ben de mesaj simgelerinin üstünde bişey yok valla gerçekten ilginç dimi leylak84 ün önerisini de yaptım ama zaten grafikleri göster kısmı işaretliymiş ...napalım ben de gaaayet sade mesajlar yazarım..ya da ses efekti ile,mesela şimdi..ühüüü ühüü
ben de mesaj simgelerinin üstünde bişey yok valla gerçekten ilginç dimi leylak84 ün önerisini de yaptım ama zaten grafikleri göster kısmı işaretliymiş ...napalım ben de gaaayet sade mesajlar yazarım..ya da ses efekti ile,mesela şimdi..ühüüü ühüü
allah allah neden olmadı acaba:44::44::44:
Sen de ye leylakımm benimmm sana da ısmarlayayımPropycilde akşama pataklar olsun yiyciimmm
kızlar hayırdır???? kaçamak yapılıyor bir de utanmadan öncesinde haber veriliyorsağol canımcım.ben de yiyicem bu akşam valla
kızlar hayırdır???? kaçamak yapılıyor bir de utanmadan öncesinde haber veriliyor
önceden patakları hazırlayalım diye mi yapıyorsunuz yoksa
bilmem ki canım sağol ama yine de yardımın için
kızlar hayırdır???? kaçamak yapılıyor bir de utanmadan öncesinde haber veriliyor
önceden patakları hazırlayalım diye mi yapıyorsunuz yoksa
sıcakta iyi gelir asyam napak
kızlar niyetli değil misiniz siz??? iftarda zaten serinlik çöker, sıcak bahane değilrica ederim canım ne demek,keşke olsaydı ama
ne zamandır yemiyorum asyacım,kızlar konuşunca iyice canım çekti.ama her türlü cezaya razıyım
Sağol Asyam annemler gelecek zaten kızacaklar bana biliyon mu azıcık kilo alayımkızlar niyetli değil misiniz siz??? iftarda zaten serinlik çöker, sıcak bahane değil
can bu çeker ama iftara kadar unutulur canım
hemen çürütürüm bahaneleri ben de
afiyet olsun canlarım, hak ettiniz siz dondurmalarıbu azimle erir gider onlar hemencik
ye canım ye,sen zaten hakediyorsun her halinle,..ama ben yolun başındayım ve tatlıları yedim mi kilo alıyorum hemen,bir günde 1 kilo almışlığım var,mesela tatilden önce yanı 3 hafta önce 77 kiloydum düşün yani ipin ucu kaçınca nerelere geliyorum
kızlar niyetli değil misiniz siz??? iftarda zaten serinlik çöker, sıcak bahane değil
can bu çeker ama iftara kadar unutulur canım
hemen çürütürüm bahaneleri ben de
afiyet olsun canlarım, hak ettiniz siz dondurmalarıbu azimle erir gider onlar hemencik
Sağol Asyam annemler gelecek zaten kızacaklar bana biliyon mu azıcık kilo alayımdidim bahanem nasıl ama
Leylakım afiyet bal olsun bidenem ben arada gene yidimdisen ne zamandır yememişsin
canımcım bak eşim akşama makarna yapacak ben yemeyeceğim genelde bunun gibi pek kaçamak yapmıyorum.. bu sefer güzzelce yiyciimm
Sağol özlemcim.. Zamanla kaçamakların iyicee azalacaktır. Şu reklamlar olmasa artık dondurma aklıma bile gelmiyor inan. Eşim çocuklar yemese bi deÇoğu zaman yanımda yiyorlar eskisi gibi canım istemiyor.. Geçen yıllarda çok ama çok fazla yiyordum
Sağol Asyam annemler gelecek zaten kızacaklar bana biliyon mu azıcık kilo alayımdidim bahanem nasıl ama
Leylakım afiyet bal olsun bidenem ben arada gene yidimdisen ne zamandır yememişsin
canımcım bak eşim akşama makarna yapacak ben yemeyeceğim genelde bunun gibi pek kaçamak yapmıyorum.. bu sefer güzzelce yiyciimm
Sağol özlemcim.. Zamanla kaçamakların iyicee azalacaktır. Şu reklamlar olmasa artık dondurma aklıma bile gelmiyor inan. Eşim çocuklar yemese bi deÇoğu zaman yanımda yiyorlar eskisi gibi canım istemiyor.. Geçen yıllarda çok ama çok fazla yiyordum
o kurabiyeyi kızın yaptığı için kaçamak sayılmaz,tabii ki yiyeceksin ki kızını mutlu et.İftarım
Yarım lahmacun + 2 dilim kıymalı pide + domates salatası(maydanozlu z.yağlı) + biber + salatalık + 3 yaprak sarma + sade kahvem
3 omega 3
Bir de bol su içtim kızlar
Sahurum
2 haşlanmış yumurta
1 küçük elmalı kurabiyecik(tereyağlı kızımın yaptığı kurabiyenin tadına baktım)
domates + salatalık + biber
ş.siz çay
fındık
3 omega 3
sağol canımm,evet ben yemeyeli baya oldu.hakettim yani(benim de bahanem bu )
canımcım annenleri de bahaneye kattın maşallah
annenler İzmir'den geliyordu di mi orası çok sıcaktır şimdi senin yanında iyice serinlerler ohhh
sen de rahat edersin gerçi işe gidecektin diye hatırlıyorum ama olsun anne gibisi olmaz,her an desteğin yanında
o kurabiyeyi kızın yaptığı için kaçamak sayılmaz,tabii ki yiyeceksin ki kızını mutlu et.maşallah hamarat kızına
