Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım madem mangal yapacaktınız keşke 3. öğününü yapmayıp bekleseydin. Yarın ben de merak ettim şimdiİnş. vermişsindir. Canım özel olmazsa ne mühendisi olduğunu yazabilir misin?
Sersumcum sen dukan ve karatayı biliyorsun bi karşılaştırma yapsana. Mesela dukanın olumsuz yanları neler karatay nasıl?![]()
sağol tatlım![]()
pes etmek yok ara ara takılmalar kaçamaklar oluyor ama yılmadan devam et canım boyun ve yaşın kaç bu aradaSenin hedefine çok az kalmış, Allah'ın izniyle en kısa sürede verirsin.:)
Ben de daha yolun çok başındayım, ama sanırım doğru yerden başladım. Kaçamaklar olsa da kaldığımız yerden Karatay'adevam.
bencedeLeylakııımmm çok güzel oldu valla![]()
canım afiyet olsun. Bulgur pilavını özellikle akşam çok az yemeye çalış![]()
canım bir kere dukan belli bir süre sonra sıkıcı oluyor..neden mi karatay hocamızın dediği gibi türk beslenme düzenine göre değil..
tek artısı yulaf kepeğinden yaptığım krepleri lavaş gibi kullanıp yememdi.
onun dışında zeytin, bulgur,çorba,lahmacun,meyve yok..
sabredebilirsen tüm kilonu verdikten sonra ödül yemekleri ve ekmek sınırlı olarak başlıyor..o da her verdiğin kilo başına 10 günden yaklaşık benim için mesela en az yüz gün koruma evresi..buna da sabretmek çok ama çok zor..dukanda birgün tam protein birgün hem protein hem sebze vardı..ama diyorum ya karatayın alternatifleri çok fazla..mesela en önemlisi baklagiller dukanda yasak..kurufasulyeye hasret kalmıştım:))..zaten en sonunda 3 ay dayanıp dukanı bozdum sonuç verilen 7 kilo sonrası alınan 2-2,5 kilo..karataya başlayalı bugün tam 2 hafta oldu..biraz yavaş gidiyor ama 1200 gr verdim..sence nasıl? benim sanırım insülin direncim var ve metebolizmam çok yavaş..umarım sonuç alırım ..umutluyum..sizlerle daha da kolay ve zevkli..bu arada sen nasıl oldun?dün gece sana yazdığım son mesajı oku orada söylediklerimi tekrarlıyorum iyi düşün iyi olsun ...![]()
canım bu diyette özel bir şey yapmaya gerek yok birkaç yiyecek dışında evde pişen yemeklerden makul ölçüde yedinmi tamamdır
birde saatler önemli
Ayy haklisin papis ya..hayatimda okdar olumlu sey olduki iste anlatmadan duramiyom..Bide dun resim ekleyemediydim,ama fizigime cok yakin bi hatun buldum ve avatar yaptim..hersetimiz ayni bu hatunlan,yalniz benim kuccucuk bi futbol topum war gobegimin ustunde..
![]()
canım bir kere dukan belli bir süre sonra sıkıcı oluyor..neden mi karatay hocamızın dediği gibi türk beslenme düzenine göre değil..
tek artısı yulaf kepeğinden yaptığım krepleri lavaş gibi kullanıp yememdi.
onun dışında zeytin, bulgur,çorba,lahmacun,meyve yok..
sabredebilirsen tüm kilonu verdikten sonra ödül yemekleri ve ekmek sınırlı olarak başlıyor..o da her verdiğin kilo başına 10 günden yaklaşık benim için mesela en az yüz gün koruma evresi..buna da sabretmek çok ama çok zor..dukanda birgün tam protein birgün hem protein hem sebze vardı..ama diyorum ya karatayın alternatifleri çok fazla..mesela en önemlisi baklagiller dukanda yasak..kurufasulyeye hasret kalmıştım:))..zaten en sonunda 3 ay dayanıp dukanı bozdum sonuç verilen 7 kilo sonrası alınan 2-2,5 kilo..karataya başlayalı bugün tam 2 hafta oldu..biraz yavaş gidiyor ama 1200 gr verdim..sence nasıl? benim sanırım insülin direncim var ve metebolizmam çok yavaş..umarım sonuç alırım ..umutluyum..sizlerle daha da kolay ve zevkli..bu arada sen nasıl oldun?dün gece sana yazdığım son mesajı oku orada söylediklerimi tekrarlıyorum iyi düşün iyi olsun ...![]()
Sersumcum teşekkür ederim.. Moralim iyi genellikle evhamlı bir kişilik yapım yok Allah'a şükür. Annem çok rahat olduğumu söyledi doktora gitmemişim diye.. 1 gün ihmal ettim sonra da tatil girdi o arada bayağı büyüdü dün iltihaplandı. Gece iltihabı çoğalmış sabah baktım patlamıştı. Acım da azaldı şükür. Burası küçük yer genel cerrah da yok.. Doktora gitmek de mesele Balıkesire Perşembe gideceğim o zaman doktora gideyim bari![]()
Sersumcum teşekkür ederim.. Moralim iyi genellikle evhamlı bir kişilik yapım yok Allah'a şükür. Annem çok rahat olduğumu söyledi doktora gitmemişim diye.. 1 gün ihmal ettim sonra da tatil girdi o arada bayağı büyüdü dün iltihaplandı. Gece iltihabı çoğalmış sabah baktım patlamıştı. Acım da azaldı şükür. Burası küçük yer genel cerrah da yok.. Doktora gitmek de mesele Balıkesire Perşembe gideceğim o zaman doktora gideyim bari![]()
sağol canım, evet dikkatli olmak lazım:2:bu arada sana da geçmişolsun ..tam hastalık mevsimi dikkat..
