Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğimide yedim
yine
brokoli çorbası
kıymalı bulgurlu kabak yemeği(bunlarda işe yaramadı giriş var çıkış yok:1:)
cacık
1avuç ayçekirdeği

yarın tartı herkesi mutlu eder inşallah:24:

canım madem mangal yapacaktınız keşke 3. öğününü yapmayıp bekleseydin. Yarın ben de merak ettim şimdi:16: İnş. vermişsindir. Canım özel olmazsa ne mühendisi olduğunu yazabilir misin?

makina mühendisiyim doğalgaz dönüşüm projeleri ciziyorum.
mangaldan haberim yoktu büyük kızım mangala diye bi oyunda babasından kazanmış

Sersumcum sen dukan ve karatayı biliyorsun bi karşılaştırma yapsana. Mesela dukanın olumsuz yanları neler karatay nasıl?:34:

canım bir kere dukan belli bir süre sonra sıkıcı oluyor..neden mi karatay hocamızın dediği gibi türk beslenme düzenine göre değil..
tek artısı yulaf kepeğinden yaptığım krepleri lavaş gibi kullanıp yememdi.
onun dışında zeytin, bulgur,çorba,lahmacun,meyve yok..
sabredebilirsen tüm kilonu verdikten sonra ödül yemekleri ve ekmek sınırlı olarak başlıyor..o da her verdiğin kilo başına 10 günden yaklaşık benim için mesela en az yüz gün koruma evresi..buna da sabretmek çok ama çok zor..dukanda birgün tam protein birgün hem protein hem sebze vardı..ama diyorum ya karatayın alternatifleri çok fazla..mesela en önemlisi baklagiller dukanda yasak..kurufasulyeye hasret kalmıştım:))..zaten en sonunda 3 ay dayanıp dukanı bozdum sonuç verilen 7 kilo sonrası alınan 2-2,5 kilo..karataya başlayalı bugün tam 2 hafta oldu..biraz yavaş gidiyor ama 1200 gr verdim..sence nasıl? benim sanırım insülin direncim var ve metebolizmam çok yavaş..umarım sonuç alırım ..umutluyum..sizlerle daha da kolay ve zevkli..bu arada sen nasıl oldun?dün gece sana yazdığım son mesajı oku orada söylediklerimi tekrarlıyorum iyi düşün iyi olsun ...:21:

Senin hedefine çok az kalmış, Allah'ın izniyle en kısa sürede verirsin.:)

Ben de daha yolun çok başındayım, ama sanırım doğru yerden başladım. Kaçamaklar olsa da kaldığımız yerden Karatay'a :66::70:devam.
pes etmek yok ara ara takılmalar kaçamaklar oluyor ama yılmadan devam et canım boyun ve yaşın kaç bu arada

Leylakııımmm çok güzel oldu valla:16::16::16::16:
bencede

canım afiyet olsun. Bulgur pilavını özellikle akşam çok az yemeye çalış :16:

ben bulgurlu yiyecekleri çok yediğim haftalar kilo veremedi haklısın tatlım

canım bir kere dukan belli bir süre sonra sıkıcı oluyor..neden mi karatay hocamızın dediği gibi türk beslenme düzenine göre değil..
sabredebilirsen tüm kilonu verdikten sonra ödül yemekleri ve ekmek sınırlı olarak başlıyor..o da her verdiğin kilo başına 10 günden yaklaşık benim için mesela en az yüz gün koruma evresi..buna da sabretmek çok ama çok zor..dukanda birgün tam protein birgün hem protein hem sebze vardı..ama diyorum ya karatayın alternatifleri çok fazla..mesela en önemlisi baklagiller dukanda yasak..kurufasulyeye hasret kalmıştım:))..zaten en sonunda 3 ay dayanıp dukanı bozdum sonuç verilen 7 kilo sonrası alınan 2-2,5 kilo..karataya başlayalı bugün tam 2 hafta oldu..biraz yavaş gidiyor ama 1200 gr verdim..sence nasıl? benim sanırım insülin direncim var ve metebolizmam çok yavaş..umarım sonuç alırım ..umutluyum..sizlerle daha da kolay ve zevkli..bu arada sen nasıl oldun?dün gece sana yazdığım son mesajı oku orada söylediklerimi tekrarlıyorum iyi düşün iyi olsun ...:21:

