hafızana hayranımm loxiiii
aşure içimde kaldıı hepiciğinizz yedinizz bi benn yiyemedimmm zatennn gariban kaldımmm gurbett ellerdeee
loxıden kacar mı ah kıyamam
loxıden kacar mı ah kıyamam
bir de işe yarar bir alanda kullansam şu hafızamıancak böyle geyikleri hatırlarım
şekersiz yaptır sen de bebişim,o zaman azcık yersın
Bu gün biricik oğlumun doğum günü.11 yıl önce bu gün 11.01.2001 saat birde hayatımıza girdi.Allah hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömür versin .Bahtları açık olsun.
Oğlum için kocaman çikolatalı pasta yaptım.Oğlum çok sevdi.bayıla bayıla yedi.Annecim ne olur sende ye dedi.Çok ısrar etti .Ama yemedim.
Paylaşmak istedim.
Yaa pegasus nerelerde bileniniz var mı?
Şekerkız da yok??
benim yaşadıgım şehirde,senin memleketınde yani
nasıl bilmezsin yawmenşurmus buralarda türkçeyi katlede katlede bir hal oldum bu arada
valla hepimizi peşine taktın,greyfurtçu olduk çıktık bir gündemerhaba kizlar,biliyorum bir cogunuzun ilgisini greyfurta cektigimin farkindayim...ama olumlu yada olumsuz sonuclari yazicagimi söylemistim size israrlada devam edicegimi belirtmisim...
dün tartida israrla 51.7 gösteriyordu defalarca ciktim sonuc ayni..bugünde israrla 51.6 gösterdi...yani bugünde yine 100 gr sabah eksik cikartti tartti...ve günlük 100 gr ile 200 gr arasi gidiyor...yani damlaya damlaya 1 kiloyu düz vermis durumdayim 1 haftada..
yarin ne olur bilmem...ama devam ediyor yani...hergün yarini merak eder oldum...yarindami yine eksik cikartacak diye:))
ayrica greyfurt ile alinan ilaclar tehlikeli...yani kalp ilaclari,kolestrol ilaclari seker hastaligi yeni belirli basli ilaclar tehlikeli...öyle hepsi degil..ALLAHA sükür alsam alsam en fazla aspirin yada agri kesici alirim ki buda greyfurta dahil degil zaten... ama yinede ilaclari aratstirip greyfurtu öyle kullanin..
gerci bir doktor greyfurttan henüz ölen olmadi öyle bir durum tip tarihine gecmedi ama dikkat edin yinede dedi:)) herkese sevgiler:))
yooooo kendine haksızlıkk etmeee iyi çalışıyorr kafann vesselammm.
yediğinden midir içtiğinden midir karataydan mıdır artıkk bilemedimm
greyfurt işine hiç giremem ben ekşi birşeyler yiyemem çünkü
bilerek mi bilmece gibi konuşuyorsunuz neresi oraaasııııııı
valla hepimizi peşine taktın,greyfurtçu olduk çıktık bir günde
bir kilo veremeyelim valla böyle yaparız seni
herşeyi de karataya bağlar olduk
bugun karın kaslarımda bır hareketlilik ve yanma var:44:,yağlarım eriyor sankim1,5 saatlik yürütüşten mi,greyfurttan mı bilemedim ben de
bilerek mi bilmece gibi konuşuyorsunuz neresi oraaasııııııı
bugun fatmagül yok galiba:44:bitti mi yoksa dizi,ben mi kaçırdım finali:26:
hafızana hayranımm loxiiii
aşure içimde kaldıı hepiciğinizz yedinizz bi benn yiyemedimmm zatennn gariban kaldımmm gurbett ellerdeee
valla hepimizi peşine taktın,greyfurtçu olduk çıktık bir günde
bir kilo veremeyelim valla böyle yaparız seni
herşeyi de karataya bağlar olduk
bugun karın kaslarımda bır hareketlilik ve yanma var:44:,yağlarım eriyor sankim1,5 saatlik yürütüşten mi,greyfurttan mı bilemedim ben de
benim yaşadıgım şehirde,senin memleketınde yani
nasıl bilmezsin yawmenşurmus buralarda türkçeyi katlede katlede bir hal oldum bu arada
annem yapardıı tatlım kış cacığıı derdim ben
ben hiç yapmamıştım aklıma getirdinn hemennn yarına yapıyommmm
bende yemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?