valla boy ve kilon gayet iyi neyine kilo vermeye çalışıyosun ki sen ayol çoook iyisin yaaaaozaman patates ve pilav için sanabunu gonderiyorum..
bak yarın telafi et ha yoksa patagın buyugu gelir
çok teşekkür ederim canım ellerin dert görmesin
ayy benim içimdeki kurt normal standartlarda değil ay..yememle meşhurum ben çevremde..tok karna bi kuzuyu yer derler hep..
ama tipime bakıp inanmazlar,minyonluk kurtarıyo(1.62 boy ve 50.7 kilo) asla kırılmam canım,seni biraz matrak gordugum için ben de sana matraklık ediyom işte...
![]()
Aspirincim geçmiş olsun acil şifalar canım..
teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun
Güldürüyorsunuz beni yaa
Allah ağlatmasın canım, burda birbirimize moral oluyoruz valla... Allah hepinizden razı olsun
Canım amma yemişsin sen de proypcil gibi
Canım 5 mil lesli yapmışsın alkış
Sağol canım sağol inş.
Canım sen de sağol
Sağol ficanscım evet inş. geçer bir an önce
aynen canım benim de hayatımda çok güzel değişiklikler oldu, moralim iyi, belim (fıtık) eskisi kadar ağrımıyor, konsantrasyonum arttı vb vb...Ayy haklisin papis ya..hayatimda okdar olumlu sey olduki iste anlatmadan duramiyom..Bide dun resim ekleyemediydim,ama fizigime cok yakin bi hatun buldum ve avatar yaptim..hersetimiz ayni bu hatunlan,yalniz benim kuccucuk bi futbol topum war gobegimin ustunde..
![]()
canım ben de dukandan sonra karataya geçtim..ve zeytin,kısır,lahmacun,günkurusu özlediğim ve kavuştuğum yiyecekler çok mutluyum çok..![]()
Allah a şükür karatayı keşfettim gr hesabı yapmıyorum... doyuyorum... yavaş da olsa kg veriyorum çok şükür![]()
uff kızlar yaaa bende 4 gün yaptım 1.5 kilo verdim ama birhaftadır( bugun bikini denedim bacaklarım ve kalçam fena
(( çok kilom yok 4 kilo versem yeticekte..karatay diyeti yapanları görüyorum kolestrol artmış.o da beni korkutuyor..ne yapmam lazım bilmiyorum artık.kaçamak yapınca direk bırakıp vazgeçiyorum
(((
merhaba canım,
4 günde 1,5 kilo çooook iyi.... niye bıraktın kiben 5 haftaki 3 kilo ancak verebildim. kolestrol konusunda korkun varsa sabah yumurta yerine muz yiyebilirsin gerçi yumurtanın kolesterole bir etkisinin olmadığına dair araştırmalardan bahsediyor Canan hocamız ama sen bilirsin... bence bir kaçamakla hemen vazgeçme, benim kaçamaklarım ayyuka çıktı ama yine de vazgeçmeeeeem
![]()
sabah : ıspanaklı yumurta-peynir-zeytin-domates salatalık çay
akşam:haşlanmış karnıbahar(yoğurtlu) -tavuk sote-salata 1 avuç ceviz
çayımıda içtim suyumuda 2 litreye tamamlıcm inş
bugün 30 dkda dışarıda yürüdüm ve alışveriş merkezndede baya dolaştm
arkadaşlar birşey sorcktm akşamları acıktım diyelim ayran süt vs içeblrmym?