canım evet paşa çantayı hak etti dedim dayanamadım
paşam umarım kızmıyorsundur bana:26:
sagol canım yaşaşsın meyva yiyecegim habira net gidiyor okadar yazdım gitti yaşimdi aklam gelmezki yazıyım neyse gelince yazarım dur geldi aklıma sıralıyorum bak eşim dün çilekli dondurma almış dediki hayatım bak sanane aldım gel bak bende ne seviniyorumkesin güzle birşeydir diye aklma nerde gelsin dondurma len dedim buna dondurtma dedi len deidm görüyorum ban yasakları nede seviyorsunkarataya yasak lenbu deidm demezmi git gide sevmeye başladım ben bu karatayı dedi yasasın artık dondurma bana kalıcak dedi kendisi çokkötüdür bu konuda uyuz ne olucek sonracıma dedim birşey istermisin kavun istedi gözümün önünde yedimi san dedi gel bir çatal al bak bir yerlerin şişcek dedi dedim şişmez vallahi okadar iştahla yediki bende yedim dün 3 dilim yedim neyse mısırı dedim haşla hanım yerim dedi şimdi karşıma geçip yicek onu bir sefer olsa yenmiyormu kızlar mısır kilo aldırmaz diye duyduydum ben nefsimden bu arada arkadaş demişya patlamışmısır haşlama mısır yieyilim diye vallahi yeme bak yersen burda yirsin çantayı kafana haberin olsun ben yedim demin kafam acıdı öpenim bile olmadı
Ay çok güldüm cevabını okurken Paşa, sen beni güldürdün, Allahım da seni güldürsün inşallah. Çok doğal ve çok içten yazmışsın, nerdeyse kocişinle yaptığın konuşma film şeridi gibi gözümün önüne geldiAma bak öğrendik ki mısırın her türlüsü yasakmıi, yani yemiycez bu durumda
canım ben 118 kilo geliyordum ilk oglumu dogurdum 7 sen tedaviye gebe kalamadım sonra 7 sende sonra umuduma vefat eden ogluma hamile kalıdm onda 98 geliyodum sonra gebeliktenmi ney 90 kadar düştüm insan gebeyken kilo alır ben veriyorumneyse sonra arda beyi buldum kızımömürüm vefat edince dediki 75 düşmen lazım canım dedi neyse şimdi tam 103 geliyodum 18 kilo verdim ocaktan beri ama kaçamaklarımda oldu kendime söz verdim 70 düşüyüm frambuazlı pasta alıcem kendie yiyecegim bu arada geçmiş olsun canım işşallah sonuçlarım temi zçıkar insan azim edince isteyince veriyor yeminle kendine inanmam yeterli bebem
İnşallah sonuçların tertemiz çıkar
yok canım işyerindeki bilgisayardan giriyorum,internet ara ara kesiliyo zaten,belki teknik bir hatadır sonra düzelir inşallah,ilgin için teşekkür ederim,bu arada sabahki olayına ben de çok güldüm,olsun neşeli bi macera olmuş
sagol canım yaşaşsın meyva yiyecegim habira net gidiyor okadar yazdım gitti yaşimdi aklam gelmezki yazıyım neyse gelince yazarım dur geldi aklıma sıralıyorum bak eşim dün çilekli dondurma almış dediki hayatım bak sanane aldım gel bak bende ne seviniyorumkesin güzle birşeydir diye aklma nerde gelsin dondurma len dedim buna dondurtma dedi len deidm görüyorum ban yasakları nede seviyorsunkarataya yasak lenbu deidm demezmi git gide sevmeye başladım ben bu karatayı dedi yasasın artık dondurma bana kalıcak dedi kendisi çokkötüdür bu konuda uyuz ne olucek sonracıma dedim birşey istermisin kavun istedi gözümün önünde yedimi san dedi gel bir çatal al bak bir yerlerin şişcek dedi dedim şişmez vallahi okadar iştahla yediki bende yedim dün 3 dilim yedim neyse mısırı dedim haşla hanım yerim dedi şimdi karşıma geçip yicek onu bir sefer olsa yenmiyormu kızlar mısır kilo aldırmaz diye duyduydum ben nefsimden bu arada arkadaş demişya patlamışmısır haşlama mısır yieyilim diye vallahi yeme bak yersen burda yirsin çantayı kafana haberin olsun ben yedim demin kafam acıdı öpenim bile olmadı
