Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar bir merak ettiğim bir soru daha var aranızda bu diyete uyup ne kadar kilo verenler oldu 1 ay içinde ekmek yemeden , cevaplarsanız memnun olurum, birde cevizde ucuz bir yiyecek değil , birde hergün kıracaksın bayağı uğraştırır adamı , taze kırılması gerek dedi canan hn.

Son düzenleme:
tamam canim igneoyasi avatar konusunda biri bizi aydinlatana kadar bekleyelim....
kaneel canim sabahlari yedigin unsuz ekmek ins.bu hafta kilo verisini engellemez...

pindistan cocugunun dun dogungunuymus.kutlu olsun.senin kac kilo vermen gerekiyor...

kujum sende hosgeldin.senin kac kilo vermen gerekiyor...

tamam canim deniyelim yalniz ben bu konularda cok vasatim hadi hayirlisi.ben asyam in verdigi hareketli kadin avatarlarini deniycem....hadi kolay gelsin...kahvenide icmissin afiyet olsun...

teşekkürler,20 kilo var,öf ne korkunç böyle yazınca

tamam canim deniyelim yalniz ben bu konularda cok vasatim hadi hayirlisi.ben asyam in verdigi hareketli kadin avatarlarini deniycem....hadi kolay gelsin...kahvenide icmissin afiyet olsun...

Ramaska, ben yaptım galiba

Beğendiğim resmi kendi bsayarıma kopyaladım sonra da kullanıcı kontol panelinden avatar değiştire girdim. 3. bölüme istediğim resmi ekledim. En son da değişiklikleri kaydettim.

selamlar kızlar
hepinize teşekkür ederim,iğneoyacım öneriler için çok sağol,minnoşum 5 başında kız,hazır pasta alıp yolladım bugün,iğneoyamın mesajını geç gördüğüm için de 2 çeşit aldım,inş bir niza çıkmamıştır okulda,bu arada pasta fiyatları ne uçmuş ya,yemek tabağı kadar bişeye 35 dediler,kafana göre bişey yaptırırsan 70 miş ,yok artık dedim,koskadan aldım,uygundu fiyatı,aslında ben yaparım pasta da süslemeyi beceremem diye bulaşmadım,öğrensem iyi olacak,gene çok kaynatmışsınız,hepsini okuyana dek saat oldu

Ben 2 ayda 10 kilo verdim. Cevizi kabuklu alıyoruz. Yiyeceğim anda 8-10 tane kırıyorum bazen. Bazen de akşamdan eşime veriyorum cevizi ve kıracağı, tv seyrederken çokça kırıveriyor. 2 gün yiyoruz.

Güzel geçmiştir emiinim. 15 yaşını da fit anneler olarak konuşuruz inşallah canım:)

Ben 2 ayda 10 kilo verdim. Cevizi kabuklu alıyoruz. Yiyeceğim anda 8-10 tane kırıyorum bazen. Bazen de akşamdan eşime veriyorum cevizi ve kıracağı, tv seyrederken çokça kırıveriyor. 2 gün yiyoruz.

ben 5 kilo ceviz aldım sert kabukluymuş eve 4 tane götürdüm 2si kaldı kırması zor diye. bari yarın falan işyerindeki dolabımdan götüreyim de küflenmesin. am bizimkilere taş lazım yaff...bu arada ben kolya kaçıyorum kırılmış ama kavrulmamış badem ve fındıkla idare ediyorum

ilgin için çok teşekkür ederim. ilk sayfayı okudum meyva yenmıyor suyuda içilmiyor gibisinden yazılar var. meyva hiç mi yenil mıyor? ara vermek yok ekmek yerınede cevız fındık badem türü şeyler tüketıyoruz. dogru mudur?

ben bu dıyete başlıyorum arkadaşlar bılmediklerim hakkında banada yardımcı olursanız sevınırım. anladıgım kadarıyla öğle yemegını yedim

2 antirikot
yeşil salata zeytinyag limon tuz
1 bardak ayran

igneoyam avatarin guzel olmus.gule gule kullan....simdi cikmam lazim musait oldugumda halladecem....

kujum evet tespitlerin dogru...ilk baslarda ki istahin daha sonra yavas yavas azaliyor deneyince goruceksin gercekten bu diyet istahini azaltiyor....kolay gelsin...

elifezgi nasilsin canim cocuklar nasil...yarin tarti gunu.bu hafta bakalim ne olacak....

pindistan allah bagislasin benimde 5.yasinda kizim var...20 kilo dedigin nedirki 2 ve 0 rakamlara takilma onemli olan baslamak......baslamak bitirmenin yarisidir....

kizlar ben kaciyorum....herkese iyi geceler....belki bir ara ugrarim.....

meleksin hosgeldin aramiza tekrar....senin olmadigin donemde ben girememistim yoksa emin ol bende e mail atardim senin icin....

