bende az önce misafirlikten geldim oglusu ve esimi uyutup bi bakayım dedim size misafirlikte ki menüye hayır dedim bir karataycı olarak sadece baktım esim yedi oglum ise yarım bohca yedi. bunun yanında bir de baklavalar havada ucustu fotografta görüldügü gibi ben ise sınırsız sekersiz cay içtimmmm:))))) mutluyum leptinim bu gecede calısacak oleeeeyyyy
Eki Görüntüle 335258
Basarıya gıden tek yol yok tatlım ama ınan bu dıyet ana yol ,talı yollara gırersen yol uzayabılır,o pastaların uzerıne surulen yumurtalar pısınce trans yaga donUsuyorlar,damar tıkıyorlar,artı unlular cabuk acıktırıyor.Gerı don gerı don katıl aramıza
merhaba arkadaşlar
ben sizi bir süredir üye olmadan takip ediyordum.dün üye oldum.bugun karatay diyetindeki 7.günüm.yedi gün önce tartıldığımda 57 kg.dum.benim hedefim 50 kg.olmak.yıllardır taşıdıgım göbegimden kurtulmak istiyorum.bu diyet sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim.diyette beni tek zorlayan şey baş agrısıydı.ilk kez bugun başım agrımıyor.sizde de oldu mu bu ?bunu çok merak ediyorum
Izın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyebılırsınız, zamanla gercekten daha az seyle dıymaya baslıyoruZ .kendime sasıyorum aslında eskide ben bu tabagı yer ve evdede aksam yemeginide yerdim simdi ise salatayla doyacak kadar midem kücülmüs
TEbrıklerherkese iyi akşamlar karatay melekleriaslında bugün jarninin elektrikli sandalyesine talibim ben ama jarni yok bugün de....onun dediği gibi elimi ıslatıp prize sokayım bari çünkü sabah yarım simit yedim neyseki yürüyüşüm fazla bugün.........
bugünkü menüm
1.öğün:
yarım simit:26:
1 yumurta
3 dilim sucuk(ev yapımı)
1 dilim peynir
2 zeytin
2.öğün:
1 lahmacun
bol salata
spor:30 dk koşu bandında,1 saat de dışarda yürüdüm
Dakıknaber gızzzzzzzz?
Ben 11 nısan 2011 de basladım bu dıyete, boyum 165 cm,yasım 40 ,hedefım 47 olmak,dogru karar vermıssın tebrıkler,gıtsın kılolar sıkıldım artık L bedenlerden ,cok ozenıyorum ınce hatunlara, kucucuk sırt cantasıyla tatıle gıdebılıyorlar, tıpım adamlar 77 kg cıvarı zaten,halıyle ben 47 olursam ıyı olur.Zaten hoca da ocu gıbı olmaktan korkmayın dıyor.Vallahı ameleler gıbı calısabılıyorum cok guclendım bu dıyetle .Cok mutluyum ıste bugül selamlar...ben de 46 yı hedefliyorum hedeflerimiz çok yakın ama şoktayım o kilodan nası geldin buralara...çok çok tebrik ederim tam olarak ne zaman başladın karataya?
bir de yaşın ve boyun kaç merak ettim.ben 25 yaşındayım boyum 1.56 şuan 55 kiloyum ama ölçülerimi bilmiyorum.çarşamba karataya başlıyorum...
hosgeldin aramıza
Cok guzel verırsınız caBucakRumuz: missusomuch
Başlangıç tarihi: 23/01/2012
Başlangıç kg: 57 veya 56 net değil maalesef :)
Geçen hafta:
Bu hafta: yarın yazacağım
Fark: ...
Toplam fark: ...
Beden: 38
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
Hedef: 50
ya ben bunu da şimdiden doldurdum.yarın tartılınca güncellerim.1 haftamı doldurmuş olacagım...
kızlar forumu bayadır takip ediyorum.kitapları yalayıp yuttum herşeyi öğrendim artık.sorduğum sorulara sizlerle cevap bulmak güzel.bu çarşamba yani tam 1 şubatta başlıyorum karataya.listenize beni de ekleyin lütfen.hergün yediklerimi yazıcam buraya.her gün foruma giricem.umarım kilo veririm.şuanda 55 kiloyum amacım 46 kilo olmak...bakalım ne kadar sürede verebilicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?