SEVGİİİİ...
PAIIIIINT...
Nerdesiniz kızlar?
Akşam menüm: tavuk ve çorba. Yalnız fırın tavuğun yanındaki patateslerden 1 çatal yedim.
Öğleden sonra açtım. Bu arada çocuklara börek ısıttım. Börek benim ennnn zayıf noktamdır maalesefÇocukların tabaklarında bıraktıkları yarımları yemeyeyim diye çöpe döktüm. Allah affetsin. Sizi böyle ciddiye alıyorum canlarım. Hadi bakalım, siz beni ne kadar ciddiye alıyorsunuz?
Herkesler uyumadan ben de bildirimimi yapayaim.
Kislar bu arada gercekten gun icinde yapabildigim kadar takip ediorum topigi ama maalesef katkida bulunamiyorum isten gucten dolayi. Muhabbetlerinizi keyfle takip ediyorum ama ancak aksamlari yazabiliyorum. Keske daha cok katilabilsem. Ama bu kadari bile bana iyi geliyo cunku benimkine benzer kilo verme arzusu icinde olan sizlerle haberlesmek bana gercekten iyi geliyo. Hepinize tesekkurler.
Yeni baslayan arkadaslar, mutlaka burada vakit gecirin. Herkes cok yardimci ve anlayisli. Motivasyona cokmfaydasi oluyo.
Bugunku durum:
Kahvalti: klasik karatay
Ogle: vakistizlikten gidemedim. Yogurt ve findik yedim
Aksam: arkadaslarla yemekte bolca izgara et ve karisik salata
Yemediklerim: karamelli pasta ve dondurmali katmer (insanlara "ben tatli yemiyorum" dedigimde cok sasiriyolar. Ama ben bile kendime sasiriyorum tatliya rahat rahat hayir diyebildigim icin. Yasasin Karatay
Herkesler uyumadan ben de bildirimimi yapayaim.
Kislar bu arada gercekten gun icinde yapabildigim kadar takip ediorum topigi ama maalesef katkida bulunamiyorum isten gucten dolayi. Muhabbetlerinizi keyfle takip ediyorum ama ancak aksamlari yazabiliyorum. Keske daha cok katilabilsem. Ama bu kadari bile bana iyi geliyo cunku benimkine benzer kilo verme arzusu icinde olan sizlerle haberlesmek bana gercekten iyi geliyo. Hepinize tesekkurler.
Yeni baslayan arkadaslar, mutlaka burada vakit gecirin. Herkes cok yardimci ve anlayisli. Motivasyona cokmfaydasi oluyo.
Bugunku durum:
Kahvalti: klasik karatay
Ogle: vakistizlikten gidemedim. Yogurt ve findik yedim
Aksam: arkadaslarla yemekte bolca izgara et ve karisik salata
Yemediklerim: karamelli pasta ve dondurmali katmer (insanlara "ben tatli yemiyorum" dedigimde cok sasiriyolar. Ama ben bile kendime sasiriyorum tatliya rahat rahat hayir diyebildigim icin. Yasasin Karatay
yediklerin için değil yemediklerin için tebrik ediyorum arkadaşım
canım linkten de bakabilirsin istersen ben de yapabilirim senin için;
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-u...eklenmesi.html (Yeni Eklenti - Kilo Çizelgesinin Eklenmesi)
iyi geceler hanımlar
ay gene misafirlerim var ooofff çok sıkıldım misafirdenistemiyorumartık misafir felan yaa kaç gündür süper gidiiyodu bugün bi dene maraş dondurması yiidim hemde akşam yemeginden sonra neyse unuttum gitti
kızlar cuma günü bildirim yapacakmıyız :26:
Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) yaprak sarma,cacık,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor:az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
günaydın kızlar
Kahvaltımı ettim size yazıp işe gitcem. Menüm:
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 haş yumurta
4 zeytin
4 yemek kaşığı kadar süt kaymağı
1 avuç içi çörekotlu keçi peyniri
2 domates
1 salatalık
kiraz (saymadım)
2 gr omega 3
WC yok bu sabah:26:
omega 3'ümü yarından itibaren solgarla değiştiriyorum. Kaç tane alacağım günde bilmiyorum:26:
Kızlar, çıtırlar, çıtır adayları hepinize güzel bir gün diliyorum
Kaçamaklara dikkat!!!Yarın tartı günü ona göre
Canım çok güzel bi kahvaltı yapmışsın afiyet olsun çıtırım günaydın
Dün bahçede yorulmuşum.. Akşamda biraz uğraştım bahçede..
Bu sabah 6:00-07:00 arası bir saat yürüdüm kıslaarrr haydee siz de yürüyün..Fzgunum da yürümüş akşam
Her sabah sporunu yapıyorsun hayranım sana
günaydın canımmm bişey sorucam benim göbeğim var hala onun için özel ne yapmamı önerirsin egzersiz ne yapim sence teşekkürlerrrkızlar bugün yıl sonu raporumu da yazınca işlerim bitecek yupppppiiiiiiiiii:119: :119: :119:
Işe gidiyorum kızlar ben yürüyereköpütm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?