Cok guzel verırsınız caBucak
Bıraz sabır,gıderler uzulmeyın.sağolun gül hanım.ayrıca azminizden ve somut başarınızdan dolayı sizi tebrik ederim.tek istegim saglıklı sekilde vererek 50kg.olmak ...çok zor verdigimi düşünüyorum.ondan biraz ümitsizim.
bulgur 2 kasikmiiiiii ama ben normal pilav gibi 8 -10 kasik yiyordum offf yaoffff ben beceremiyorum bu karatay ölçülerini. Kitabı da okudum 2 kasik diye bisey görmedim. Zaten regl donemindeyim. Bugün iyice civittim cheese kek yedim. ben şimdi naapiyim bı daha buralarda gözukmiyeyim mı yoksa regl bitince adam gibi basliyayim.aslında tatlı isini baya bı çözmüştüm. En son 1 buçuk yıl önce Amerika'da yemiştim cheese keki ve dayanamadım iste görünce. Bide hep kaçamak yapıp giden kiloyu göremeyince hiç motive olamadım ben. Aslında tam benim beslenme tarzım karatay. Evim organiklerle dolu.sadece et sut yumurta hariç. Daha bu diyette bilmediğim çok şey var sanırım. 1. Kitapta mı yazıyor du acaba cogu şey. Ben 2. Yi okudum da .....???offf çok moralim bozuk yaaaOlunca daha ıyı oluyor kapsullerle,cunku herseyın dogalını bulamıyoruz,mesela ozgur tavuk tuketemıyoruz her zaman,balık desen her zaman zor ,kapsuller hayatı kolaylastırıyor,ustelık halsızlık ve depresyon kalmıyor.Bulgur 2 kasık yenecek.Kolay gelsın hepımıze
Bısey olmaz bundan sonra dıkkat edın,Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bu dıyet yapılmalı bence.bulgur 2 kasikmiiiiii ama ben normal pilav gibi 8 -10 kasik yiyordum offf yaoffff ben beceremiyorum bu karatay ölçülerini. Kitabı da okudum 2 kasik diye bisey görmedim. Zaten regl donemindeyim. Bugün iyice civittim cheese kek yedim. ben şimdi naapiyim bı daha buralarda gözukmiyeyim mı yoksa regl bitince adam gibi basliyayim.aslında tatlı isini baya bı çözmüştüm. En son 1 buçuk yıl önce Amerika'da yemiştim cheese keki ve dayanamadım iste görünce. Bide hep kaçamak yapıp giden kiloyu göremeyince hiç motive olamadım ben. Aslında tam benim beslenme tarzım karatay. Evim organiklerle dolu.sadece et sut yumurta hariç. Daha bu diyette bilmediğim çok şey var sanırım. 1. Kitapta mı yazıyor du acaba cogu şey. Ben 2. Yi okudum da .....???offf çok moralim bozuk yaaa
Hakkaten nerdeler :44: loXıııı ,famırrr,kızlarrrıkıncı ogunum
1 tabak etlı kapuska
1 tabak ev yogurdu
1 bas kuru sogan
bugun 1 saat normal 1 saat tempolu yurudum dısarda su cok ıcemıyorum yanı aklıma gelmıyo ıcmek
ama bol bol bıtkı cayı ıcıyorum
sabahı ıple cekıyorum bakalım neler olacak saphıra loxı masal leylak famır kızlar nerelerdesınız yaw
topıcı sahıpsız bıraktınız:44:
. Gunde 3gr a kadar alınabılıyor omega3,benım kapsuller 500mg lık ,4 tane alıyorum 2gr almıs oluyorum omega3 u, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir......... İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Nohut, kuru fasulye, barbunya, mercimek gibi... Tabı bunlar da abartılmamalı.sevgili gül63
ben de her öğün(şu an tatilde oldugum ve geç kalktıgım için günde iki öğün yiyorum) omega 3 alıyorum fakat bir tane yutuyorum.siz ikişer tane alıyorsunuz sanırım.ikişer tane mi almamız gerek ?
ayrıca ben de bir arkadaş gibi ikinci kitabı okudum.hala neyi yiyip yiyemeyecegimi bilemiyorum.1.kitapta bunlar daha detaylı mı anlatılıyor?1.ve 2.kitabın farkı nedir,okuyanlar cevaplayabilirler mi ?
loxıcım bıdenem,cadı famırtonun kankası uyanmıs kıyamam uyanın nen uyanın
Loxı gelmısHosgelmıssınız tum kızla
teşekkür ederim.yalnız bu kadar benzerlik olur bende geçen yıl dukana başladım 64'e indim.sonra bıraktım yaz tatili ramazan,bayram derken 71'e kadar çıktım.karatayı keşfettim bu site sayesinde 13 ocakta başladım.71,6'yla,geçen hafta 69'dum ama bu hafta hastalandım bozmadım kaçamak yapmadım ama grip için kullanılan şekerli toz ilacı kullandım.tartı şimdi 70 gösteriyor biraz canım sıkıldı.umarım sizin gibi hedefime ulaşılır.:)
kızzlarrrrr bıraz once en son 13 sene once gıydıgım gelınlıgımın ıcıne gırdım
canan hocadan allah razı olsun ne dıyım
Kızlar Pazartesi şeker yüklemesi yapılacak bana bu hafta izin istiyorum o sebeple şeker yüklemesinden önce rejim yasakKanamam çok oldu korktum çocukmu düşürüyorum diye dr ya gittim allahtan birşey yok ama bir kaç taktik yaptıracağım. Pazartesinden sonra buradayim. Girer yazarım arada bu arada arkadaşım emziriyor ve diyete başlayacak bu diyete başlayabilir dimi?
pisboğaz gözlemecanımızı çektirdin ,bizim de kanımıza girceksin
Geçmiş olsun canım, şeker yüklemesi niye ki?? İnşallah önemli birşey yoktur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?