günaydınlar arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar döndüm sizlere asl86 rumuzuyla katılmıştım ve 84.5 kiloya inmişken sizlerin arasından bir süreliğine ayrılmıştım ama o gün bugündür arasıra büyük kaçamaklarda olsa diyetimi çok ihmal etmedim ve şuan 81.5 kilo oldum ama tekrar foruma dönmek istedim bu ortamı özledim. bu arada eski şifremi unutmuşum yeni şifrede gelmedi mail ortamında bi aksilik oldu yeni şifre alamayınca yeni isimle yeniden üye oldum bilgilerinize arkadaşlar. tekrar merhabalar.
sabah menüm
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 avuç içi kadar peynir
1 küçük boy salatalık
1 tutam maydanoz
1 ince dilim pastırma
1 bardak şekersiz çay
3-4 adet ceviz
canım bende cuma diyorum
kızlar ben giremiyorum oğlum tatilden geldi çamaşır ütüüüü
çok yoğunum ama karataya devam
esascım akşamları 10-12 arası 1 saat yürüyoruz ya eşimle ya oğlumla
kızlar hepinizi çooooooooooooooook öpüyor ve seviyorum
Tartı gününe beni de ekleyin kızlar
Günün kaçamağı : saat 13:00 gibi 1 kornet yedim:26:
2.öğün : 18:30 da bitti
dışardaydım tavuk döner + salata+ayran
su: 4 lt buldu
spor : 15 dk gezdik işte
Esascım eğer orda isen benim çizelgemi değiştirebilir misin
60.7 olmuşum
canım bende cuma diyorum
kızlar ben giremiyorum oğlum tatilden geldi çamaşır ütüüüü
çok yoğunum ama karataya devam
esascım akşamları 10-12 arası 1 saat yürüyoruz ya eşimle ya oğlumla
kızlar hepinizi çooooooooooooooook öpüyor ve seviyorum
Un kurabiyelerine bayılşdım yaw çok tatlısınBak ben zevklen dürterim haaa kısmak yok
:
yürümek çok önemli gerçekten de...ben de işten eve gittiğimde çok zorlanıyorum yürümek için. ve bu sabah itibariyle 77.2 kg geldim. mutluyum
canımcım senin topiğe katılman 2 hafta oldumu? menü bildirimini iki hafta yapmak kuralı var topiğimizde ..di mi kıslar ben mi yalnış hatırlıyom???
Şekercim vallaha bi el atarsan sana duacı olurum.Çünkü ben bu linki açamıyorum bir türlü.yarın sabah kiloma bakiiim.buraya yazayım.sana zahmet olmazsa bunu bana düzenle şekercim.sizede kolay gelsin.gerçekten bu site çok acayip motive ediyor.ama düzenli hergün yazın.ben yazmayı bıraktıktan sonra koptum.eğer bırakmasaydım şimdiye fıstık gibi olmuştum.aman yazmayı ihmal etmeyin.,
Kolay gelsin
merhaba kızlar nasılsınız
dün kötü bir gün dü galiba benim için sabah klasik kahvaltı ....saat 17 koca bitabak domatesli soğanlı bulgur pilavı görümcemler zorla yedirdi akşam yemeğin olur dediler ama sonra öyle bi acıktım ki eşim yemek yerken yarım kaynıyarık ve yoğurt yedim engel olamadım kendime(saat 9 du ama) ....
bugüne gelirsek sabah klasik kahvaltı akşamüstü için pazı aldım dün pazardan kavursam damı yesem haşlaşamda mı yesem bilemedim
kızlar ben 6 kiloyu ilk ay verdim 15 gündürde aynı yerde sayıyorum noldu benim metobolizmaya
kahvaltımm
1 yeşil elma
10-15 adet yer fıstığı
2 adet omega 3
bugün öğleden sonra dişçiye gidicemmmmm:18:
hepsini söküp atsada kurtulsam yawwww
merhaba kızlar nasılsınız
dün kötü bir gün dü galiba benim için sabah klasik kahvaltı ....saat 17 koca bitabak domatesli soğanlı bulgur pilavı görümcemler zorla yedirdi akşam yemeğin olur dediler ama sonra öyle bi acıktım ki eşim yemek yerken yarım kaynıyarık ve yoğurt yedim engel olamadım kendime(saat 9 du ama) ....
bugüne gelirsek sabah klasik kahvaltı akşamüstü için pazı aldım dün pazardan kavursam damı yesem haşlaşamda mı yesem bilemedim
kızlar ben 6 kiloyu ilk ay verdim 15 gündürde aynı yerde sayıyorum noldu benim metobolizmaya
kahvaltımm
1 yeşil elma
10-15 adet yer fıstığı
2 adet omega 3
bugün öğleden sonra dişçiye gidicemmmmm:18:
hepsini söküp atsada kurtulsam yawwww
afferin san bulgur pilavı yedin demek hemde koca bi tabak .kız görümcen sana komplo kurmuş sen zayıflama diye sende yemişin maşşaallahh bi üstüne ayrıca yemek
53 veya 58 e aldım.
tabi tatlım bana boyunu, şimdiki kilonu, başlangıç kilonu, bir de başlangıç tarihini yaz hemen hazırlayayım
hoş geldin canım,keten tohumu tüm olarak kullanılıyor,toz hali 24 saat içinde bozuluyor,ama ben hiç kullanmadım,içtiğin çay ne çayı canım
esas şimdi sen böle deyince bi kez daha pişman oldum :18:
zaten 15 gündür tık yok kiloda yarın tartıda bi de artı çıkarım ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?