bende yürüyüş bandı istiyorum...olsa üstünde yaşarım galiba
emın ol sımdıkının yarısı kadar bıle yurumezsın ınsanın elının altında olunca degerını bılmıyo sallıyo bu hersey ıcın gecerlı oldugu gıbı kosu bandı mevzusundada boyle.
jarnaaammmm amın amın sende ye ye zayıfla ınsaallah
Sonra da 3 boyutludan 2 boyutluya dönüşürsünçılgın...
Gözlemem kolay gelsin tekrardan,evin de hayırlı olsunnn
emın ol sımdıkının yarısı kadar bıle yurumezsın ınsanın elının altında olunca degerını bılmıyo sallıyo bu hersey ıcın gecerlı oldugu gıbı kosu bandı mevzusundada boyle.
jarnaaammmm amın amın sende ye ye zayıfla ınsaallah
bencede alma fırsat buldukca dısarda temız havada yuru en ıyısı ceylınımBen de sırf o yüzden almaya niyetlenemiyorum alırda kullanmassam eşim topa koyar beni
kosu bandıda aynı olcak ıkızımaslında bendede Eki Görüntüle 325333 bundan var ama yapmıyorum......
kılzar son kararınız ne,greyfurtun suyunu mu ıcıyoruz,posasıyla mı yıyoruz?
ah ahhh ıdealıstcıgım ne gunlere geldık ıkı ısırıkla ıkı gunkurusunun hesabını yapar olduk cok guzel bır gelısme benkı ev oturmalarında koca servıs tabagı dolusu pasta borek kurabıye mantı ıvır zıvır yıyen bıtınce bır tabak daha alan bır hatundum
Canım elmalı pasta istedi yaa:26::26:
havuclu tarcınlı fındık badem cevızlı gecen yaptım ve mısafır gıdınce hemen buzluga attım .sana bır dılım yolluyum olmamıöyle olduu canım valla nolacak bizim halimiz.
ama doğru yoldayız tatlımm
ooyyyy duymamışş olayımm pepeticimmmm benim de cnm havuçlu, tarçınlı kek istiyorr daaa:44::44:
havuclu tarcınlı fındık badem cevızlı gecen yaptım ve mısafır gıdınce hemen buzluga attım .sana bır dılım yolluyum olmamıbır dılım kızıma cıkardım tap taze oldu kısım yedı . bugunde elmlı pasta yapcaktımda zamnım olmadı yapsaydımda buzluga atcaktım ılk gelen mısafıre cıkıarmak ıcın ve sadece bır tane yemek ıcın ama korkmasın kımse yapmadımm
3.öğün:az etli kuru fasulye
kuru soğan
marul-yoğurt-sarmısak(cacık)
1kk tahin helvası....
merhaba kızlarr pcdeki sorun halen devam ediyor bu hafta bu yüzden motuvasyonum çok düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?