Merhaba herkese;45 dk yürüyüşümü yaptım..
duşumu aldımm..
biberiye yağı ve kabak lifi ile göbüşümü ovdumm
şimdi hazırlanıp çıkıcammm..
akşam girebilirsem menümü bildiririmm...
bu arda haftaiçi ben ne kadrda olsa çok sıkı kahvaltı yapamadığımdan sanırım acıkıyormuşumm..
gerçi yediklerim aynı ama sakin sakin yapılan kahvaltı daha bir tok tutuyor galiba..
yada yavaş yavaş alışıyorum bu diyete..
henüz acıkmadımm.
saat 2-3 gibi
tavuk salata ve ayran içicemm
grşrzzzz
ben de baya kilo verdim filan ama listede değilim hala annamadım
45 dk yürüyüşümü yaptım..
duşumu aldımm..
bu arda haftaiçi ben ne kadrda olsa çok sıkı kahvaltı yapamadığımdan sanırım acıkıyormuşumm..
gerçi yediklerim aynı ama sakin sakin yapılan kahvaltı daha bir tok tutuyor galiba..
henüz acıkmadımm.
saat 2-3 gibi
grşrzzzz
selam gençlik,kaHVALTIDA yine dünyayı yedimdoymuyorum,bu diyeti kilo alarak bitiren tek insan olacağım ben galiba
arkadaşlarr ben de çizelge eklemek istiyorummm ama nasıl yapacağımı bilmiyorummm
yardım eder misiniz?
KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ?sesimi duyann yok muuuuuuuuuuu?
valla canım geçen hafta ben de başlarkenn korkmuştumm bu kadar yiyip te kilo verilir mi diyee ama 1 hafta sonunda 900 gr verinceee gözlerime inanamadımmm
Aksam saat sekızden sonra lahana bıle yenılmeyecek,meyve asla bu saatten sonra yenılmeyecek,ayran ya da sut ıcebılırsınızselam gençlik,kaHVALTIDA yine dünyayı yedimdoymuyorum,bu diyeti kilo alarak bitiren tek insan olacağım ben galiba
Tesekkurler zellısceKaratay Hocamız, tekrar şu anda Shov Tv de. Seba Tümer tekrarı, izlemeyenlere duyurulur......
arkadaşlarr ben de çizelge eklemek istiyorummm ama nasıl yapacağımı bilmiyorummm
yardım eder misiniz?
Sakatatlalar ıle ılgılı bır sınırlama gormedım ben,hoca konserve formunu ıstemıyor hazır gıda oldugu ıcın.arkadaşlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.bu yaz temmuzda bu diyetle bir ayda 6 kilo verdim.geri de almadım araya ramazan girince devam edemedim.o zaman kitapta yoktu elimde şimdi kitabı da geçen hafta bitirdim.
manümü yazayım sabah
aç karına ceviz ve 0.5 mg omega 3 kapsül
3 yumurta ile pastırma tavada
yanına 10-12 tuzsz zeytn
yarım avuç peynir.
2 orta boy domates 3 yeşil biber 2 üçgen peynir
dünayyı yedim .
şimdi tecrübeli arakadaşlara sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
sakatat konusu nasıl hoca bu konuda ne diyor.
paylaşımlar çok samimi umarım hep birlikte veririz kilocukları
45 dk yürüyüşümü yaptım..
duşumu aldımm..
henüz acıkmadımm.
saat 2-3 gibi
grşrzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?