tesekurler canım teskurler su an hallolan bısey yok gıden gıdıyor eşim 1900 kredı ödemesı var 1 temmuzda gıdıp bu ısı halldecegım dıyor uzgun pişman kacıp mı gıdeyım bır b.k yedım sende benı sıkma dıyor her hafta bır muhabbet gecınce ınsanlar hata yapar dıyorum hatasının farkında. bende kötülük yapmak ıstemıyorum bı ara gelıyorlar kafaya ayrılcam dıyorum ama sevıyoruz tabıkı bu nedenlede ayrılaPEPETİ
Napiyosun canim iyimisin,halloldumu sıkıntılar..moralini bozma noolur,,biz senin yanindayiz herzaman...sewgiler canim,opuyorum..
Merhaba canım,
Geçmişi okuyordum. Gördüm destek olmak istedim.
Canim , kurulu düzenini bozma derim ben , biricik kızın var .. İşi bırak tek maaş olduğunuzda istemeye yüzleri de kalmaz .. Hayırlısı olsun canım. Bol bol dua et, Allah 'ay açılan eller boş geri dönmez ..
[h=2][/h]
​Menu we spor guzel taklim..takibimdesin haaa ona gore..sen de beni takip etmeyi unutma..bide anoreksiyayi arastirdim,benle alakasi yok canim cok sukur..bide zeytinyagi paylasimi icin mersi canim:)))
Lacey hayırlı olsun kitaplar arada menüler paylaş olmaz mımerhaba kızlar , dilerim keyifli bir gün geçirmişsinizdir. kitaplarım geldi " karatay mutfağı" ve " bilimsel gerçeklerle kilo vermenin ABC si" çok mutluyumm ,okumak için sabırsızlanıyorum
siporumu yaziym hemen:
80 dakka tempolu
sabahhbiberli salçalı omlet
domates_salatalık
zeytin
ceviz
öğlee
1 kase mercimek çorbası
1 yesil elma
2 taze kayısı
oğluma çiş ödülü için dondurma almıştım azıcık ısırdım:18:
akşam
1 kase mercimek çorbası (eşim dışarda yediği için baska yemek yapasım gelmedi)
domates_salatalık
zeytin
ceviz
yine oğlum tek lokmalık çikolatalı gofret bıraktı onu yedim:18:
bugün eşim oğluş kızımla parka gittik.. Ben yeşil çay içtim. Onlar gösümün önünde dondurma yedilerBen yemedim kıslaar
asyaates bana dedi yaw anoreksiya olcan diee
Da,,ben kiiim anoreksiya olmak kim(esirge hepimizi rabbım))))
tesekurler canım teskurler su an hallolan bısey yok gıden gıdıyor eşim 1900 kredı ödemesı var 1 temmuzda gıdıp bu ısı halldecegım dıyor uzgun pişman kacıp mı gıdeyım bır b.k yedım sende benı sıkma dıyor her hafta bır muhabbet gecınce ınsanlar hata yapar dıyorum hatasının farkında. bende kötülük yapmak ıstemıyorum bı ara gelıyorlar kafaya ayrılcam dıyorum ama sevıyoruz tabıkı bu nedenlede ayrılamam ki tek sorunumz kaynanam ve kaynımmm
canım ya öğretmenım ben nasıl bırakıyım işi yıllarca okuduk eşim için çalışmıyorumkı kendım için sevıyorum tabıkı. eşim şu işi hayırlısıyla bıtırsınde ınsallh vall adak adayacam yaaa
Çiş ödülümüNisacım alemsin sorun etme zaten öğlen yemişsin
bi gün ben de anne olunca çiş ödülü yapcam
sevgiler canım
menü harika
Onemli olan hatasinin farkinda olmasi canimcim,erkekler bi sure sonra annesini. Degilde karisinin tarafinda olmasi gerektigini anliyo zaten,insallah senin kocis hemn anlar canim..sikma canini,isini asla birakma,isimiz bizim emniyet kemerimiz cunkutesekurler canım teskurler su an hallolan bısey yok gıden gıdıyor eşim 1900 kredı ödemesı var 1 temmuzda gıdıp bu ısı halldecegım dıyor uzgun pişman kacıp mı gıdeyım bır b.k yedım sende benı sıkma dıyor her hafta bır muhabbet gecınce ınsanlar hata yapar dıyorum hatasının farkında. bende kötülük yapmak ıstemıyorum bı ara gelıyorlar kafaya ayrılcam dıyorum ama sevıyoruz tabıkı bu nedenlede ayrılamam ki tek sorunumz kaynanam ve kaynımmm
