günaydınn kızlar..afiyet olsun famir...11 kg yi karatayla mı verdin cnm ve ne kadar zamanda verdin?
kızlar sbaha kahvaltımda 1 cy brd kuruyemiş yedim...diğer öğünlerde de yiyebilirmiyim yoksa gün boyu hakkım 1 cy brdagı mı?
günAYDIN...kitabım henüz gelmedi ben de sizden öğreniyorum
sabah minik tam buğday ekmeği
kaşar
zeytinle kahvaltı ettim
şimdi 1bardak ceviz
öğlenden sonra 1 kase yoğurt
akşamda tavuk ve yoğurt yesem olur mu sizce
Öncelikle sabah kahvaltın olmamış.
Bir kere ekmeği tamamen çıkarmalıyız.
Kilo verene kadar sabahları 2 yumurta şart.
Peynir zeytin ceviz badem gibi şeyler de ilave edilebilir ama tam olarak doymanız şart.
Öncelikle sabah kahvaltın olmamış.
Bir kere ekmeği tamamen çıkarmalıyız.
Kilo verene kadar sabahları 2 yumurta şart.
Peynir zeytin ceviz badem gibi şeyler de ilave edilebilir ama tam olarak doymanız şart.
tamam çok teşekkür ederim...yarın öyle yapayım...
öğlen okulda olacağım akşam 6 da geleceğim ne önerirsiniz yoğurt götürebilirim okula
Kızlar sabah yumurtalarınızı nasıl yiyorsunuz ?
Sürekli aynı olunca sıkıyor, alternatif neler önersiniz ?
bir de siz bu kiloları karatayla mı ve ne kadar sürede verdiniz...ben daha önce 2 kez 25 kilo verdim klasik diyetlerle ama çok sıkıldım onlardan hatta burda başarı öyküm de var.2.kez 25 kilo verip hamile kaldım 24 kilo alıp doğum yaptım.şimdi de bi 10 kilo falan fazlam var
Ekmegı yemıyoruz(cunku ekmekte depresyonu engellıyen B vıtamınlerı olsa da vucuda zara veren kalıtesız tuzlar da var ve ekmegın glısemık ıdexı cok yuksek Acıktırıyor)Ekmegın yerıne, fındık,fıstık ya da cevız vb yı enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar tukEtıyoruz.Ben omega3 balık yagı da kullanıyorum bu hem tukettıgımız organık olmayan vb zararlı besınlere karsı sıgorta,aslında dıyettekı lıstedekı uruler tamamen dogal olabılse omega3 takvıyeye gerek kalmaz,ben bes ay sonra kattım omega3 balık yagını hayatıma,katmadan 20 kg verdıydım ama depresyonada ıyı geldıgını duyunca hıc tereddut etmedım.hep merak ederdım bu kkaradenızlıler nasıl horon tepıyor dıye omega3 u bol gıdalar tuketıyorlar sanırım ondandır.vucut dıger butun yagları yapabılıyormus omega 3 u yapamıyor takvıye etmek ısı hızlandırıyor.Sart olmamakla beraber her gün üç kere bir avuç fındık fıstık yenilebılıyor. Menuyu dıkkatle okursanız:Buna benzer bır menu hazırlıyorum damak zevkıme ve butceme gore lıste bu zaten,kızlar fondoten kullanıyorsanız,acıkınca ellerınız tıtrıyorsa ya da kıloluysanız ıste sıze karacıger dostu Karatay Dıyetı .PAZARTESİgünaydınn kızlar..afiyet olsun famir...11 kg yi karatayla mı verdin cnm ve ne kadar zamanda verdin?
kızlar sbaha kahvaltımda 1 cy brd kuruyemiş yedim...diğer öğünlerde de yiyebilirmiyim yoksa gün boyu hakkım 1 cy brdagı mı?
biberli,soğanlı,salçalı,domatesli ,peynirli omletler şeklinde alternatifler olabilir galiba..
ben henüz sıkılmadımm..
kaçıncı günden sonra sıkılmalar başlıyor
öğle menüsünde bile yiyen varsa demekki hanüz sıkılmayanlar var
Bu ıyı haber tesekkurler loxandra.
ve aleyküm selammmmmmmmmm
sevgilerimizi iletelim bizde
Ne kadar güzel.Teşekkürler loxandra
teşekkür ederimm..
bugün erken acıktım ama neden öyle oldu fikri ola var mı..psikolojik olabilir mi..
dün yarım dlm ekmeğim varken bile acıkmamıştım oysakii...
Aslında pek problem olmuyor ama insan zaman zaman değişiklik arıyor.
Yoksa yeniliyor.
Çok sıkılınca aslında doğru değil ama 2 gün yememiştim ben.
Teşekkür ederim öneriler için.
Bir süre kilo vermemi hızlandırmak için saf protein yapıyorum o yüzden sebze ürünleri de tüketemiyorum.
rica ederim kızlar.belki yakında hocayı da kk cı yaparız,ne dersınız
peynır ve zeytının az ondan olabılırmı
dukan yapıyorsun dimi,itiraf et hadi
Kızlar adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabak pılavın vucudumda yaptıgıgı sesız depremın yarattıgı enkazının altında yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya ,artık tokum ya acıkmıyorum bu dıyetle.
Aslında pek problem olmuyor ama insan zaman zaman değişiklik arıyor.
Yoksa yeniliyor.
Çok sıkılınca aslında doğru değil ama 2 gün yememiştim ben.
Teşekkür ederim öneriler için.
Bir süre kilo vermemi hızlandırmak için saf protein yapıyorum o yüzden sebze ürünleri de tüketemiyorum.
kızlar merhaba
1 aftadır yoktum tatile gittim bildirim filan yapamadım.
valla açık büfeden sağlıklı şeyler yemeye çalıştım ama miktar yoktu yani:)
neyse ki kilo almadan döndüm. sizlerin nasıl gidiyor
Dukan topiğinden ajanım ben
Çok hazır gıdayla besleniyor Dukancılar bir kere ben tamamen doğalım
hosgeldın canım.iyi gidiyor bızım de,spor yapanlar hızlı,yapmayanlar (benım gıbı) agır adımlarla ılerlıyor ıste.
haa bir de karatay hocanın selamı var tüm topikteki arkadaslara.üstümde kalmasın
dogru soyluyorsun,dukancılara bıle fark atarsın sen.yalnız ıns . geri dönmez bu hafta verdıgın kilolar sebze yıyınce
:44:
hosgeldın canım.iyi gidiyor bızım de,spor yapanlar hızlı,yapmayanlar (benım gıbı) agır adımlarla ılerlıyor ıste.
haa bir de karatay hocanın selamı var tüm topikteki arkadaslara.üstümde kalmasın
dogru soyluyorsun,dukancılara bıle fark atarsın sen.yalnız ıns . geri dönmez bu hafta verdıgın kilolar sebze yıyınce
:44:
aleyküm selamm. spor yapanlar ii gidio demek hmm ben de pilates yapmayı düşünüorum bakalım. karatay hoca bi gün buraya gelse de sorularımızı sorsak:)
bu arada şu kilo verme listesini ilk sayfaya sabit koysak daha ii olmaz mı? yapabilio muyuz öle bişiii
teşekkür ederimm..
bugün erken acıktım ama neden öyle oldu fikri ola var mı..psikolojik olabilir mi..
dün yarım dlm ekmeğim varken bile acıkmamıştım oysakii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?