Papişiiimm sağol canım. Yaw demin sana cevap yazdım tam bitmek üzereyken bişeye bastım gitti hepsi offf:26:
Ben her sene bu şekilde konserve yaparım bayağı yıl olduKışın domates konservesinden aç kavanozu dök yemeğe çok pratik oluyor ve bozulmuyor İnş. ailen ve sevdiklerinle yemeği nasip etsin Allah..
İnş. canım bir an önce toparlanırız yoksa dombili olacam yine
canım benim eşin çok şanslı sizin gibi ailesi olduğu içinsağol canım..
hiçbirzaman eşimi suçlayıcı tarzda davranmam ben canım..olur mu hiç öyle şey..başımıza gelen herşey hepimizin kaderi..ve sonuçta herşeyin hayırlısı..demek bizim için hayırlısı buymuş..ama bu, burada yaşanan gerçekleri silemiyor malesef..inan buralar çok farklı..daha önce de doğuda görev yaptım ..bundan 12 yıl öncesiyle şimdi olan ve yaşananlar çok farklı..hiçbirşey medyada ve haberlerde anlatıldığı gibi değil!!!
en ufak bir pişmanlığım yok..ailecek bir arada olmak her şeye değer..ama insan korkuyor..bizler burada çok kısıtlı hayatlar yaşarken bazen herşey çok gereksiz ve saçma geliyor insana...
neyse canım hep aynı anlıyacağın..
belki yumurta bayatlamıştır.:26:canım ben fazla da kaynatmadım aslında sevmem normalde de çok aşırı sert yumurtayı
ben yumurta bozuk diye düşündüm ama neden oldu anlamadım sonuçta yiyemedim zaten
iyim canım sen nasılsın dun yamzıısn ama yenı gordummPepeti ne haber canım?
Irmakcığım paylaştığın yazı için teşekkürler...
Lacey liste için sağol ,ellerine sağlık canım...
özlemkartal kafana takmave yarına odaklan bence...
canım sen kac kıloydun ya kılo almadın dımı sankı 61 lerde hatırlıyorum tıckerınıdabırkac gundur ılk defa duzgun bıseyler yıyorum hemen yazayım
1 tabak zyaglı karnıbahar
1 tabak yesıllık salatası
1 kase fındık,omega3
iyi yapmışsın canım yememeklecanım ben fazla da kaynatmadım aslında sevmem normalde de çok aşırı sert yumurtayı
ben yumurta bozuk diye düşündüm ama neden oldu anlamadım sonuçta yiyemedim zaten
sağol canım...canım benim eşin çok şanslı sizin gibi ailesi olduğu içinben biraz bilirim hakkariyi, hakkarili arkadaşlarım hep anlatırdı.zor farkındayım ama her şey gönlünüzce olsun
böyle yerlerde kurduğun arkadaşlıklar daha da değerli oluyor, güzel arkadaşlar edinmeni diliyorumonlar unutturuyor stresi
ıyınıyetlım nazar etmısler senı bellkı banada olmustu memlekette ne bulsam yıyodum neyse tekrar motıve oluruz nasılsa:))kolay gelsın bu arada bende senden heveslendım 10kg melemenlık domates konservesı yaptım 3kg taze fasulye konservesı.. 1kg kırmızı bıber ve patlıcan kozledım dondurucuya attım .ınsaallah guzel olurlar ılk kez konserve yaptımda:)
leylakım alıntı yapmıstım sılınmıs hasta degılım aksıne cok ıyıyım ne kadar cıs varsa yıyodum bırkac gundur.onu demek ıstemstım:)
papişim ,defneada selamlar kısslarrr..
leylalık ne yedın ne ıctın yurudunmu bugun nettın yaz bakem
papişim ,defneada selamlar kısslarrr..
leylak84 ,papadiya size de selamlar.....
bugünlerde aklıma takılan soru sabah 1 süt içip aç karnına yürüyüş yapmak mı daha çok yağ yakar yoksa akşamüzeri yemekten önce yaptığımız yürüyüş te o kadar etkili midir?genelde fitness eğitmenleri sabah saatlerinde kanda yağ asitleri daha çok olduğu için aç karnına (kahvaltı yapmadan) yapılan yürüyüşün %15 kadar daha fazla yağ yaktırdığnı söylüyorlar..(tabi ne zaman vakit bulursak yapmak hiç yapmamaktan iyidir ama ya hem sabah hem akşamüstü vaktim varsa hangisi? ben uykucu olduğum için akşamüzeri daha çok işime geliyor. siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?