Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah 6 km yürüdüm:21:

1.öğün 8:45
2 yumurtadan lorlu maydonozlu tereyaglı omlet
4 siyah,2 yeşil zeytin
1 avuç peynir
1 elma,1 nar
1 çb ceviz
1 fincan sütlü türk kahvesi,ıhlamur
2omega3

birazdan pilates yapacagım
sevgiler:16:

selam kızlar günaydın. kahvaltımı ettim şöyle ki;

2 adet yumurtadan omlet
1 bardak günlük süt
1 avuç ceviz
8 adet kırma yeşil zeytin
cherry domates bir avuç
1 adet salatalık

öğlen bir tabak kurufasülye ve ketentohumlu yoğurt

akşam da ne var bilmiyorum kaynanamlara yemekteyiz :D :D

bugün de eşimin doğum günü pasta yemem umarım :)))))))))

bol su,7 karışımlı bitki çayım. 11.30ta da 2 saatlik bir yürüyüşe çıkıyorum.

Canımmm burdayımmm ama geç gelebildim geç kağıdı istiyorum papişimden:54: Sabah geldim ama yazamdım işlerimden eve dönünce de turşu yaptım gene sonra yürüyüş kayınvalidemler filan anca geldim özledim sizi:38::38::38:

Papişiimmm geldim ama siz gitmişsiniz:38::38::38: düzenim bozuk kısllarrr bu aralar:53: Sersummumm da gitmiş :52::52:

:9::9::9::9::9: Sersumm gibi çiko da yedim kıss sersum sakın bi daha ööle söyleme:20::20::20:

Leylakım siz kurtuldunuz bayram bitti ben napçam:18::18::18::43::43::43: az yeyip yürüyorum pes etmek yok:50::50::50:

evde cıslar pişip herkes de yiyince senin kendini tutman zor tabi canım...ama en azından yürüyüşünü yapıyosun...misafirlerin gidene kadar sabır canım:34::34::34:

3 gündür aynı SPORU yapıyorum.İşte SPORUM:8::8:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]JİLLİAN MİCHAELS[/TD]
[TD="align: center"] 30 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]BACAK HAREKETLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:21::21::21::21::21::21:

:46::46::46::32::32:

ıyınıyetlım gunaydın nasılsın nasıl kaynanatorle durumlar:1::1::1::1:

yuruyuslere devam:nazar: ufak tefek kacamakları takma hergun yenıden basla:kkk::kkk::kkk:

bende oglumu okula goturdum kızımın kahvaltısını yaptırdım evı topladım komsuma kahvaltıya cıkıcam 4 kısıyız dıger 3 kısının afyonunun patlamasını beklıyorum herkes benım gıbı 7 de gune merhaba dıyemıyo maalesef:32::32:

:9::9::9:

sabah 6 km yürüdüm:21:

1.öğün 8:45
2 yumurtadan lorlu maydonozlu tereyaglı omlet
4 siyah,2 yeşil zeytin
1 avuç peynir
1 elma,1 nar
1 çb ceviz
1 fincan sütlü türk kahvesi,ıhlamur
2omega3

birazdan pilates yapacagım
sevgiler:16:

:46::46::46:

herkese selaammmm:3::3:
kahvaltım:56::56:
-2 yımırtadan salçalı omlet
-peynir
-domates
-salatalık
-bulgurlu sarma(sonunda bitti
:9::9:)
-kahve ve kuru üzüm

birazdan da yürüyüşümü yaparım:8::8:
bugün regl günüm,her yerim ağrıyo yine:31::31:keşke gelmese bebiş olsa ama nerdeeeeeeeee:51::51::51:

evde cıslar pişip herkes de yiyince senin kendini tutman zor tabi canım...ama en azından yürüyüşünü yapıyosun...misafirlerin gidene kadar sabır canım:34::34::34:

:46::46::46::32::32:

Evet Leylakım iyiki varsınız:54: işim biraz zor oluyor ama bugün kayınvalidemin 2 gün önce yaptığı poğaçaları filan yemedim hiç.. Su böreği yaptığı gün yapmıştı.. Yine yememiştim poğaçaları ama su böreğine HAYIR diyemiyorum:1::1::1: Yarın gene yapacak bise :emir_bebek: filan da çok sevdi yumuşak yumşak yiyor ağzının tadını biliyor kerata:1::1::1:

Sonracığıma dün mantı yapmıştı akşam yemeğinde çok az yedim bide yürüdüm tamamdır. Almayayım da kilo:1::1:

Canım sen yürüyüş yapacak mısın? Haydi Leylakım sen de yürü havalar güzel gidiyor:16::16::16:

herkese selaammmm:3::3:
kahvaltım:56::56:
-2 yımırtadan salçalı omlet
-peynir
-domates
-salatalık
-bulgurlu sarma(sonunda bitti
:9::9:)
-kahve ve kuru üzüm

birazdan da yürüyüşümü yaparım:8::8:
bugün regl günüm,her yerim ağrıyo yine:31::31:keşke gelmese bebiş olsa ama nerdeeeeeeeee:51::51::51:

Canım Leylakım afiyet olsun.
İnş Allah gönlüne göre versin:54::16::16::16:

Evet Leylakım iyiki varsınız:54: işim biraz zor oluyor ama bugün kayınvalidemin 2 gün önce yaptığı poğaçaları filan yemedim hiç.. Su böreği yaptığı gün yapmıştı.. Yine yememiştim poğaçaları ama su böreğine HAYIR diyemiyorum:1::1::1: Yarın gene yapacak bise :emir_bebek: filan da çok sevdi yumuşak yumşak yiyor ağzının tadını biliyor kerata:1::1::1:

Sonracığıma dün mantı yapmıştı akşam yemeğinde çok az yedim bide yürüdüm tamamdır. Almayayım da kilo:1::1:

Canım sen yürüyüş yapacak mısın? Haydi Leylakım sen de yürü havalar güzel gidiyor:16::16::16:

ne yalan söyleyeyim,evde bunları yapan biri olsa ben de dayanamam canım:1::1::1:su böreği,mantı..of of of........yürüyüş yapıyosun zaten canım,almazsın kilo sen:34::34::34:
evet canım birazdan yürüycem bantta.hatta canım isterse markete gidip bahaneyle dışarda da yürümeyi düşünüyorum:32::32::32:

Son düzenleme:
ne yalan söyleyeyim,evde bunları yapan biri olsa ben de dayanamam canım:1::1::1:su böreği,mantı..of of of........yürüyüş yapıyosun zaten canım,almazsın kilo sen:34::34::34:
evet canım birazdan yürüycem bantta.hatta canım isterse markete gidip bahaneyle dışarda da yürümeyi düşünüyorum:32::32::32:

sağol canımmmm,amin inşallah
:38::38:

hadi ben yürüyüşe:10::10::10:

:38::38::38::46::46::46::46:

ben de arabayı almamaya çalışıyorum yürüyerek geldim okula öğleyin git gel yapacağım kafadan 40 dakika za:46:n yürümüş oluyorum:16:

günaydın 36bedenler:P:16::16:

kahvaltım:
9zeytin
domates
salatalık
biber
1kk peynir
çay ve su
2sarma

bugün kaçamak yok,yemicem işte yemicem,ptesi tartılana kadar yemek yok

Selam kızlar

Kahvaltıdan sonra hastaneye gittim , hormon testi için kan vermiştim, onun sonucunu alıp doktora gösterdim, biraz canım sıkıldı, erken menopoz belirtileri var dedi, 2 hormon yüksek çıkmış, ama ben her ay regl oluyorum dedim,kan verdiğin zaman birşeye mi üzüldün stresten de yüksek çıkabilir dedi, ben de öyle birşey olmadı dedim, 3 ay sonra tekrar gel kan ver dedi

Hayırlısı , inşallah öyle birşey yoktur

Dönüşte 45 dakika yürüyüş yaptım:8:

Öğlen yemeğim, bol domates , biber ve soğanlı karnabahar yemeği , yanında da yoğurt:56:

Selam kızlar

Kahvaltıdan sonra hastaneye gittim , hormon testi için kan vermiştim, onun sonucunu alıp doktora gösterdim, biraz canım sıkıldı, erken menopoz belirtileri var dedi, 2 hormon yüksek çıkmış, ama ben her ay regl oluyorum dedim,kan verdiğin zaman birşeye mi üzüldün stresten de yüksek çıkabilir dedi, ben de öyle birşey olmadı dedim, 3 ay sonra tekrar gel kan ver dedi

Hayırlısı , inşallah öyle birşey yoktur

Dönüşte 45 dakika yürüyüş yaptım:8:

Öğlen yemeğim, bol domates , biber ve soğanlı karnabahar yemeği , yanında da yoğurt:56:

geçmiş olsun canım ama hiç canını sıkma sen.doktorlar da insanı korkutuyo bazen boş yere.benim de bi arkadaşıma erken menepoz demişti doktor,korkutmuştu anne olamazsın filan diye...ama şimdi hamile:1::1:
sen düzenli regl de oluyomuşsun zaten...ama sen yine de kontrollerini aksatma.hatta bence 2. bi doktora gidip tahlillerini bir daha yaptır ficanscım:34::34::34:

Back
X