Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

45 dk dır banttayım bugun 60 a tamamlıycal 15 dk fazlalık benden sıze gelsın:9::9:

:kkk::kkk:

ohhh valla imreniyorum. Ben hala masa başında gelen öğrenci ve velilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani otur otur otur oluyiii...
Papadiyam çok sevinçliyim çünkü bir sürü fide aldım küçücük yerime sığdırabilecek miyim b,lmiyorum. Kırmızı biber topan patlıcan yeşil kabak bilem aldım:1:

Esasçım yemeğe giderken bir ağacın kırılmış olduğunu gördüm rüzgardan:52: Şimdi de güneş var aaa şimdi bulutlu :53: çok değişken hava giderken yürüyüş gene yatabilir. 4 gibi yağmur yağmazsa ben de bahçede çalışacağım ee oda hareket sayılır:51:

ohhh valla imreniyorum. Ben hala masa başında gelen öğrenci ve velilerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani otur otur otur oluyiii...
Papadiyam çok sevinçliyim çünkü bir sürü fide aldım küçücük yerime sığdırabilecek miyim b,lmiyorum. Kırmızı biber topan patlıcan yeşil kabak bilem aldım:1:

Esasçım yemeğe giderken bir ağacın kırılmış olduğunu gördüm rüzgardan:52: Şimdi de güneş var aaa şimdi bulutlu :53: çok değişken hava giderken yürüyüş gene yatabilir. 4 gibi yağmur yağmazsa ben de bahçede çalışacağım ee oda hareket sayılır:51:

burda da sabahtan beri fırtına,yağmur durmak bilmedi.....kaç yıllık çınar ağacı yola devrilmiş fırtınadan..felaket bi hava var:50::50:

tebrik ediyorum azminizi bende 3.5 haftadır her sabah 35 dk yürüyorum ve abur cuburu kestim sonuç 2.5 kilo kayıp 10 kilo vermek isitoyurm inş..Yaza kadar başarırım arkadaşlar...

burda da sabahtan beri fırtına,yağmur durmak bilmedi.....kaç yıllık çınar ağacı yola devrilmiş fırtınadan..felaket bi hava var:50::50:

Aynen öyle canım... Yağmur berekettir yağsın ne güzel ama fırtına korkutuyor. Canım kaç beden oldun sen. Sen bence hedefini birkaç kilo aşağıya çek olmaz mı canım:27: burda daha çok kalırsın o zaman:21:

sağol muhencim sana da şimdiden afiyet olsun. Türk kahvesi içebilirsiniz diyor hocamız nescafe yasakladığı için. Ben çay da sevmediğimden her öğün sonrası içerim miss gibi kokusuna da bayılırım.
Biber, patlıcan, kırmızı biber, salatalık, yeşil kabak, (yerimde az ama sıkışsın artık oda ne yapayım:1:) 5 tane de çeri dom. ekeceğim:34: yazın çıtır çıtır içimize sine sine yeriz ağız tadıyla inş.

inşaallah arkadaşım afiyet olsun.
bu arada menümü bildireyim:
sabah 10:30 2 menemenli yumurta
10 zeytin
kaşar
1 kase yer fıstığı
domates salatalık
saat :12 - 13 arası 45 dakika lesie 3 mil
14:30 1 kase kısır
aslında ac değildim ama arkadaşım bulgur göndermiş
günü varmış kısır yapıp yollarmısın dedi ona yapınca dayanamadım
tadına baktım pişmanım...
akşama zannederim yoğurtlu ıspanak var
kendinize iyi bakın.

Aynen öyle canım... Yağmur berekettir yağsın ne güzel ama fırtına korkutuyor. Canım kaç beden oldun sen. Sen bence hedefini birkaç kilo aşağıya çek olmaz mı canım:27: burda daha çok kalırsın o zaman:21:

sabah korktum bende uyurken gözümü bi açtım fırtına sesinden,sokakta ne varsa havada uçuyodu:1::1:
canım 40 beden bol geliyo,38 e sığıyorum ama tam rahat değil..onun için sıkılaşmam lazım biraz daha.ben zaten karataya devam edicem.zaten böyle devam ettikçe 60 a kadar düşeceğimi düşünüyorum bende:27:sizler varken ben 50 kilo bile olsam bırakmam burayı,hem hergün yeni bişey öğreniyorum burdan:34:

inşaallah arkadaşım afiyet olsun.
bu arada menümü bildireyim:
sabah 10:30 2 menemenli yumurta
10 zeytin
kaşar
1 kase yer fıstığı
domates salatalık
saat :12 - 13 arası 45 dakika lesie 3 mil
14:30 1 kase kısır
aslında ac değildim ama arkadaşım bulgur göndermiş
günü varmış kısır yapıp yollarmısın dedi ona yapınca dayanamadım
tadına baktım pişmanım...
akşama zannederim yoğurtlu ıspanak var
kendinize iyi bakın.

