merhabe kızlar aranıza yenı katıldım ben aralııgın 12sınde 1 ay oluo karatay dıyetıne baslıyalı hemde gunde 60-45dk cıvarı yuruyus yapıorum ama kılo hala vermedım hassas tartıda 1 kılı gosterıo kı ben onu saymıyorum tiroır hastasıyım ama kesınlıle cok dıkkat edıyorum ılacımı hıc unutmuyorum aam nıye hala kıılo veremedıım o kadar sevklım kırıldı kı bırakmayı bıle dusundum buarada bozmadım bıle sayılır
her zman ki gibi süpersin datlummm
kizlar avatarlariniz cok guzel.....bende istiyorum...
Avatarlarin oldugu sayfaya baktim ama detay bulamadim....nasil avatar yapiyorsunuz anlatirmisiniz.ins.bende yapabilirim...:44:
Bugün pek bir sevinçliyim.Sizlere kavuştum.Yokluğum hepinize zor gelmiş:))))Bensiz olamayacağımızın farkına vararaktan ,tekrar üyeliğimi alabilmek için denemediğim yol kalmadı.Artık eminim ki editörlerde beni aslaaaaa unutamayacak.Çünkü onlara attığım sayısız mail ve mesaj sonucu buradayım.Yazdığım mailleri görseniz siteyi bile benim üstüme yaparsınız.O derece acınaklı yani:)))) Mail ve mesajlarımda sizler vardınız.Sizler olmasanız benim olmayacağımı, sizlerin sayesinde kilo verebildiğimi,sizlere kavuşmazsam bir obez olarak öbür dünyaya göçeceğimi ......anlattım anlattım durdum.( sanırım 20 mail,8 mesaj)Sonunda eski üyeliğime kavuştum.Bu arada durum neydi bilemiyorum ama onlarda mesajlarında devamlı bana mail yolladıklarını söylediler ama yok yok yok.En sonunda dün gece mail geldi.Şifremi de kendileri yazmışlar "UNUTMA ...." Diye Şifreyi görünce koptum zaten.Bu kadar ısrar kıyametten sonra sanırım site bile batsa ben buraya kazık dikerim.Papadia'nın büstünün yanına benimkini de ekleyeceklermiş. Sersum iyi ki varsın.Sayende kızlarla iletişimim kopmadı.Bu arada adına ulak koymuşlar.Bu da benden dolayı oldu sanırım.Geçmişe çok bakamayacağım.Çok uzun olduğunu düşünüyorum Ayrıca geçmiş geçmişte kalmıştır . Önümüze bakalım diyorum
Bugün pek bir sevinçliyim.Sizlere kavuştum.Yokluğum hepinize zor gelmiş:))))Bensiz olamayacağımızın farkına vararaktan ,tekrar üyeliğimi alabilmek için denemediğim yol kalmadı.Artık eminim ki editörlerde beni aslaaaaa unutamayacak.Çünkü onlara attığım sayısız mail ve mesaj sonucu buradayım.Yazdığım mailleri görseniz siteyi bile benim üstüme yaparsınız.O derece acınaklı yani:)))) Mail ve mesajlarımda sizler vardınız.Sizler olmasanız benim olmayacağımı, sizlerin sayesinde kilo verebildiğimi,sizlere kavuşmazsam bir obez olarak öbür dünyaya göçeceğimi ......anlattım anlattım durdum.( sanırım 20 mail,8 mesaj)Sonunda eski üyeliğime kavuştum.Bu arada durum neydi bilemiyorum ama onlarda mesajlarında devamlı bana mail yolladıklarını söylediler ama yok yok yok.En sonunda dün gece mail geldi.Şifremi de kendileri yazmışlar "UNUTMA ...." Diye Şifreyi görünce koptum zaten.Bu kadar ısrar kıyametten sonra sanırım site bile batsa ben buraya kazık dikerim.Papadia'nın büstünün yanına benimkini de ekleyeceklermiş. Sersum iyi ki varsın.Sayende kızlarla iletişimim kopmadı.Bu arada adına ulak koymuşlar.Bu da benden dolayı oldu sanırım.Geçmişe çok bakamayacağım.Çok uzun olduğunu düşünüyorum Ayrıca geçmiş geçmişte kalmıştır . Önümüze bakalım diyorum
Hep destek tam destek !
Valla bravo Kanaelciğim
Yes I doNereden başlasam bilemiyorum.Öncelikle hepinizi çoook özledim.I love you ,I love you.Dou you love me??
Taciz foreverBugün pek bir sevinçliyim.Sizlere kavuştum.Yokluğum hepinize zor gelmiş:))))Bensiz olamayacağımızın farkına vararaktan ,tekrar üyeliğimi alabilmek için denemediğim yol kalmadı.Artık eminim ki editörlerde beni aslaaaaa unutamayacak.Çünkü onlara attığım sayısız mail ve mesaj sonucu buradayım.Yazdığım mailleri görseniz siteyi bile benim üstüme yaparsınız.O derece acınaklı yani:)))) Mail ve mesajlarımda sizler vardınız.Sizler olmasanız benim olmayacağımı, sizlerin sayesinde kilo verebildiğimi,sizlere kavuşmazsam bir obez olarak öbür dünyaya göçeceğimi ......anlattım anlattım durdum.( sanırım 20 mail,8 mesaj)Sonunda eski üyeliğime kavuştum.Bu arada durum neydi bilemiyorum ama onlarda mesajlarında devamlı bana mail yolladıklarını söylediler ama yok yok yok.En sonunda dün gece mail geldi.Şifremi de kendileri yazmışlar "UNUTMA ...." Diye Şifreyi görünce koptum zaten.Bu kadar ısrar kıyametten sonra sanırım site bile batsa ben buraya kazık dikerim.Papadia'nın büstünün yanına benimkini de ekleyeceklermiş. Sersum iyi ki varsın.Sayende kızlarla iletişimim kopmadı.Bu arada adına ulak koymuşlar.Bu da benden dolayı oldu sanırım.Geçmişe çok bakamayacağım.Çok uzun olduğunu düşünüyorum Ayrıca geçmiş geçmişte kalmıştır . Önümüze bakalım diyorum Hoşgeldin yavrum , biz burda seni ne çok ösledik bilin mi
ammaaaan korkulur senden bilmiyorum başıma seninki gibi bişey gelse bu kadar ısrar edermiydim ki artık ederim çünkü işe yaramış. bu arada niye seni engellediler ki anlamadık, ağzın var dilin yok, ne zararın dokunmuş kime ne yapmışsın ki yapsan yapsan yanlış bi tuşa dokunup siteyi çökertirsinyoksa sendeki potansiyelin farkına varıp sen siteye zarar vermeden önce seni engellmek mi istediler
neyse şimdi aramızdasın:13: bugün sana kurşun döktürüces
bu arada buraya gelmiyon diye diyeti nettin bakem
ammaaaan korkulur senden bilmiyorum başıma seninki gibi bişey gelse bu kadar ısrar edermiydim ki artık ederim çünkü işe yaramış. bu arada niye seni engellediler ki anlamadık, ağzın var dilin yok, ne zararın dokunmuş kime ne yapmışsın ki yapsan yapsan yanlış bi tuşa dokunup siteyi çökertirsinyoksa sendeki potansiyelin farkına varıp sen siteye zarar vermeden önce seni engellmek mi istediler
neyse şimdi aramızdasın:13: bugün sana kurşun döktürüces
bu arada buraya gelmiyon diye diyeti nettin bakem
hoşgeldin, çabaların için de ayrıca tebrikler.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?