanki kocasının üstüne atlamış. absürt bi durum olsa adam da rahatsız olurdu . herkse selam verip iki sakalastigi insanin üstüne atlamıyor, galiba burda kimse iş yerinde saklaamıyor birlikte gelip gitmiyor

Eşim benden daha kıskanç hiç bir erkek arkadaşım yok lise arkadaşlarımla cok samimiydim evlenince eşim numaralarını sildi telefondan kuzenlerimle bile gorusemiyorum
Çok sakinsiniz yaaa.
Ben çoktan çıngar çıkarmıştım.
Ne demek beni kısıtlayıp kendisini her gördüğü kadınla samimiyet kurması.
Ciğerini sökerim.
Kimse saldırmaya kalmasın, buradaki mevzu beni kısıtlayıp kendisinin aynı şeyleri yapması. Karşı cinsle konuştuğu için değil.

Başka şeylerde var tabi bende herkes gebi sadık bi koca istiyorum her gördüğü bayanla samimi olmaya çalışıyor buda midemi bulandırıyor artik
Konu sahibinin bana verdiği cevap.
Kadının kocasının üstüne atladığını düşünmüyor.

Konu sahibinin bana verdiği cevap.
Kadının kocasının üstüne atladığını düşünmüyor.
konu sahibi olarak söylemedim herkes bu durumu çok absürt karşılamış ona sasirdim. yoksa konu sahibi eşinden dertli

Eşim benden daha kıskanç hiç bir erkek arkadaşım yok lise arkadaşlarımla cok samimiydim evlenince eşim numaralarını sildi telefondan kuzenlerimle bile gorusemiyorum
o zaman durum çok farklı tepkinizi daha sert koyun ne demek siz mesafelnolacaksiniz o her istediğini yapacak . ilişkilerde adaletsizlikten nefret ediyorum sizinki belki kiskancli değil adaletsiz davranması

Aynı sıkıntıları yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Burada sorun kıskançlık değil. Eşinizin size gereken saygıyı göstermeyen davranışlar sergilemesi.

Konuşun karşınıza alıp. Ciddi ciddi konuşun. Ancak ne demek istediğinizi anlamayacaktır. Kıskanç, paranoyak olarak nitelendirileceksiniz.

Tam da bu nedenlerden dolayı evliliğimi bitirdim.

Kadın aciz falan mı işe kendi gidip gelemiyor mu, millete yük olacaksa huzur bozacaksa çalışmasın o zaman. Saçmalığa bak ya, eşine de hayret gerçekten. Canım sabrın taşarsa vallahi hakkın var. Kadının kocasının da aklına bak

Emanet edilmeye elbette ihtiyac yok. Ama ayni yere giden iki arkadastan birinin arabasi varsa digerini alir ki. Kadin olsun erkek olsun insaniyet namina yapilabilir bu. Zaten surekli degilmis

Diger surekli gorusme konusunda ben de konu sahibine hak veriyorum,herkes her dakika gorusmek zorunda da degil.

Bence siz kendinizi tam olarak ifade edemediniz.
Konu işe götürmesi değil de gereksiz samimiyet kurması her önüne gelenle sanırım.
Zaten gönlünüz o kadar geçmiş ki eşinizden bariz belli oluyor.
Evde hiç mi sohbet etmezsiniz ?
Size saygı duyduğu hiçbir konu yok mu ?
Oturup uzun uzun konuşun her şeyi, düzelmezse yolunuzu ona göre çizersiniz.

Gidip gelmek ayrı, samimiyet kurmak çok ayrı.

Insan sınırlarını bilmeli, yerini haddini bilmeli. Konuda ki kişiler bunu aşmış.

Her hafta sonu da buluşmak çok tuhaf. Cekirdek aileyi yok saymışlar.

Gidip gelmek ayrı, samimiyet kurmak çok ayrı.

Insan sınırlarını bilmeli, yerini haddini bilmeli. Konuda ki kişiler bunu aşmış.

Her hafta sonu da buluşmak çok tuhaf. Cekirdek aileyi yok saymışlar.
Ailecek gorusuyorlarmis ama hafta sonlari da. Yani adamla kadin basbasa gorusmuyor. Daha once de yazdim, konu sahibinin esinde bitiyor olay.

İşte böyle yazınca da herkes bir mide genişliğinden bahsediyor. (Öyle olduğunuzu ima etmiyorum,genel yargı ) Öncelikli sorunun nedeni etraflıca düşünülmüyor. Konu sahibinin eşi lakayt bir kişilikse, en ufak bir yakınlaşmaya açıksa, ne var bunda diyemiyorum. Aynı zamanda "Eş, bir başkasının eşine nasıl emanet edilir ya" tartışılıyor. Şuraya gelene kadar daha büyük problemler gözardı ediliyor.

birlikte ise gidip gelmeleri degil sizi rahatsiz eden anladigim kadariyla. esiniz sizin gozunuzun icine bakan, sizi el ustunde tutan ve sevgisinden %100 emin oldugunuz bir adam olsaydi muhtemelen birlikte gidip gelmeleri vakit gecirmelerini bu denli sorun etmeyecektiniz.

aslinda konu esinizin kadinla konusmasi sakalasmasi filan da degil. kadina duydugu saygi ve ilgiyi size duymamasi... bence siz bu kadini bir taraf edin, esinizle aranizdaki sorunu cozun once. bugun bu kadin yarin baska kadin. esinizin hayatinda yer alan arkadas vs her kadina ayni yaftayi yakistiracaksiniz sinirden kuplere bineceksiniz gibi duruyor. esinizle olan sorunlarin faturasini baskasina kesmeyin.

bizimde oyle cok yakin gorustugumuz her haftada 3 gun bile bulustugumuz cok sakalastigimiz, saga sola giderken cinsiyet gozetmeksizin birbirimizi aldigimiz arkadaslarimiz var. ama bu asla sorun olmuyor. soeun olmamasinin sebebi de herkesin kendi esinden emin olmasiyla alakali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…