menün gayet güzel canım, spor da yapmışsın.hiç pişman olma çünkü kısır yasak değil:34:

eşim eve erken geliyomuş yaşasın:64::64:hazırlanayım da markete gidelim bari.biraz karatay stoğu yapmam lazım:9:birkaç saat sonra görüşürüz.öpüldünüz canlar:54::54::54:

menün gayet güzel canım, spor da yapmışsın.hiç pişman olma çünkü kısır yasak değil:34:

Evet canım kısır yasak değil lahmacunu da yiyebiliyorsun haftada bir belki bilmiyorsundur. Bak arkadaşlar nasıl yardımcı oluyorlar sadece ben değil yardım eden muhencim.
Akşama da yemeğini ihmal etme kısır yedim diye abartmadan kısır yenilebiliyor çünkü

:56:taze bakla yemegi(ev yapımı yogurtla)
:56:2 kepce tarhana corbası
:56: yarım cay bardaagı kabak cekirdegi

$Fotoğraf-0466.webp

kızlar aksama misafir var harıl harıl temizlik yapıyorum simdi banyo,tuvalet kaldı sonrada salonu süpürüp toz alcam aksama da piyaz yapayım dedim hem bende aksam yemegimde yerim,ıslak kek yapcam(oglum bayılır buna),peynirli börek saracam tabi ben son iki seyin tadına bakmayacam kesinlikle :34:

Evet canım kısır yasak değil lahmacunu da yiyebiliyorsun haftada bir belki bilmiyorsundur. Bak arkadaşlar nasıl yardımcı oluyorlar sadece ben değil yardım eden muhencim.
Akşama da yemeğini ihmal etme kısır yedim diye abartmadan kısır yenilebiliyor çünkü

hocanın kitabında en az 4 saat diye yazıyo ya öğun arası bende 3 ,5 saat ara verdim o kafama takıldı
dedim ya arkadaşım diyetisyene gidiyo 16 kilo verdi hala düzenli veriyo. karataydan ona bahsetttim oda diyetisyenine anlatmış diyetisyen bayan cook kızmış olmaz demiş. benide görüşmeye cağırmış ama gitmeyi düşünmüyorum ama kendimi ispatlamak içinde bende artık bu yokuşu inmem lazım.

40 dk zor yürüdüm bir fırtına sormayın toz toprak karışmış
gözlerime doldu bütün bogünde böyle olsun artık

öğle yemeğimide yedim

2 kaşık mantar sote
2 kaşık ıspanak kavurması
2kaşık taze fasulye
ketentohumlu yoğurt

yemekleri bitirdim az az kalmışlardı:1:

bende sabah markete gittim leylakcım ben misafirler icin alısveris yaptım ayrıca bu arada 20 dk markete ulasmak icin tempolu yürüyüs yaptım:8::8:kolay gelsin sana arkadasım

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm

sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt

NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim

hoşgeldin petuşum kaç kilosun şimdi

Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:30::26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi :17: Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim

nee 5 tane lahmacun mu artık 2 gün yemezsin yemek :1:

evet ya sorma burdada acayip fırtına vardı.sokak lambaları bile nasıl sallanıyodu dışarda olsak dedim uçacaz kesin..şimdide yağmur yağıyo baya hızlı...

40 dk zor yürüdüm bir fırtına sormayın toz toprak karışmış
gözlerime doldu bütün bogünde böyle olsun artık

öğle yemeğimide yedim

2 kaşık mantar sote
2 kaşık ıspanak kavurması
2kaşık taze fasulye
ketentohumlu yoğurt

yemekleri bitirdim az az kalmışlardı:1:

esascım nasıl gidiyor nasıl fırtına vardı bugün yağmur başlayınca hafifledi biraz

evet canım ya valla o nasıldı öyle şair fuzulide benim işyerim camdan bakıyorum sokak lambaları bile sallanıyodu.bisikletler düşmüş kesin biyerlerde uçmuştur çatılar.yağmur başladı bayada hızlı yağıyo ve ben o yağmurda 15-20 dakika dışardaydım az önce geldim pantalonumun paçaları falan ıslandı.neyse Allah afetinden korusun...

tebrik ediyorum azminizi bende 3.5 haftadır her sabah 35 dk yürüyorum ve abur cuburu kestim sonuç 2.5 kilo kayıp 10 kilo vermek isitoyurm inş..Yaza kadar başarırım arkadaşlar...

hımmmmm :28::28: 35 dk dikkatimi çekti ben de genelde 35 dk yürüyorum :8::8:
kesinleşiyor kızlar 21 mayısta falan kayınvalidemlere gitcez eltim de orda hani şu 1 70 50 kilo olan ve 18 gün arayla doğum yaptığımız var ya o işte :53:
1 ay var 2 kilo vermeliyim kesin 60 diyodum güya takıldım bu arada regl de bitirdi geçen ay beni. ama bu ay regl falan dinlemicem tam gaz devam edicem inşallah ...

Back
X