canım ya öğretmenım ben nasıl bırakıyım işi yıllarca okuduk eşim için çalışmıyorumkı kendım için sevıyorum tabıkı. eşim şu işi hayırlısıyla bıtırsınde ınsallh vall adak adayacam yaaa
Soz canim kacamak yok..ben de seni affetmem haaaa..o futbol topu dugune kadar kOnya ovasina donecek ona gore..Sende benim takibimdesin zaten canım merak etme. Kaçamak olursa affetmem bak
Sporun için de alkışlıyorum seni :)
Yarın ki görevin rahat geçer inş canım
tesekkurler canim,ama sen de cok guzel dewam ediyosun,kacamak yapmiyosun massallah..once 6 ogun,sonra 3 ve sonra da 2 ye dondurdun ogunleri..sporlarin da cok guzel massallahh..Lacey hayırlı olsun kitaplar arada menüler paylaş olmaz mı
maşallah proycil harikasın keşke ben de senin gibi düzene oturtabilsem :)
Kesinlikle haklisin canimcim..bu arada dondurma yemek yerine yesil cay ictigin icin kocaman tebrik koydum sana..doğru diyosun kaçamaklarını bildiğimden bu imkansız bence de
alışveriş gülümtempolu ve sürekli diil..arada bi yarım saat oturdum canım ama ayaklarım ağrıyor kısss
sağol canım..ben bazen öyle aniden gider değişiklik yaparım tabii kociş bazen şok oluyoaçık tenliyim saçım kumral..bir ara uzun süre açık gölge kullandım..eşim daha sarı olabilir diyordu..tabiisi ben bigün bi gittim geldim adam şok..kısacık ve sapsarı amanın gerçi arkadaşlarım ve ben çok sevdim ama kociş ehh falan, tabiisi kısayı hiç sevmiyo çoğu erkek..al sana sarı didim ..neyse ki saçım çabuk uzuyor..sonra ben de sarıdan sıkıldım..hem insanı olduğundan büyük gösteriyor..kilo da olunca .. şimdik te patlıcan moruyum..yani acayip zıt değişiklikler yapabiliyorum bazen..ama bunda devam sanırsam..bidaha sarı olmıyacağı kesin
tesekurler canım teskurler su an hallolan bısey yok gıden gıdıyor eşim 1900 kredı ödemesı var 1 temmuzda gıdıp bu ısı halldecegım dıyor uzgun pişman kacıp mı gıdeyım bır b.k yedım sende benı sıkma dıyor her hafta bır muhabbet gecınce ınsanlar hata yapar dıyorum hatasının farkında. bende kötülük yapmak ıstemıyorum bı ara gelıyorlar kafaya ayrılcam dıyorum ama sevıyoruz tabıkı bu nedenlede ayrılamam ki tek sorunumz kaynanam ve kaynımmm
Canim hocanin son kitabi yok elimde ama benim soyle kolay bi tarifim war:kızlar ya malum yarın pazar ve eşimde evde..değişik bişeyler yemek istiyorum.napabilirim alternatiff.tüm omlet çesitlerni denedim nerdeyse..kek demeyin.gün kurusundan başka malzemem yok .napıcam ben şimdii
hocanın kitabında değişik neler var,neler yıyebilirım?yardımcı olabilirmisiniz?
Sağlıklı kaçamak dersen: kuru yufka böreği, akıtma(krep sanırım), otlu tava böreği,peynirli ıspanaklı börekkızlar ya malum yarın pazar ve eşimde evde..değişik bişeyler yemek istiyorum.napabilirim alternatiff.tüm omlet çesitlerni denedim nerdeyse..kek demeyin.gün kurusundan başka malzemem yok .napıcam ben şimdii
hocanın kitabında değişik neler var,neler yıyebilirım?yardımcı olabilirmisiniz?
Lacey hayırlı olsun kitaplar arada menüler paylaş olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?