bende aynı kilodayım şimdilik ama korkuyorum kilo alırım diye:18::18:haftada 2 kiloya yakın veren arkadaşlar sizlere zahmet yazarmsınız kimler kilo verdi sizne yediyseniz bizde yapalımda kurtulalım bu kilolardanpapadiyam bana yardım et lütfen sen oruç tutuyormusun bilmiyorum ama ben tutuyorum allah herkesin orucunu kabul etsin inşallah ya ramazan girdiğinden beri hala artılardayım neden kilo veremiyorum nasıl besleniyorsunuz lütfen ben bir yerde hatamı yapıyorum internet haberlerinde okumuştum ramazanda metobolizma yavaşladığı için normal zamanda yenildiğinden daha az yemek yenilmeliymiş bana çok mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz neler yapıyorsunuz kaçamak yapıyormusunuz çok merak ediyorum ben o kadar uğraşıp verdiğim kilolarımın 1 kilosunu bile geri almak istemiyorum ya ramazandan 1 hafta önce 70,700 gramı gördüm ama dün dahil kilom 72,400 inmiyor tabi wc dede sıkıntı var biraz ama kilo almış da olabilirim
canım malesef dünkü hatam yüüznden sahura kalmadım sadece su içtim niyetlendim bu arada elhamdurillah orucumu tutmaya başladım bugün bu saat oldu ne susandım nede acıktım malum diyetteyizya öylede böylede açımçok az yemek yemişsin nasıl doyuyorsun,aç aç dolasma tansıyonun düşer bak
kaneel senin sahur biraz aceleye geldi galiba. ezana yakın mı kalktın ne
hoşgeldin neşeekuş.burda bulunan herkes faydasını göruyor.beslenme şekli sana uyarsa denemende yarar var,kolay gelsin
öncelikle bal cıssbende aynı kilodayım şimdilik ama korkuyorum kilo alırım diye:18::18:haftada 2 kiloya yakın veren arkadaşlar sizlere zahmet yazarmsınız kimler kilo verdi sizne yediyseniz bizde yapalımda kurtulalım bu kilolardanbu arada arkadaş dediki çok yanlış yapıyosun kalp şeker tansiyon ve böbrek sorunu olurmuş bu diyeti yapanların dedi kafam karıştı içimdeki şüpheyi bir götürün lütfen yoksa 10 kilomu veremicem bebeklerime kavuşamıcam ben
canım malesef dünkü hatam yüüznden sahura kalmadım sadece su içtim niyetlendim bu arada elhamdurillah orucumu tutmaya başladım bugün bu saat oldu ne susandım nede acıktım malum diyetteyizya öylede böylede açımrabbim oruçlarımızı kabul etsin işşallah amin iftara ne yerim bilemiyorum ama diyeyim yiyecagimi
bir bardak suyun içine 6 damla limon bir çay kaşıgı bal bir çay kaşıgı tarçın atıcam onu içicem sonra namazımı kılıcam sonra iftarımı yapıcam işşallah bir hafta denicem metebolizmayı çalıştırıyormuş deneyim bakalım bu yolda herşey sevaptır
iftara yiyeceklerim şunlar
1-6 çatal zeytinyaglı taze fasülye
2-1 kepçe arpa şehriyeli soguk yogurtlu çorba
3- bol yeşil salata
4- diledigim kadar su
5-bebegim için gerekli ilaçlar
6-iftardan sonra kayısı elma armut erik dörtlüsünden meyva tabagı yemeyi düşünüyorum
sahurada yiyeceklerim şunlar
1-peynirli yumurtalı omlet
2-badem domates
3-bol çay
4-ceviz 6 adet
5-bol maydonoz
6- yeşil 5 adet siyah 5 adet
kızlar listen nasıl fikri olan :2:
:2::2:
bende aynı kilodayım şimdilik ama korkuyorum kilo alırım diye:18::18:haftada 2 kiloya yakın veren arkadaşlar sizlere zahmet yazarmsınız kimler kilo verdi sizne yediyseniz bizde yapalımda kurtulalım bu kilolardanbu arada arkadaş dediki çok yanlış yapıyosun kalp şeker tansiyon ve böbrek sorunu olurmuş bu diyeti yapanların dedi kafam karıştı içimdeki şüpheyi bir götürün lütfen yoksa 10 kilomu veremicem bebeklerime kavuşamıcam ben
canım malesef dünkü hatam yüüznden sahura kalmadım sadece su içtim niyetlendim bu arada elhamdurillah orucumu tutmaya başladım bugün bu saat oldu ne susandım nede acıktım malum diyetteyizya öylede böylede açımrabbim oruçlarımızı kabul etsin işşallah amin iftara ne yerim bilemiyorum ama diyeyim yiyecagimi
bir bardak suyun içine 6 damla limon bir çay kaşıgı bal bir çay kaşıgı tarçın atıcam onu içicem sonra namazımı kılıcam sonra iftarımı yapıcam işşallah bir hafta denicem metebolizmayı çalıştırıyormuş deneyim bakalım bu yolda herşey sevaptır
iftara yiyeceklerim şunlar
1-6 çatal zeytinyaglı taze fasülye
2-1 kepçe arpa şehriyeli soguk yogurtlu çorba
3- bol yeşil salata
4- diledigim kadar su
5-bebegim için gerekli ilaçlar
6-iftardan sonra kayısı elma armut erik dörtlüsünden meyva tabagı yemeyi düşünüyorum
sahurada yiyeceklerim şunlar
1-peynirli yumurtalı omlet
2-badem domates
3-bol çay
4-ceviz 6 adet
5-bol maydonoz
6- yeşil 5 adet siyah 5 adet
kızlar listen nasıl fikri olan :2:
:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?