Kızlar 2. öğünüm için kendime bostan patlıcanlarımdan pizza yapıyorum süpper olacak
Kızlar 2. öğünüm için kendime bostan patlıcanlarımdan pizza yapıyorum süpper olacak
bakalim olmusmu,deneme 1...2....:)
afiyet olsun tatlım..güzel olur kesin..
hoşgeldin aramıza ve umaeım istediğin kiloya rahatça gelirsin.öğlenleri dışardan yemek gerçekten çok zor oluyo insan ne yiceni şaşırıyor.ben oyüzden artık 2 öğün yapıyorum.ama sen yeni başladığın için 3 öğün yap bi süre sonra 2 öğün yaparsın eğer dayanabilrisen.dışardan çorba+ve sebze yemek leri yiyebilirsin pidelerini yememek şartıyla kebap ve hafatda 1 gün lahmacun yiyebilirsin canım...
kızlar dolmabiber yemek yasakmıydı??
2.öğünüm
1 kase arpaşehriye çorba (limonlu ve pul biberli)
birazcık tavuk ciğeri
1 dolmabiber yoğurtladım oh ne güzel
1 kase yoğurt
biraz domates salatası üstüne kırmızı pul biber ve zeytinyağı döktüm
saat 11 den bu yana 2 litreye yakın su içtim
oooo kimler gelmişşş canım hoşgeldin özledik valla seni.ben 2 haftadır gr.veremedim o yüzden moraim hayli bozukkkkslm kızlar ben geldimnasılsınız bakem,kimler var kimler yok.yeni gelenler hoş gelmişler
dün dödük ama valiz boşalt,yıka,alınanları yerlerştir derken bugün gelebildim.çok ösledim sizleri çokkkk
hemen milletin tepkisini yazayımeşimin ailesi bizi karşılamaya geldiklerinde eşime beni soracaklardı nerdeyse,tanımadılar beni aaa nolmuş sana ne kadar zayıflamışsın,ne güzel olmıuşsun didi herkes,aynnen bu gözlerle tabi ben hindi gibi kabardım zevkten eşim de kıskançlıktan iyice çatladı
herkes nasıl zayıfladığımı sordu anlattım bende karatayı,kimisinin aklına yattı,kimisi de ben onu yapamam ekmeksiz doymam dedi.ben de ekmek ye de hiç zayıflama dedim
yaaa iyiniyetlim benim bu günlerde iştahım çoook açıldı yemiyorum ama.bide 2 haftadır yerimde sayıyorum moralim çoook bozuk yaaabu menüdeki arpa şehriye yasak ama dolmalık biber değil bulgurlu dolma yapmalısınız zira pirinç yasak:112:
yaaa iyiniyetlim benim bu günlerde iştahım çoook açıldı yemiyorum ama.bide 2 haftadır yerimde sayıyorum moralim çoook bozuk yaaa
Irmakcığım, menülerin o kadar güzel ki,yemek kitabı gibi.
niye kız,pantolon aldığın içinmi yoksa daha fazla zayıflamanı istemdiği için.ayrıca çok hoş görünüyosun bence biraz daha ver ve 38 beden ol...
Tabi canım birazdan yaparım...
Hoşgeldin aramıza...
Hoşgeldin aramıza...
Kız kaçtane simit yemeyi düşünüyon:44:
Hoşgeldin aramıza ve umaeım istediğin kiloya rahatça gelirsin.öğlenleri dışardan yemek gerçekten çok zor oluyo insan ne yiceni şaşırıyor.ben oyüzden artık 2 öğün yapıyorum.ama sen yeni başladığın için 3 öğün yap bi süre sonra 2 öğün yaparsın eğer dayanabilrisen.dışardan çorba+ve sebze yemek leri yiyebilirsin pidelerini yememek şartıyla kebap ve hafatda 1 gün lahmacun yiyebilirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?