heyecan dorukta kızlar ilk kilo bildirimi
başlangıç 01.11.2012
başlangıç kilo 76.800
bu sabah kilo 74.300
fark -2.500 kg
kilo veren herkezi tebrik ederim
tartı yüzünüzü hep güldürsün
Sersum, iyiniyetlim, akrep, nazfiliz, melexin... Hepinizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir hafta olmuş. Unuttuğum kimse varsa affola... Kendim vermiş kadar oldum inanın ki...
Bu haftanın yüzkarası benim galiba
Başlangıç tarihi: 21 mart2012
Başlangıç kilo: 93,1kg
Geçen hafta:76,9kg
Bu hafta:77,3 kg
Fark:+0,4kg
Fark %:%0,52
Sersum, ben 75 olamıycam yılbaşına. Senin olman şart. Bu azimle de olacaksın zaten
Ficans, Allah kabul etsin canım. Bugün biz maaile tutuyoruz inş. Çocuklar okulda napıcak bakalım...
merhabalar, aranıza yeni katıldım. Eski bir dukanistim, ancak uzun süre yaptığım dukandan sıkılınca saldım çayıra ama mevla kayıramadıDaha çok çeşitlilik olan ve daha sağlıklı olan karataya başlamayı düşünüyorum. Hoş dukanın sağlığı bozduğunu kesinlikle düşünmüyorum çünkü hem kendimi hem de başka diyet verdiğim kişileri her ay kan tahlilleri ile takip ettim ve bir olumsuzluk olmadığı gibi genelde de iyiye gidiş oldu. Sadece saç dökülmeleri yaşandığını gördüm, tahılsız oluşu nedeniyle B grubu vit eksikliği oluşuyor. Karatay hakkında bazı merak ettiğim şeyler vardı, forumun başından bir kaç sayfaya baktım ama yanıt alamadım ya da biraz kolayına kaçayım işin diye size sormaya karar verdim. Dukan grubunda son sayfada bu nasıl bir diyet soranlara sinir olurken ben aynı duruma düşmek istemem, kitabı biraz okuduktan sonra birine verdiğimden kalakaldım, şimdiden kusura bakmayın soracaklarım için. Dukanda neler yeneceği çok açık belli idi, karatayda yenecekler; et,tavuk,balık,yumurta,süt,yoğurt,peynir,işlenmemiş şarküteri yani pastırma gibi, sebze, meyve ve tahıllar, yenemeyecek olanlar un, şeker,nişasta, patates olarak anlıyorum. Yanlışım var mı? Sorularım şunlar:
1-tahılları(kuru fasülye, nohut,mercimek,kuru bakla, kuru börülce) istediğimiz miktarda yiyebiliyor muyuz?
2-bulgur ve buğday yiyebiliyor muyuz? yeme sıklığı ve miktarı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
3-buğday yiyebiliyorsak onun öğütülmüş hali olan işlenmemiş unla yiyecek hazırlayabiliyor muyuz?
4-ev yapımı çorbalar serbest diye bişey okudum bir yerde ya da karataydan dinledim, tarhana da vardı içinde , undan yapılırken yine de serbest mi?
teşekkürler,şimdiden..
öncelikle hoşgeldin....hemen sorularına cevap vermeye çalışayım,
evet tahılları istediğimiz kadar yiyebiliyoruz,sadece nohutu daha seyrek ve az miktarda yiyiyoruz
bulgur ve buğday serbest
işlenmemiş un hakkında bişey diyemiycem ne derece sağlıklı yada kg aldırmıyo bilmiyorum.bunu hocamıza sormamız lazım
evet ev yapımı çorba serbest,tarhana da dahil
Leylakım , İyiniyetlim günaydın , nasılsınız güzeller.Ben aşureye giriştim.Nohut-fasulye pişti , sıra buğdayda.Allah düdüklü tencereyi bulandan razı olsun ...
çok teşekkürler yanıtlar için, hocamız kim? bi de bu kadar kiloyu karatayla mı verdin ve ne kadar zamanda?
