ıkıncı ogunum(bırazdan yıycem)
k.t. nane,pulbıberlı yogurt
domates sogan söğüş
papişim harika gidiyorsun mujkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıkıncı ogunum(bırazdan yıycem)
k.t. nane,pulbıberlı yogurt
domates sogan söğüş
Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
ay tatlım aynı dert bende de var, hayır yani hem destek olmuyolar,hem köstek oluyolar,, benim de görümceye değer bir kayınvalidem var ,, gelir gider, ay 50 yaşındayım şöyleyim ,böyleyim..şu kadar kiloyum,bak kızım bu pantolunum oldu,ay zayıfladım burnum ortaya çıktı( burnuda estetik bu arada ) ,,yani benim allah vergisi burnumu geçemez o da ayrı da![]()
yani kısacası benimle yarış halinde sürekli ,, ama bu beslenme konusunda sanırım yarışamaz,çünkü o ekmeksiz yaşayamaz.. ama ben yaşarım,hemde ööle güzel yaşarım ki ,,
kız dün kalkmış diyo ki benim kızım için ( 1,5 yaşında) o 20 yaşına gelince ben 70 olucam, sende ( bana söylüyo ) 48 olacaksınn, ay ben çok yaşlanıcam,ama kim öle kim kala dimi ? yani beni öldürdü orda yaww
zaten kızıma o bakıyo ben çalışmak zorunda kaldığım için, ben annesiyim aramızda ki yakınlığı bile çekemiyo, kızım bana sarılsa , gel bana da sarıl diyo ,, alıyo çocuğu zorla, ay kızlar konuu nerelere gitti ama valla dolmuşum yaww,, bende artık bunalıma giricem nerdeyse .. yani kızım bütün gün onunla sanki benden çok onu sevicekmiş gib igeliyoo,, ay nasıl davransam nasıl düşünsem bilemedim kızlarr,,, bana akıl verecek varmı ????![]()
bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak![]()
bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak![]()
ayy papiş son sayfayı bi actım ve yazını gördüm direk..bu aksam son hazırlıkları yaparım gıremem belkı.sabahta cok erken cıkıcaz evden.hepınızı cok sevıyorum ve allaha emanet edıyorum.hakkım varsa helal olsun sızde helal edın.kalbım hep sızlerle olacak![]()
sagol canımtemmuz bası burdayım nasıpse
esascım ben aylardır ıkı ogun yapıyorum ve daha kolay gıdıyo yınede sen bılırsın tabı
Padiyam, çok uzun kalacakmışsın.Fırsat buldukça gir, özletme kendini bacım.
Sabah: karatay kahvaltısı
Öğle: iskender (ekmeksiz), salata
kadın biraz kompleksli gibi geldi bana..sen hiiiç takma bence onu,konuşsun konuşsun dursun,sen cewap werirsen sozle yada hareketle,daha cok şımarır ve daha basit şeyler soylemeye başlar..hiiiç umruna bile getirme...Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
ay tatlım aynı dert bende de var, hayır yani hem destek olmuyolar,hem köstek oluyolar,, benim de görümceye değer bir kayınvalidem var ,, gelir gider, ay 50 yaşındayım şöyleyim ,böyleyim..şu kadar kiloyum,bak kızım bu pantolunum oldu,ay zayıfladım burnum ortaya çıktı( burnuda estetik bu arada ) ,,yani benim allah vergisi burnumu geçemez o da ayrı da![]()
yani kısacası benimle yarış halinde sürekli ,, ama bu beslenme konusunda sanırım yarışamaz,çünkü o ekmeksiz yaşayamaz.. ama ben yaşarım,hemde ööle güzel yaşarım ki ,,
kız dün kalkmış diyo ki benim kızım için ( 1,5 yaşında) o 20 yaşına gelince ben 70 olucam, sende ( bana söylüyo ) 48 olacaksınn, ay ben çok yaşlanıcam,ama kim öle kim kala dimi ? yani beni öldürdü orda yaww
zaten kızıma o bakıyo ben çalışmak zorunda kaldığım için, ben annesiyim aramızda ki yakınlığı bile çekemiyo, kızım bana sarılsa , gel bana da sarıl diyo ,, alıyo çocuğu zorla, ay kızlar konuu nerelere gitti ama valla dolmuşum yaww,, bende artık bunalıma giricem nerdeyse .. yani kızım bütün gün onunla sanki benden çok onu sevicekmiş gib igeliyoo,, ay nasıl davransam nasıl düşünsem bilemedim kızlarr,,, bana akıl verecek varmı ????![]()
![]()
sagol bıdenem.ıstesemde yapamam butun kıyafetlerım 38 beden ve tam oluyo yarım kg bıle alsam ıclerıne gıremem yazık olur yaww:)))güle güle papadişim.yogun bir sezon geçirdin ve tatili fazlasıyla hakettin,tadını çıkar övgülerin ve şok olmaların
fazla kaçamak yapma demiyorum çünkü sen zaten ölçüyü kaçırmazsın
iyi eğlencelerrrrr
![]()
Fzgunum ben de çok kızıyorum kıss... çok kızdırıyorlar bazen... sadece kayınvalideme kaynanama göstermeyeceğim.. Eltilerime görümceme herkeslereee azmimi göstereceğim.. Benim bi küçük eltim benle pek yarışır alttan alttan.. Güldürecek beni yine
onuda oyle kabul et canım degıstırmeye calısma he de gec
neden propcilim yaa bu riviera en kötü demissin ye rafine- riveera- sızma marketlerde 3 çesit oluyor biz 40 tl ye ortadakını alırızz 5 lt sizma çok kokuyor gibi geldi . nedeninin açıklarmısın :44::44::44::44:
bişey sorcam size ben sabah 10-11 gibi kahvaltımı yapıyorum ve 2. öğünümüde saat 19da yapıyorum .yaklaşık 8-9 saat aç kalıyorum acaba bunun sakıncası varmıdır yani engeller mi kilo vermeyi.6da işten çıkıyorum ve gidince yiyorum ,acaba 3 öğünmü yapsam bilemedim ama acıkmıyorumda ....:44::44:
canım benım bu msjını okurken ıkı koca damla gozyası gozumden buluzuma damladı desem bılmem ınanırmısın.cok mutlu ettın benı sende sızde benım dualarımda olacaksınızayy papiş son sayfayı bi actım ve yazını gördüm direk..
ve hüzünlendim
güle güle git gel canıııımmm...kendine cok ama coook dikkat et..suan sana sııımmmmsıkı sarıldıgımı hayal et..
seni cok sewiyoz canım...yarın saat 9 dan itibaren bol bol ayet'el kursi,nas ve felak okuycam senin için...
cok opuyorum canım..![]()
Merhaba hanımlar,
temmuz bası döncem canım gırcem mutlaka cok ozlerım cunkıPadiyam, çok uzun kalacakmışsın.Fırsat buldukça gir, özletme kendini bacım.
Sabah: karatay kahvaltısı
Öğle: iskender (ekmeksiz), salata
afıyet olsun bu arada
cok sagol bebısımmmÜtü, beni bekliyor kızlar, ben kaçıyorum. Papadiya, canım, güle güle git güle güle gel.![]()
ütün kolay gelsın
Güle güle ve sağlıkla git ve de dinlenmiş ve çok keyifli olarak geri dön inşallah:)![]()
cookkk tesekkur ederın canımm![]()
canım meraba sakıncası yoksa benim çizelgeyi değiştirebilirmisin 72,5 olarak ben yapamıyorum