Ramaska, bak böyle bişey yazmışlar. Deneyelim mi?
beğendiğin avatarın üzerine sağ tıklıyorsun - açılan pencerenin en altındaki özellikleri tıklıyorsun - Adres (URL) yi kopyalayıp
- kullannıcı panelindeki avatar değiştire geliyorsun. (Birinci seçnek - Resmin URL adresini yazınız) bölümündeki http//www. ları siliyorsun ve kopyanı yapıştırıyorsun.
Degişiklikleri kaydet tıkladığında işlem tamamlanmış oluyor.
Kullanıcı panelindeki "profil resmini değiştir" de de aynı işlemi yaparak profiline ekleme yapabilirsin.
teşekkürler,20 kilo var,öf ne korkunç böyle yazıncatamam canim igneoyasi avatar konusunda biri bizi aydinlatana kadar bekleyelim....
kaneel canim sabahlari yedigin unsuz ekmek ins.bu hafta kilo verisini engellemez...
pindistan cocugunun dun dogungunuymus.kutlu olsun.senin kac kilo vermen gerekiyor...
kujum sende hosgeldin.senin kac kilo vermen gerekiyor...
tamam canim deniyelim yalniz ben bu konularda cok vasatim hadi hayirlisi.ben asyam in verdigi hareketli kadin avatarlarini deniycem....hadi kolay gelsin...kahvenide icmissin afiyet olsun...
kızlar bir merak ettiğim bir soru daha var aranızda bu diyete uyup ne kadar kilo verenler oldu 1 ay içinde ekmek yemeden , cevaplarsanız memnun olurum, birde cevizde ucuz bir yiyecek değil , birde hergün kıracaksın bayağı uğraştırır adamı , taze kırılması gerek dedi canan hn.
selamlar kızlar
hepinize teşekkür ederim,iğneoyacım öneriler için çok sağol,minnoşum 5 başında kız,hazır pasta alıp yolladım bugün,iğneoyamın mesajını geç gördüğüm için de 2 çeşit aldım,inş bir niza çıkmamıştır okulda,bu arada pasta fiyatları ne uçmuş ya,yemek tabağı kadar bişeye 35 dediler,kafana göre bişey yaptırırsan 70 miş ,yok artık dedim,koskadan aldım,uygundu fiyatı,aslında ben yaparım pasta da süslemeyi beceremem diye bulaşmadım,öğrensem iyi olacak,gene çok kaynatmışsınız,hepsini okuyana dek saat oldu
Ben 2 ayda 10 kilo verdim. Cevizi kabuklu alıyoruz. Yiyeceğim anda 8-10 tane kırıyorum bazen. Bazen de akşamdan eşime veriyorum cevizi ve kıracağı, tv seyrederken çokça kırıveriyor. 2 gün yiyoruz.
-Un, pirinç, şeker yok.
-Öğünler arası 4-5 saat olacak.
-En geç 19:00 da akşam yemeği yenmiş olacak.
Temel prensipler bunlar.
Bulgur yenebiliyor ama abrtmadan. Kilo verme sürecinde haftada1-2 defa 3-4 kaşık yiyoruz. Dolmaları da bulgurla yapıyoruz.
Kitabı ve topiğin ilk sayfalarını okursan faydalı olacaktır. Soruların olursa cvplamaya çalışırız.
Güzel geçmiştir emiinim. 15 yaşını da fit anneler olarak konuşuruz inşallah canım:)
ilgin için çok teşekkür ederim. ilk sayfayı okudum meyva yenmıyor suyuda içilmiyor gibisinden yazılar var. meyva hiç mi yenil mıyor? ara vermek yok ekmek yerınede cevız fındık badem türü şeyler tüketıyoruz. dogru mudur?
ben bu dıyete başlıyorum arkadaşlar bılmediklerim hakkında banada yardımcı olursanız sevınırım. anladıgım kadarıyla öğle yemegını yedim
2 antirikot
yeşil salata zeytinyag limon tuz
1 bardak ayran
ben bu dıyete başlıyorum arkadaşlar bılmediklerim hakkında banada yardımcı olursanız sevınırım. anladıgım kadarıyla öğle yemegını yedim
2 antirikot
yeşil salata zeytinyag limon tuz
1 bardak ayran
igneoyam avatarin guzel olmus.gule gule kullan....simdi cikmam lazim musait oldugumda halladecem....
kujum evet tespitlerin dogru...ilk baslarda ki istahin daha sonra yavas yavas azaliyor deneyince goruceksin gercekten bu diyet istahini azaltiyor....kolay gelsin...
elifezgi nasilsin canim cocuklar nasil...yarin tarti gunu.bu hafta bakalim ne olacak....
pindistan allah bagislasin benimde 5.yasinda kizim var...20 kilo dedigin nedirki 2 ve 0 rakamlara takilma onemli olan baslamak......baslamak bitirmenin yarisidir....
kizlar ben kaciyorum....herkese iyi geceler....belki bir ara ugrarim.....
meleksin hosgeldin aramiza tekrar....senin olmadigin donemde ben girememistim yoksa emin ol bende e mail atardim senin icin....
Meyve suyu zinhar yasak:)
Meyveyi de özellikle ilk başta, insülin direncin kırılana kadar yememeni tavsiye ederim. Kilo verdikten sonra canın çok isterse sabahları meyve yersin. Meyve şekeri (fruktoz) direkt karaciğere yerleşiyormuş, yanlışım yoksa... Kitapta okursun zaten.
Öğün çok güzel. İstersen 1 avuç kuruyemiş ekleyebilirsin. Tok tutar. Arada acıkırsan 1 bardak süt veya ayran içebilirsin. Tekrar hoşgeldin aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?