Yararli bilgiler icin tesekkürler arkadasim...
Bende demin yürüyüsten geldim...
7,385km
5,65 hiz ile
10798 adim
617,5 kalori
1 saat 19 dakikada
Simdi kahvalti zamani
Hazır saleplerden değil de aktardan al handancım.
Şekersiz tüket gayet güzel oluyor.
O şekilde yasak da değil diye biliyorum.
görüntünüzde ve kıyafetlerinizde de bir değişiklik hissediyormusunuzzzzz...
Kuzum salep aşığıyım ama diyete başladığımdan beri hiç içmedim soru şu salep zaten kalorili birde muz ekleyince daha bir kalorili olmuyormu direk içelim salepi :)
valla masal hepimize verdirdi bir kaç kiloo hep mutlu olsun bizim mutluluklarımız ona yarasın inşallah iyi vermişsin :)
sakınnn hepimiz ne kaçamaklar yaptık yüzün olsun dert etme canım benim yeni bir güne başladık toparlan bir günlük kaçamak etkilemiyor ayrıca sadece devamı gelmesin :)
Famirim yine maşallah diyeceğim resmen çok hoşuma gitti son halin inceldim ama istediğim kiloda değilim diye farkına varamadım daha ama senin resmi görünce giydim bir elbise bende şöyle güzel yaptım saçları eşim dedi bu ne değişim güzelimmm :)))))
Kızlar klasik karatay kahvaltısını yaptım bir mandalina yedim artı olarak bahçe ağaç ağaç mandalina kaynıyor dayanamadım :)
5-6 adet medine hurması
4-5 adet ceviz
tarçın
ıslatmak için çok az süt...
Bütün malzeler bunlar..
Hurma ince ince doğranır yumuşaması için biraz süt damlatılır ve yoğurulur....
üzerine iri kıyılmış ceviz ve tarçın eklenir....
Top top yapıp buzdolabında 1 saat kadar bekletilir..
Istenirse eritilmiş bittere bulanır ya da damla bitter konur ve yuvarlanır...
Kürdana batırılıp batırılıp hüpletilirrrr....
Afiyet osssunnnnnn
Bu arada alabaş ne güzel birşeymiş yaaa sayende tanışmış oldum kendisiyle, teşekkürü borç bilirim canım
Dün akşam karataya uygun salep tarifi yazmıştım arada onu deneyebilirsin yaramazlık yapmamak için
kızlar nabersiniz ya?şehir dışına çıkmak zorunda kaldım,burda da internet yok,hemen yazıp çıkacam.ayran detoksuyla tam 2kg vermişimvücudum acayip rahatladı.tavsiye ededim.papadiya inşallah sende güzel kilo vermişsindir.hepinizi öpüyorum,pazar günü görüşürüz anacım
ben bu resimleri göremedim :) acaba sayfa sayısı felan varmı ?
burçin79sorumu cevapladığın için teşekkür ederim :)
slm minişler
öğle yemegım:
2 pors döner(ekmeksiz pilavsız)
1 brd ayran
salata
burda acayip kar yağıyor yine sabahtan beri,dışarı çıkmanın imkanı yok,dün de yürümemiştim zaten,netsem yaw?:26:
24502lerde falan olcak yani bi 10 sayfa gitmen gerek
kızlar yarın kaldığım yerden devam edecem dualarınıza ihtiyaçım var sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?