bıldırım
rumuzapadiya
gecen hafta:69
bu hafta:68.5
Tebrikler canım 69gitmiş bir daha gelmesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıldırım
rumuzapadiya
ıkıncı ogunum
1 kase tarhana corba
1 tabak etlı t.fasulye
yesıllık salatası,omega3
ceviz,benimo![]()
güle güle kullan canım..çok şirin..benimde artik avatarim var...
.bunu kizim begendi.....
sersum canim seni gordugume eminim.hatta sabahin o saatinde oldugu icin sasirdim....
ne olur ne olmaz sen sifreni degistir....buyuk ihtimal gecmisi okudugun icin mesajimi gormedigini dusunmustum....
zuupppperrr..bu arada dün de 1 saatt YAGMURDA yurudum.. bugun de yurumek ıcın mutlaka zaman ayıracam kendımebu aralar yaptıgım tek en dogru şey
lazım olursa senden alırız artık numaraları sakın kaybetme haaKızlar şuan da kopuyorumMaillerime bakayım dedim.Kadınlar kulübü editörleri sağolsunlar bana 3 mail atmışlar.Şifremin yanı sıra onlara ulaşabileceğim Hertürlü (telefon,Fax,mail,Twitter,face,adres....
)iletişim yolunu yazmışlar.Bu kadar bela olmuşum yaniii
Allah razı olsun.Ama düşünüyorumda onlarda anladı sanırım benim değerimi
Bu kız olmasa sayfa kapanır dediler herhalde
Yada başıma gelen belaları okuyunca acımışlardır
![]()
ayynı benim kızımpapiş yok kimse yok leylakım gittimi kayınbabanlar:26:
ben kaçtım öğrencilerim beni bekler
bu ara öğrencilerime takmış durumdayım ne yapıyorlar takipteyim ders çalışmaları için son gaz çalışıyorum. Geçen yıl kızımın sınıfında olan deneme sınavlarında ilçe 1.cisi full çeken bir öğrencim baktım bu sene tepetaklak azıcık ilgilenmem onu mutlu etti harıl harıl çalışıyor yine 1. olacak dersaneye bile gitmedennasıl efendi bir çocuk
süpper zeki
kızım ne dese beğenirsiniz "anne ... ile denemeden sonra ilgilenseydin ya şimdi beni geçecek" bu kız da beni öldürecekdün de ... düzeldi ders çalışıyormuş deyince "anne masus mu yapıyorsun" dedi
![]()
![]()
herkeslere günaydın kıslarişlerimi bitirdim,bitki çayımı içtim ama kahvaltı yapmadım daha
canım istemiyo nedense..ama yaparım birazdan
tartıda da 1 kg eksik çıktım mutluyum![]()
ıkıncı ogunum
1 kase tarhana corba
1 tabak etlı t.fasulye
yesıllık salatası,omega3
ceviz,benimo![]()
Tebrikler canım 69gitmiş bir daha gelmesin![]()
saat 3 oldu neredeyse yavas yavas yayınla bebeemAfiyet olsun,ben de acıktım, kızlar listeyi yayınlayım mı ne dersiniz
tsk datlumafiyet olsun bebeğem![]()
2.öğünde yemek yemedim.sadece biraz kuru üzüm ve mandalina yedim![]()
tsk datlumellerıne saglık bu arada cok şık olmus cızelgem
![]()
tesekkur ederım canım aylardır 69 ve 68 gormekte ıcım bayıldı yaw
67 yı bı gorsem hıc fena olmıycak
kaneelcım sende durum ne acep recepyarın sabah bı tartılıver bacım ınsallah sende 68 i gorursun sabah
![]()
saat 3 oldu neredeyse yavas yavas yayınla bebeem
tsk datlumellerıne saglık bu arada cok şık olmus cızelgem
![]()
afıyet olsun canım
sersumum hosgeldın nasılsın bıdenem![]()
ben hatta 1 saat sonra tartılınca daha bile iyi oluyorThanks :)))Kafiyeli olmuş ama Di mi ? Leylak beğenmediKüsüm ona
Su toplamıştır canım vücut.Birde sabah kalkar kalkmaz değil de 15 dk kadar sonra tartılmak gerekli.
?
kolay gelsin canım..Merhaba kızlar
nasilsiniz ?
Tartida herkeze basarılar diliyorum.
ben gorumcemdeyim tartilamiyorum :2: Ona taşınmasında yardım ediyorum. Hersey cok karisik ..
neyse
sabah kahvaltimda kaçamak yapmadım dolu dolu klasik bi katay yaptım. Şimdide kahvemi iciyorum sizleri okuyacağım
69 laneti bitti pampişim..bıldırım
rumuzapadiya
hoşbulduk canım..Sersumum hoşgeldin erkencisin![]()
hoşbulduk datlumm..
bugün ne güzel erkencisin canım,hoşgeldin![]()
ah keşeke hep böyle erken gelebilsem..eleman eksiğimiz olmasa hep böyle olacak emme gelen olursa tabee..haftaya yine tamgünüm..
eşim nöbetten çıktı..birlikte eve geldik..2. öğünümü yaptım..eşime canım sen uyu bence uyumadın dedim bana ne dese beğenirsiniz..
yaaa beni uyutup karataya gircen di miii..![]()
hayır ben film indirdim seyredelim dedi kıskançç
ama filmin 15. dk sında sızdı kaldı tabee..hadi aşkoşum sen yat bak dedim..onu yatırdım ve tabii tahmin ettiği gibi hemen size geldim..
çok kıskanıyo bu kocişler bizii haa onu diyyim ben size..
![]()
ah keşeke hep böyle erken gelebilsem..eleman eksiğimiz olmasa hep böyle olacak emme gelen olursa tabee..haftaya yine tamgünüm..
eşim nöbetten çıktı..birlikte eve geldik..2. öğünümü yaptım..eşime canım sen uyu bence uyumadın dedim bana ne dese beğenirsiniz..
yaaa beni uyutup karataya gircen di miii..![]()
hayır ben film indirdim seyredelim dedi kıskançç
ama filmin 15. dk sında sızdı kaldı tabee..hadi aşkoşum sen yat bak dedim..onu yatırdım ve tabii tahmin ettiği gibi hemen size geldim..
çok kıskanıyo bu kocişler bizii haa onu diyyim ben size..
![]()
sabah
peynirli omlet
1 küçük kase yoğurt
tulum ve ezine peyniri
öğlen
kıymalı omlet
peynir zeytin
2 lahmacun büyüklüğünde tandır ekmeği
domates salatalık
bugünde protein yapıcaktım ama sıcacık tandır ekmeğini ve salatalık domatesi görünce dayanamadım..
bir de cısslarımı yaziim..1 eti puff,yarım koska koshelva![]()
ellerine sağlık canım..1.Nurudilara. % 1.516:119::119::119:
2. Melexin. % 1.075 :119::119:
3.Kadifegül. % 0.855 :119:
4.Papadidya. % 0.725
5.Elifezgi. % 0.453
6.Akrep33. %0 :26:
7.Ficans. %0 :26:
8.İyiniyetli. + 0.177 :26:
9.Nazfiliz. +0.726 :26:
Hepinizi tebrik ediyorum Karataylı olduğunuz için![]()
iyiyim bebeeemmafıyet olsun canım
sersumum hosgeldın nasılsın bıdenem![]()
Bence de canım çok haklısın kesinlikle kıskanıyorlar![]()