Meyve suyu zinhar yasak:)

Meyveyi de özellikle ilk başta, insülin direncin kırılana kadar yememeni tavsiye ederim. Kilo verdikten sonra canın çok isterse sabahları meyve yersin. Meyve şekeri (fruktoz) direkt karaciğere yerleşiyormuş, yanlışım yoksa... Kitapta okursun zaten.

Öğün çok güzel. İstersen 1 avuç kuruyemiş ekleyebilirsin. Tok tutar. Arada acıkırsan 1 bardak süt veya ayran içebilirsin. Tekrar hoşgeldin aramıza.

kujum canan hocanın 2. kitabını almanı tavsiye ederim. çok güzel şeyler öğreniyor insan + motive ediyor. aslında canan hocanın önerdiği şey: ekmek yemeyin, yerine kavrulmamış tuzlanmamış ceviz-fındık badem gibi kuruyemişlerden yiyin, ekmek yer gibi kuruyemiş yiyin bu şekilde ekmekten alamadığın b1 vitamini almış oloyorsun. 4 saatten önce bişiey atıştırmıyoruz, illa acıkmışsak gene kuruyemiş olabilir. bi de hep herşeyin doğalını kullanmaya çalışıyoruz. doyana kadar yiyoruz, doyduktan sonra yemiyoruz akşam saat 7den sonra yenmiyor.

ramaska havalar soğudukça hasta ediyom ben bizimkileri , allah size kolaylık versin
bu arada bu avatarı sana hedaaaye ediyom sıcak tutar oralarda...

kitabım yok edınene kadar buradan size mönülerimi yazarım onaylarsanız yerim. ekleyecegım çıkaracagım şeyler hakkında yardımcı olursanız sevınırım. ben yağlı tohumları çok sevıyordum ama hep yok 2 tane cevız yok 5 tane fındık yıyıp bırakmak istemıyordum. bunda 1 çay bardagı kadar var çok güzel. pekı her öğün yıyebılırmıyım yoksa sadece sabaha özgümü bu kuruyemişler...

bırde akşam saat 7 den sonra ayran süt içebiliyormuyum?

kızlar orucumu 1 kuru kayısı ve 1 avuç finduk ile açmış bulunmaktayım. öğle arasında marketten canım çektiği için aldığım kefir ve kapüçinoyu yanlışlıkla arabaya diğer malzemelerle beraber koyduğumdan alışılmış ürünlere devam ettim. canım şu dakkaya kadar paça çorbası da çekiyodu ama artk geçti.
onun yerine eve gidince hazırlayacağım çorbaya basacam acıyı basacam acıyı öööle içecem. bugün canım acı çekti

akşama yapacım çorba biraz uyduruk olacak , dün pişirdiğim kuru fasulye arttı kociş içmez ben de 1 tabakla doymam . dolayısıyla bir kaç çeşit sebze haşlayığp içine atıcam sonra robotton geçiricem veee detoks çorbası hazııır. acı biber ekleyip içecem, çocuklara da acısız halinden içirecem. bu arada balık siparişi vermeyi daha doğrusu temizletmeyi unuttuğumdan b planı olarak tavuk haşliicam bu da eşimle büyük oğlana. işim çok yani gene de eşim bu tavuklara isyan edebilir

kızlar beyaz leplebi çok susatıyor bende kışın su içmek zor oluyor dıye leplebı yıyıp bol bol su içiyordum günde 4 litreyıbıle buluyrdum. şimdi leplebısız su içmek zor olacak. leplebı yenmez mı yenır mı? bunu çok merak ediyorum. karbonhidrat ama buldurda karbonhidrat sonuçta ıkısıde ıyı karbonhidrat. ne yapmalıyım yıyeyım mı yemeyeyım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…