canım bu diyette özel bir şey yapmaya gerek yok birkaç yiyecek dışında evde pişen yemeklerden makul ölçüde yedinmi tamamdır
birde saatler önemli

canım bu diyette özel bir şey yapmaya gerek yok birkaç yiyecek dışında evde pişen yemeklerden makul ölçüde yedinmi tamamdır
birde saatler önemli

evet canım saatlere dikkat etmekte 2. haftadayım çok daha kolay çünkü insan acıkmıyor:))tatlı kırizlerini de günkurusu ve diğer kuruyemişler gideriyor..2 hafatada 1200 gr sence nasıl çok mu az?:44:

Ayy haklisin papis ya..hayatimda okdar olumlu sey olduki iste anlatmadan duramiyom..:9: Bide dun resim ekleyemediydim,ama fizigime cok yakin bi hatun buldum ve avatar yaptim..hersetimiz ayni bu hatunlan,yalniz benim kuccucuk bi futbol topum war gobegimin ustunde..:9:

Canım çizelgenden anladığım kadarıyla senin boyun 1.62.
Benim de boyum 1.60 ve bende 10 gün önce karataya 50.5 kg ile başladım, 47.5 'a düşmek istiyorum. Ayrıca bende de göbek var, ayva göbek o diyorlar ama bence ayvalığı geçti :9:
Yaş kaç senin?
Bundan sonra takibimdesin..:9:

Sersumcum teşekkür ederim.. Moralim iyi genellikle evhamlı bir kişilik yapım yok Allah'a şükür. Annem çok rahat olduğumu söyledi doktora gitmemişim diye.. 1 gün ihmal ettim sonra da tatil girdi o arada bayağı büyüdü dün iltihaplandı. Gece iltihabı çoğalmış sabah baktım patlamıştı. Acım da azaldı şükür. Burası küçük yer genel cerrah da yok.. Doktora gitmek de mesele Balıkesire Perşembe gideceğim o zaman doktora gideyim bari:16:

Sersumcum teşekkür ederim.. Moralim iyi genellikle evhamlı bir kişilik yapım yok Allah'a şükür. Annem çok rahat olduğumu söyledi doktora gitmemişim diye.. 1 gün ihmal ettim sonra da tatil girdi o arada bayağı büyüdü dün iltihaplandı. Gece iltihabı çoğalmış sabah baktım patlamıştı. Acım da azaldı şükür. Burası küçük yer genel cerrah da yok.. Doktora gitmek de mesele Balıkesire Perşembe gideceğim o zaman doktora gideyim bari:16:

bazen benim göğsümün kenarlarında da sivilce çıkıp iltihaplanıyor ve sonra kuruyor..genelde regl dönemimde yada immün sistemim düştüğünde oluyor..umarım senin de öyle birşeydir..sen yine de içini rahatlatmak için doktora görün canım..

Merhaba arkadaşlar, yarın 23 Nisan malumunuz ve ben de görevliyim ve öğlene kadar kilo bildirimi yapmama imkan yok o yüzden şimdiden yazmam gerekiyordu... bu hafta kim yapacaktı listeyi ona da özelden mi yollasam acaba:44:

rumuz:aspirin77
başlama tarihi:15/03/2012

başlama kilo:66
geçen hafta:63,5
bu hafta:63,3 (o kadar kaçamaktan sonra bunu bile beklemiyordum:5::5::5:)
fark:0,200
toplam fark:2,7
boy:1.63
hedef:56
oran:0,31