İnşallah sonuçların tertemiz çıkar
inşallah canım cok sagol
güzel olan şeyler hep neden yasak olur ki
inşallah canım cok sagol
içini ferah tut canım benim neyi yrüegin istiyorsa rbbim onu sana naip etsin işşalah ne demek
dimi ama,belki de güzelliğin kıymetini anlamamız içindir..ama ben şöyle düşünüyorum,güzel olanların içinden de zararı az olan bişeyler bulunup bize can simidi olabilir,mesela ben kuruyemişi abartarak tatlıları unutuyorum
içini ferah tut canım benim neyi yrüegin istiyorsa rbbim onu sana naip etsin işşalah ne demek
insallah bi sorun cıkmaz bende bebişime kavusurum hep dua ediyorum
oruc tutuyorum canım allah herkesın ıbadetını kabul etsın ınş.papadiyam bana yardım et lütfen sen oruç tutuyormusun bilmiyorum ama ben tutuyorum allah herkesin orucunu kabul etsin inşallah ya ramazan girdiğinden beri hala artılardayım neden kilo veremiyorum nasıl besleniyorsunuz lütfen ben bir yerde hatamı yapıyorum internet haberlerinde okumuştum ramazanda metobolizma yavaşladığı için normal zamanda yenildiğinden daha az yemek yenilmeliymiş bana çok mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz neler yapıyorsunuz kaçamak yapıyormusunuz çok merak ediyorum ben o kadar uğraşıp verdiğim kilolarımın 1 kilosunu bile geri almak istemiyorum ya ramazandan 1 hafta önce 70,700 gramı gördüm ama dün dahil kilom 72,400 inmiyor tabi wc dede sıkıntı var biraz ama kilo almış da olabilirim
Selam canim,afiyet olsun,sen nasilsin,67 yi gormussun,tebrikler
Kızlar ben akşama yine yokum.Bu sefer de bir arkadaş grubumla iftara gideceğim.En yakın arkadaşım seneye evlenecek, damat beyle tanışmaya gidiyorum.
Yemeği kebapçıda yiyoruz Allah'tan
Leylakım bahane değil canımcım bu hak ettin sonuna kadar hem sen artık kilo korumada değil misin bebeemmsporunu yaptın mı tamamdır erir gider o dondurma kalmaz
Selam canlar,
Tam oruca alışmıştım ki bugün regl oldum. Karatay'a başladığımdan beri 4. defadır düzenli regl oluyorum. Yaşasın Karatay
Oruç olmayınca bugün 4km lik yürüyüşümü de yapabildim. Oruçken yapmıyordum.
Bugün atom tedavisini yapan doktorumda kontrolüm vardı. Oruç tutmanı tavsiye etmem dedi. Tükürük bezlerin kuruyabilir dedi. Kafam karıştı
Yanıyoruuuuzzzzz Allah'ıımmmm daha da sıcak olmaz inş. Banyom bugün sauna gibiydi çıtırlar
Yanıyoruuuuzzzzz Allah'ıımmmm daha da sıcak olmaz inş. Banyom bugün sauna gibiydi çıtırlar
Selam canlar,
Tam oruca alışmıştım ki bugün regl oldum. Karatay'a başladığımdan beri 4. defadır düzenli regl oluyorum. Yaşasın Karatay
Oruç olmayınca bugün 4km lik yürüyüşümü de yapabildim. Oruçken yapmıyordum.
Bugün atom tedavisini yapan doktorumda kontrolüm vardı. Oruç tutmanı tavsiye etmem dedi. Tükürük bezlerin kuruyabilir dedi. Kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?