ekmek adı bile güzel hele bide tadı güzelse daha ne olsunMerhaba , iyi aksamlar kizlar..
Bugun tum gun okulda oldugum icin nete giremedim ..
Nasilsiniz ?
1. ogunum ( yanima aldiklarim)
- bir tane organik dukkandan kolihidrat fakiri ekmek aldim ( icinde un kepek hicbirsey yok ilginc ve lezzetli)
karbonhidratsiz iki dilim ekmek arasina salatalik ve peynir.
iki kuru incir
bir finvan kahve
ara molada biraz badem findik fistik ( kavrulmamis ) ve bir kahve
2. Ogunum;
1 kase mercimek corbasi,
mantarli , yumurtali et sote,
3 -4 litre arasi su
kıss hastayım iyi bile dayandımniye gidiyosun ki hemen daha saat on ....iyigeceler
kızlar bugün doğum öncesi bir pantolunumun daha içine girdim.. ama dikişlerime bişi olmasın diye giymedim,eskiden boldu şimdi dar oldu çünkü
bu arada ben diyete baslayalı tam 17 gün oldu kilom 67 ile basladım şimdi 64üm
adette olucam sanırım, umarım adet bitimi biraz daha kilom gider
Sağol canım tarif için, yarın zencefil alıp yapayım,sana da iyi geceler canım
en çok ben güldürdüm ama dimi ama susturdular
geçmiş olsun tatlım.slm kizlar ben yine bilgisayara ulasamiyorum hep telden takibe calisiyorum artik 2 ogune alistim aa 2 aksamdir hep balik kizartmasi yiyorum birde eskii gibi hizli kilo veremiyorum kabizligim gecmiyor ve basur oldum kendimi ihmal ediyorum halen doktora gitmedim
Çok güldüm ama muhabbete:))))
İyiyim, iyiyim... Rutin kontroller benimki.
Sen nasılsın? Yürüyüş için erken değil mi? Biraz daha toparlansaydın önce keşke...
Çok güldüm ama muhabbete:))))
Helvaya, tahine dayanamıyorsun bu ara galiba... Afiyet olsun.
Alerjik mi acaba öksürüğün ficans?
iyigeceler canım çabuk iyileş
sersum gunaydın canım nasıl oldun bıraz daha ıyı mısın?
Günaydın sersumum, papadiya, nasılsınız
Sabah kahvaltım tereyağında yumurta, peynir, zeytin, 1 krep, ceviz, omega
biz de çok güldük hatta filiz kaçtıkorktum sonra yine güldüm
hepimiz espri kaldırabiliyoruz çok şükür..
günaydın bebişim.. daha iyiyim sanırım :44::44: ilerleyen saatlerde belli olcek
günaydın tatlım..daha iyiyim..senin gecen nasıldı..çok öksürmedin inşallah [/I][/B][/SIZE][/COLOR]
sabah menüm.
peynirli omlet
peynir
maydanoz
antibiyotik
vee alkali suyumu da hazırladım içiyom
meyve çayı
Ben de çok güldüm Allah da sizi güldürsün
günaydın kızlar.bende aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık 3 haftadır karatay diyeti yapıyorum eşimle beraber.ben yaklaşık 2 kilo kadar eşimse 3.5 kilo kadar verdik.ama bir hftadır ikimizinde kilo vermesi durdu.koşu bandımız bozuldu onun için yürüyüşlerimiz aksadı.oğluşumda hasta olduğu için dışarıda da yürüyemedik ama artık iyileşti ve yürüyüşlerimize geri dönücez.yinede destek arıyorum.belkide bi yerde hata yapıyorumdur.
ben de beklemedeyim :2:Dediğim gibi oldu , gece öksürdüm bayağı, şimdi de onun baş ağrısını çekiyorum
Sen de daha iyisindir inşallah , dediğin gibi sonra çıkıyor
Alkali suyu limonla mı hazırladın yoksa karbonatla mı canım, karbonat beni korkuttu biraz
fıcans sanada gunaydın canım afıyet olsun
günaydın kızlar.bende aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık 3 haftadır karatay diyeti yapıyorum eşimle beraber.ben yaklaşık 2 kilo kadar eşimse 3.5 kilo kadar verdik.ama bir hftadır ikimizinde kilo vermesi durdu.koşu bandımız bozuldu onun için yürüyüşlerimiz aksadı.oğluşumda hasta olduğu için dışarıda da yürüyemedik ama artık iyileşti ve yürüyüşlerimize geri dönücez.yinede destek arıyorum.belkide bi yerde hata yapıyorumdur.
Alkali suyu limonla mı hazırladın yoksa karbonatla mı canım, karbonat beni korkuttu biraz
ben de beklemedeyim :2:
1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat attım canım..doğru yaptım busefer
çok az olduğu için tadı anlaşılmıyor canım ..ya da ben hasta olduğumdan tadını almıyorumülserin yoksa sorun değil ..okadar karbonatın zararı yok bence:44::44:
yok canım yaa acıkmıştım da içtim..ama süt mideye iyi geliyor diye de söylüyorlar..Tamam canım, ben de limonlar hazırlayım, hem şifa olur belki
Bir de canım geçen sen ağrı kesici aldım , sonra süt içtim demiştin , sütü özellikle mi içtin:44:
evde karbonat yok kabartma tozu olurmu acep:44:
evde karbonat yok kabartma tozu olurmu acep:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?