Sabah 10:00 - Klasik karatay kahvaltısı - beşibir yerde çay

İkindi 15:00 - 1 kase çilek yemeği (çilek, buralarda bir çeşit ot)
2 parça peynir
5-6 badem

Akşam 19:30 - 3 parça kuzu pirzola
1 yumurtadan peynirli omlet
4-5 kaşık pilav (arkadaşlar reglime 1 hafta var ve ben şimdiden şiştim ve boğazıma hakim olamıyorum, herşeyi yemek istiyorum, bir türlü doymuyorum:14::14::14:)

bu hafta regl olana kadar neler olcak bakalım, hiç umudum yok aslında, kendime nasıl hakim olcam ben yaa:50:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,2 kasık bulgur pılavı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve. Spor: 11 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

Eklentiler

• $a888889.webp
    $a888889.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $a999991.webp
    $a999991.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 39

çok geçmiş olsun canım,
bebeğin olduğunu ve emzirdiğini yazmıştın yanılmıyorsam, tam olarak göğüsteki süt emzirilmediği zaman, yani göğüste süt kalınca süt bezleri iltihap yapıyo mastit deniyor, kızımın emmeyi bıraktığı dönemde yaşamıştım ben de ... anladığım kadarıyla senin de öyle birşey galiba... Allah acil şifa versin... bir an önce dr. a git canım ihmal etme

arkadaşım bizde küçük bir ilcede oturuyoruz ve ben işede doktorada .... mecburen ile gidiyorum. bazen cok zor oluyo ama yinede küçük yerde oturmak ve herkesi tanımak ve herkesinde seni tanıması hoş bişey bence.benim ailem antalyada oturuyor.burada kan bağım olan kimsem yok ama olduğum yeri yinede seviyorum.hala eski bahce kültürü komşu kültürü devam ediyor. perşembe hayırlı haberlerini bekliyoruz ayrıca.
diyet meselesine gelincede cok pişmanın şu anda karnım şiş moralim bozuk bakalım sabaha ne olacak

uff kızlar yaaa bende 4 gün yaptım 1.5 kilo verdim ama birhaftadır :(( bugun bikini denedim bacaklarım ve kalçam fena :((( çok kilom yok 4 kilo versem yeticekte..karatay diyeti yapanları görüyorum kolestrol artmış.o da beni korkutuyor..ne yapmam lazım bilmiyorum artık.kaçamak yapınca direk bırakıp vazgeçiyorum :((((

bu arada sana da geçmişolsun ..tam hastalık mevsimi dikkat..
sağol canım, evet dikkatli olmak lazım:2:

ozaman patates ve pilav için sana :4: bunu gonderiyorum..:9::9: bak yarın telafi et ha yoksa patagın buyugu gelir:9:
çok teşekkür ederim canım ellerin dert görmesin:33:

ayy benim içimdeki kurt normal standartlarda değil ay..yememle meşhurum ben çevremde..tok karna bi kuzuyu yer derler hep..:9::9:
ama tipime bakıp inanmazlar,minyonluk kurtarıyo(1.62 boy ve 50.7 kilo) asla kırılmam canım,seni biraz matrak gordugum için ben de sana matraklık ediyom işte...
:37:
valla boy ve kilon gayet iyi neyine kilo vermeye çalışıyosun ki sen ayol çoook iyisin yaaaa:53: .... ayrıca yeni avatarın da çok güzel, fıstık gibim maşşallah:27:
ben de sana takılıyorum işte ben de seni öyle gördüm:16::16::16:

Aspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..
teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun
Güldürüyorsunuz beni yaa:1:
Allah ağlatmasın canım, burda birbirimize moral oluyoruz valla... Allah hepinizden razı olsun:16:

Canım amma yemişsin sen de proypcil gibi:1:
:9:

Canım 5 mil lesli yapmışsın alkış :46:

Sağol canım sağol inş.:16:

Canım sen de sağol:16:

Sağol ficanscım evet inş. geçer bir an önce:16:

Ayy haklisin papis ya..hayatimda okdar olumlu sey olduki iste anlatmadan duramiyom..:9: Bide dun resim ekleyemediydim,ama fizigime cok yakin bi hatun buldum ve avatar yaptim..hersetimiz ayni bu hatunlan,yalniz benim kuccucuk bi futbol topum war gobegimin ustunde..:9:
aynen canım benim de hayatımda çok güzel değişiklikler oldu, moralim iyi, belim (fıtık) eskisi kadar ağrımıyor, konsantrasyonum arttı vb vb...

canım ben de dukandan sonra karataya geçtim..ve zeytin,kısır,lahmacun,günkurusu özlediğim ve kavuştuğum yiyecekler çok mutluyum çok..:21:

Allah a şükür karatayı keşfettim gr hesabı yapmıyorum... doyuyorum... yavaş da olsa kg veriyorum çok şükür:16:

uff kızlar yaaa bende 4 gün yaptım 1.5 kilo verdim ama birhaftadır :(( bugun bikini denedim bacaklarım ve kalçam fena :((( çok kilom yok 4 kilo versem yeticekte..karatay diyeti yapanları görüyorum kolestrol artmış.o da beni korkutuyor..ne yapmam lazım bilmiyorum artık.kaçamak yapınca direk bırakıp vazgeçiyorum :((((

merhaba canım,
4 günde 1,5 kilo çooook iyi.... niye bıraktın ki:53: ben 5 haftaki 3 kilo ancak verebildim. kolestrol konusunda korkun varsa sabah yumurta yerine muz yiyebilirsin gerçi yumurtanın kolesterole bir etkisinin olmadığına dair araştırmalardan bahsediyor Canan hocamız ama sen bilirsin... bence bir kaçamakla hemen vazgeçme, benim kaçamaklarım ayyuka çıktı ama yine de vazgeçmeeeeem:kkk::kkk::kkk:

merhaba canım,
4 günde 1,5 kilo çooook iyi.... niye bıraktın ki:53: ben 5 haftaki 3 kilo ancak verebildim. kolestrol konusunda korkun varsa sabah yumurta yerine muz yiyebilirsin gerçi yumurtanın kolesterole bir etkisinin olmadığına dair araştırmalardan bahsediyor Canan hocamız ama sen bilirsin... bence bir kaçamakla hemen vazgeçme, benim kaçamaklarım ayyuka çıktı ama yine de vazgeçmeeeeem:kkk::kkk::kkk:

cnm çook saol yaaa.inş yaparım birkaç hafta yapsam olucakta işte bende irade yok..inş hepimiz ideal kilomuza ineriz..ben birde hostesim ve uçakta yemek yemeye vaktim yok.buldugum zaman buldugum ne varsa yemeye çalışıyorum.mesela yarın sabahtan geceye kadar uçaktayım.bişiler bulcam artık :(((

sabah : ıspanaklı yumurta-peynir-zeytin-domates salatalık çay

akşam:haşlanmış karnıbahar(yoğurtlu) -tavuk sote-salata 1 avuç ceviz

çayımıda içtim suyumuda 2 litreye tamamlıcm inş

bugün 30 dkda dışarıda yürüdüm ve alışveriş merkezndede baya dolaştm

arkadaşlar birşey sorcktm akşamları acıktım diyelim ayran süt vs içeblrmym?

sabah : ıspanaklı yumurta-peynir-zeytin-domates salatalık çay

akşam:haşlanmış karnıbahar(yoğurtlu) -tavuk sote-salata 1 avuç ceviz

çayımıda içtim suyumuda 2 litreye tamamlıcm inş

bugün 30 dkda dışarıda yürüdüm ve alışveriş merkezndede baya dolaştm

arkadaşlar birşey sorcktm akşamları acıktım diyelim ayran süt vs içeblrmym?

evet canım ayran ve süt içebilirsin..

Back
X