ayy bilirim o makarna yapma zahmetini, ellerinize sağlık canımteşekkür ederim asyacım bi gün önce makarna yapmıştık ya onun etkisi sanırım o gün çok terledim en iyi spor dan da zorlayıcı geldi uzun zamandır kollarımı öle çalıştırmamıştım hamlamışım heryanım tutuldu özellikle de boynum ve kulunç oldu neyse başım biraz daha iyi ama boynum hala tutuk ..ilgin için tekrar teşekkürler ..
kız ne yaptın sen öylepofleye pofleye yazıyorum 3.oğün niyetine
1 kase salata
ama sonra meyveler 3-4 porsiyon belki daha fazla
sonraaaaaaaaaaaaaa saat 10 da kayınvalidemin koyden getirdiği boğurtlenden 1 kase
bu kacamaklar hep yasak olan meyvelerden:18: bu nedenle canım biraz sıkkın
meyve canavarı biriydim zaten,kendimi zor tutuyordum ama tutamadım bu sefer
tarif için teşekkürler canım yapması da pek kolaymışPatlıcan Pizzası | Oktay Usta Yemek Tarifleri Web Sitesi
Sağol Asyam hemen veriyorum
Ben çok beğendim pizzaya çok benziyor canımcım
merhaba.sizin kan şekeriniz düşmüş.minimum 7 saat aç kaldığınız için böyle olmuştur.ben de akşam 5 ten sonra bir şey yemiyorum ama hipoglisemiyi engellemek için yarım yağlı süt içiyorum 17.00den yatma saatime kadar.içine de bir tane kabuk tarçın koyuyorum.yemek yeme saatiniz mecbur 16 ise siz de böyle yapabilirsiniz en azından faydalı ve açken uyumaya yardımcı oluyor
ben bugün 5. call yapıcam 4 olmasına rağmen bir değişiklik varmı?
sanki dün yaparken basenimden kilo aldığım için çok yaygın duruyodu toparlanmış hissettim ah bide belim incelsesabah ölçüyorum 64,5 akşam ölçüyorum 66
merhaba kızlar
leylak84 gemişsin canım hoşgeldin
bugün yine kahvaltı yapamadım dün akşamdan beri başım ağrıyor 3 ağrı kesici bi kas gevşetici içtim bana mısın demedi...birazdan bugünün tek öğününü yiyip yine ağrıkesici içiiim bakalım nolcak....
bugün pazar var burda ama gidemedim başımın ağrısından bakalım bu hafta ne yicez
sabah 74.1 çıktım tartı da inanamadım ama çok sevindim
merhaba kızlar;
yaklaşık 1 haftadır giremedim.nişanı atlattık hayırlısıyla. yorucuydu fakat güzeldi. arkasından kayınvalidemin temizliğini yaptık. dünde salonum için köşe takımına kumaş bakmaya gittik.mor vebeyaz üzerine mordesenleri olan kumaş beğendik. fakat buğün bana çok iddaalı bir renk geldi . değiştireceğiz galiba.ben kahve tonları düşünüyorum.lütfen sizlerde fikirlerinizi yazın.
1.öğün:
2 haşl. yumurta
1 parça peynir
11 yeşil zeytin
2 kuru incir
4 ceviz
sonra görüşmek üzere...
slm kızlar ben geldimnasılsınız bakem,kimler var kimler yok.yeni gelenler hoş gelmişler
dün dödük ama valiz boşalt,yıka,alınanları yerlerştir derken bugün gelebildim.çok ösledim sizleri çokkkk
hemen milletin tepkisini yazayımeşimin ailesi bizi karşılamaya geldiklerinde eşime beni soracaklardı nerdeyse,tanımadılar beni aaa nolmuş sana ne kadar zayıflamışsın,ne güzel olmıuşsun didi herkes,aynnen bu gözlerle tabi ben hindi gibi kabardım zevkten eşim de kıskançlıktan iyice çatladı
herkes nasıl zayıfladığımı sordu anlattım bende karatayı,kimisinin aklına yattı,kimisi de ben onu yapamam ekmeksiz doymam dedi.ben de ekmek ye de hiç zayıflama dedim
Şimdilik yok ama olucak inşallah canım,bu arada belin incecikmiş zaten,devam ettikçe fark eder
Geçmiş olsun filiz,çok sevindim canım kilo vermene,yola devam durmak yok
Hayırlı olsun canım,artık seni burada daha sık görürüz inşallah,bi aksilik çıkmazsa kızlarla buluşucaz,sen de gelsene
Hoşgeldin canım,kilo almadan geldiğin için seni
iyiniyetlim nasılsın call yapıcam dediydin başladın mı ilk izlenimlerini alalım canım...
ben bugün aç karnına yarım saat yürüdüm ..dün gece de leslie ile 5 mil yürüdüm
Dün hatırlarsanız 55.8 çıkmıştım.. wc ye de çıkamamıştım.
Flaşh haber : bugün iseee 55.3 çıktımmm. Wc de olunca tartıda bööle oldu amanın Allah'ıımmm harikaaaa:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?