Leylakım , İyiniyetlim günaydın , nasılsınız güzeller.Ben aşureye giriştim.Nohut-fasulye pişti , sıra buğdayda.Allah düdüklü tencereyi bulandan razı olsun ...
birdy aşureyi ev halkına mı yapıyorsun? yoksa tatlandırıcı mı kullanıyorsun?
rica ederim...canan karatay hoca dan bahsediyorum canımhepsini karatayla ve yaklaşık 10 ayda falan verdim...
günaydın birdycim..kolay gelsin sana
düdüklüyü ben de çok kullanırım ama evlendiğimde ilk defa kullanmıştım ve ilk düdüğü ötüp bağırdığında korkudan yatak odasına kaçtığımı hatırlarıp hep
canım bence 85 e gel ve lısteye gırmeye baslaben aslında temmuzda 83 ile başlayıp eylüle kadar 77 ye inmiştim,sonra 2 aylık aşırı semirme sonucu bu pazartesi 91.7 ilebaşladım bugün sabah 88.2 geldim(bunları yazarken utançtan yüzüm kızardı emin olun ama acı da olsa gerçeği yazmak zorundayım)...tabiki bu gerçek kilo verimi değil,çizelgeme de 85 diye bi başlangıç koymuşum..şimdi ben ne yapayım sence,85 e gelince mi listeye dahil olayım,19 kasımda başlamış gibi 2 hafta sonra yani önümüzdeki hafta mı listeye gireyim..liste sırasına da dahil olabilirim..bana fikir ver nolur
sagol canım gecen haftakı kg tıckerında yazandı dımı ona gore hesapladım cunkuPapişim 55.6 olmuşum
Kolay gelsin canımmm
Bu hafta yürüyüş sadece bir kere 1 saat
heyecan dorukta kızlar ilk kilo bildirimi
başlangıç 01.11.2012
başlangıç kilo 76.800
bu sabah kilo 74.300
fark -2.500 kg
kilo veren herkezi tebrik ederim
tartı yüzünüzü hep güldürsün
hımmm annen sana yemek yaptırmamış leylakımrica ederim...canan karatay hoca dan bahsediyorum canımhepsini karatayla ve yaklaşık 10 ayda falan verdim...
günaydın birdycim..kolay gelsin sana
düdüklüyü ben de çok kullanırım ama evlendiğimde ilk defa kullanmıştım ve ilk düdüğü ötüp bağırdığında korkudan yatak odasına kaçtığımı hatırlarıp hep
ben yürüyüşümü yapıp geleyim
merhabalar, aranıza yeni katıldım. Eski bir dukanistim, ancak uzun süre yaptığım dukandan sıkılınca saldım çayıra ama mevla kayıramadıDaha çok çeşitlilik olan ve daha sağlıklı olan karataya başlamayı düşünüyorum. Hoş dukanın sağlığı bozduğunu kesinlikle düşünmüyorum çünkü hem kendimi hem de başka diyet verdiğim kişileri her ay kan tahlilleri ile takip ettim ve bir olumsuzluk olmadığı gibi genelde de iyiye gidiş oldu. Sadece saç dökülmeleri yaşandığını gördüm, tahılsız oluşu nedeniyle B grubu vit eksikliği oluşuyor. Karatay hakkında bazı merak ettiğim şeyler vardı, forumun başından bir kaç sayfaya baktım ama yanıt alamadım ya da biraz kolayına kaçayım işin diye size sormaya karar verdim. Dukan grubunda son sayfada bu nasıl bir diyet soranlara sinir olurken ben aynı duruma düşmek istemem, kitabı biraz okuduktan sonra birine verdiğimden kalakaldım, şimdiden kusura bakmayın soracaklarım için. Dukanda neler yeneceği çok açık belli idi, karatayda yenecekler; et,tavuk,balık,yumurta,süt,yoğurt,peynir,işlenmemiş şarküteri yani pastırma gibi, sebze, meyve ve tahıllar, yenemeyecek olanlar un, şeker,nişasta, patates olarak anlıyorum. Yanlışım var mı? Sorularım şunlar:
1-tahılları(kuru fasülye, nohut,mercimek,kuru bakla, kuru börülce) istediğimiz miktarda yiyebiliyor muyuz?
2-bulgur ve buğday yiyebiliyor muyuz? yeme sıklığı ve miktarı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
3-buğday yiyebiliyorsak onun öğütülmüş hali olan işlenmemiş unla yiyecek hazırlayabiliyor muyuz?
4-ev yapımı çorbalar serbest diye bişey okudum bir yerde ya da karataydan dinledim, tarhana da vardı içinde , undan yapılırken yine de serbest mi?
teşekkürler,şimdiden..
kahvaltım:
tereyağında kaşarlı 1 yumurta
zeytin
peynir
domates
ceviz
çay
kahve içmeye misafirlerim vardı.1 türk kahvesi yanında da 2 çatal kedidilli muhallebili tatlı yidim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?