Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu sefer kesin çıkıyorum,yarın erken kalkıcam
yarın gelemezsem bilin ki misafir akınına uğradım

Hemen pes etme.
Kilo vermek biraz sabır gerektiriyor.
Eşim de ilk ayında gramlar şeklinde veriyordu (kaçtı hatırlamıyorum)
Ama 4 ayın sonrasında sıkılmadan acele etmeden eşim ve ben neredeyse 13 er kilo verdik.
Canan Karatayın kitabını okudun mu bilmiyorum, okumadıysan oku,
eğer okuduysan tekrar oku. Nerede ne hata yaptığını anlarsın

sersum canim gunaydin.bu saatte genelde kimse olmuyor sasirdim....
uykunmu kacti yoksa mesaiyemi erken gideceksin....

kizlar avatarlariniz cok guzel.....bende istiyorum...
Avatarlarin oldugu sayfaya baktim ama detay bulamadim....nasil avatar yapiyorsunuz anlatirmisiniz.ins.bende yapabilirim...:44:

tatlım bilgisayarında kayıtlı olan resimleri gözat butonundan yükleyebilirsin

sabah şerifleriniz hayırlı olsun kızlar...

Dünkü yediklerim

Sabah:
1/3 demet maydonoz, 2 yumurta (tereyağ ile az pişmiş)
peynir, 1bardak süt, 1 çaybardağı fıstık, 5 kayısı,1 omega,1 multivitamin

Öğle:yok

Akşam:
1/3 demet maydonoz,1 kase yoğurt,1 kase tavuk suyu çorba,az turşu,
3-4 çatal tavuk eti, 4 kayısı, 1 çay bardağı fıstık

Spor yok...

Gün içinde 1 kupa tarçın çayı, 4 litre su

Sevgiler...

yarın tartı günü, inşallah hepimiz kilo vermiş oluruz...

Bugün pek bir sevinçliyim.Sizlere kavuştum.Yokluğum hepinize zor gelmiş:))))Bensiz olamayacağımızın farkına vararaktan ,tekrar üyeliğimi alabilmek için denemediğim yol kalmadı.Artık eminim ki editörlerde beni aslaaaaa unutamayacak.Çünkü onlara attığım sayısız mail ve mesaj sonucu buradayım.Yazdığım mailleri görseniz siteyi bile benim üstüme yaparsınız.O derece acınaklı yani:))))Mail ve mesajlarımda sizler vardınız.Sizler olmasanız benim olmayacağımı, sizlerin sayesinde kilo verebildiğimi,sizlere kavuşmazsam bir obez olarak öbür dünyaya göçeceğimi......anlattım anlattım durdum.( sanırım 20 mail,8 mesaj)Sonunda eski üyeliğime kavuştum.Bu arada durum neydi bilemiyorum ama onlarda mesajlarında devamlı bana mail yolladıklarını söylediler ama yok yok yok.En sonunda dün gece mail geldi.Şifremi de kendileri yazmışlar "UNUTMA ...." Diye Şifreyi görünce koptum zaten.Bu kadar ısrar kıyametten sonra sanırım site bile batsa ben buraya kazık dikerim.Papadia'nın büstünün yanına benimkini de ekleyeceklermiş. Sersum iyi ki varsın.Sayende kızlarla iletişimim kopmadı.Bu arada adına ulak koymuşlar.Bu da benden dolayı oldu sanırım.Geçmişe çok bakamayacağım.Çok uzun olduğunu düşünüyorum Ayrıca geçmiş geçmişte kalmıştır . Önümüze bakalım diyorum

( yediklerimin listesi padişah fermanı gibi oldu)

iftar saat 16:00:
3 ızgara köfte, az sebze sote, 3 çeri domates, 1 dilim ip peyniri, 1 avuç badem

Malesef saat 6 gibi evde yediklerim:
yarım çupra
2 yk kuru fasulye
badem
1 su bardağı süt
2 yk yulaf ezmesi
yarım muz,
1 kuru kayısı
2 çatal tahin helva
1 bardak elma ıhlamur tarçın çayı
2 bardak biberiye çayı
1 bardak doğadan relaks çay

bu sabah sahur: 2 dilim ip peyniri, 1 dilim eski kaşar, 5 çeri domates, 1 avuç badem, yarım muz, 1 küçük mandalina

ammaaaan korkulur senden bilmiyorum başıma seninki gibi bişey gelse bu kadar ısrar edermiydim ki artık ederim çünkü işe yaramış. bu arada niye seni engellediler ki anlamadık, ağzın var dilin yok, ne zararın dokunmuş kime ne yapmışsın ki yapsan yapsan yanlış bi tuşa dokunup siteyi çökertirsin yoksa sendeki potansiyelin farkına varıp sen siteye zarar vermeden önce seni engellmek mi istediler
neyse şimdi aramızdasın:13: bugün sana kurşun döktürüces
bu arada buraya gelmiyon diye diyeti nettin bakem

günaydın arkadaşlar

bu sabah omlet, fındık ve muz yedim ardından yürüyüş ...
her gün okula götürüp getiriyorum oğlumu yürüyüş olarak bunu sayıyorum okul bıraz uzak ve yol yokuş
yeterli oluyor mudur?

hoşgeldin, çabaların için de ayrıca tebrikler.... :)

Canım ciğerim ,inanır mısın kaç gündür Küçük Emrah takiliti yapmaktan helâk oldum!!!Beni engelleyen filan olmadı da aynen senin dediğin gibi bir tuşa bastım kendi kendimi çökerttim. Ben 1 değil 4-5 pc, cepteli, ipad ( kısacası teknolojinin tüm eserlerini ) kullanaraktan siteye giriş yapıyordum. O an elime hangi alet geçerse oradan takılıyorum yani.Hepsinde de "beni hatırla" butonu işaretliydi.Sonra dedim benim haricimde bu aletleri kullananlar (kızım,eşim,kardeşim....) siteme filan girerler mazallah :18:ben en iyisi şifreme gireyim diye butonu kaldırdım.Evetttt olay bundan sonra koptu zaten.Şifremi giriyorum yok.Iı5 deneme hakkımı kullandım olmuyor.Şifreyi hatırlat maili yolluyorum yok.IıBende Faceden mesaj yolladım.Sağolsun editörler çok ilgili 3 gün beni çektiler.Bu arada yeni üyelik bile aldım.Onu alabilmek için yeni mail adresi filan almam gerekti.Sorma yani göbeğim çatladı.Oldu sonunda .Mutlu son
Bu arada başka teknolojik sorunlar daha yaşadım.Kızımla telefonları değiştirdik.Değiştirmez olaydık.Benim bütün numaralar gitti mi ? Ay sorma valla.Aslında teknoloji benim elimden kaçamaz ya ( çok iyi anlarım anlamında ) İşte böyle canım.Benim son maceralarım böyle...

Diyeti sormuşsun onu yazmayı unuttum. Diyetime son gaz devam.Dün gece keni günlüğüme menülerimi yazdımAkşama buraya da eklerim.Şimdi çıkmam gerek .Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…