Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar oncelikle herkesi tebrik ediyorum....

canim afiyet olsun...ins.haftaya iyi bir giris yaparsin....

sagolsun kocam kizima 360 parcalik puzzle almis...kizimda anne yardim et diyor.beni birakmiyor....onunla ugrasiyorum....insan kucuk birsey alir dimi.........

sağol canım:16::16:..hafta içi 2 gün daha protein yaparsam süper olacak inşallah..:52::52:

kıss 5 yaşındaki çocuğa çok değil mi 360 parça:53::53: kolay gelsin bacımm:9::9:

kızlar harikasınız tek kelimeyle.sizi okuyorum verdiğiniz kiloları görünce bende başlayasım geliyor.kitabı alayım okuyup sonra başlıcam.hangi kitabını alayım sizce?
ben ömrümde 60 kg altını görmedim.hedefim 58 kg görürmüyüm acep

canim hosgeldin.ins.hedefine ulasirsin.kac kilo vermen gerekiyor....

kızlar harikasınız tek kelimeyle.sizi okuyorum verdiğiniz kiloları görünce bende başlayasım geliyor.kitabı alayım okuyup sonra başlıcam.hangi kitabını alayım sizce?
ben ömrümde 60 kg altını görmedim.hedefim 58 kg görürmüyüm acep
hosgeldın canım verırsın tabıkıde bıze takıl yeter.boy kg kac bu arada

Bisey degil canimcim

Cevap supermis gercekten,bisey degil tatlim,tabisi

Sagol elifcim sen de cok iyi gidiyorsun,kacamaksiz cok daha fazla verirsin o kesin
:16::16::16:

kizlar oncelikle herkesi tebrik ediyorum....
nurudilara canim iyi giris yaptin tebrikler...
papadiya canim seytanin bacagini kirmissin....
leylak canim tebrikler harika olmus 1 kilo....bu arada sagol canim avatari hallettim...
melexin canim o kadar strese ragmen kilo vermissin bravo....bu arada gecmis olsun canim ne olur kendine dikkat et....
elifezgi canim tebrikler...
kadifegul tebrikler...

akrap ve ficans kizlar hadi ama sizde kirin artik su seytanin bacagini....

iyiniyetlim artik sende bir toparlansam diyorum sen artida olunca ben uzuluyorum resmen ne kadar guzel bak hedefine yaklasmissin...
nazfilizcim canim sende dikkat et....
bu arada ne kadar oldu.:ssz: yaramazlik yapmayali...

canim afiyet olsun...ins.haftaya iyi bir giris yaparsin....

sagolsun kocam kizima 360 parcalik puzzle almis...kizimda anne yardim et diyor.beni birakmiyor....onunla ugrasiyorum....insan kucuk birsey alir dimi.........
:16::16::16::16::16:

kolay gelsın:1::1:

kızlar merhaba.çok hevesle başlamıştım kitapları okudum sizin yazdıklarınızıda okuyorum.kendime de cok inandım ama pasta börekten vazgecemiyorum.9aylık bebeğim var ve emziriyorum aceba emzirdiğim iğçinmi tatlılara dayanamıyorum.bi fikir verin.600 gr falan verebildim ancak:(

merhabalar tekrardan
yuppii bu hafta iyi geçmedi derken 3.olmuşum:36::36::36:
ama şımarmak yok karataya devaamm....
valla canan teyzem tv lerde konuşurken peeh 2yumurta nee tereyağ mı ne kırmızı eti derken meğer kadın çok doğru konuşuyormuş helal olsun Allah razı olsun

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:16::16:..başarılar:34:..inanmak başarmanın yarısıdır unutmayın:16::16:

kızlar merhaba.çok hevesle başlamıştım kitapları okudum sizin yazdıklarınızıda okuyorum.kendime de cok inandım ama pasta börekten vazgecemiyorum.9aylık bebeğim var ve emziriyorum aceba emzirdiğim iğçinmi tatlılara dayanamıyorum.bi fikir verin.600 gr falan verebildim ancak:(

bende aynıyım canım akşam tatlı krizine giriyorum resmen.doğumdan sonra 17 kilo verdim ama daha gitmiyor takıldım kaldı.

kendıne ınanman gerekıyor canım yapabılecegıne ınanınca devamı gelır 1 hafta sıfır kacamakla uygulayıp en az 1,5 kg verdıgını gorunce dıyetede kendınede ınancın artacaktır

pasta börekten vazgeçmezsen kilo vermen de imkansızlaşır:34::34:

sağol canım:16::16:
kısss 360 parça da bişey mi,biz geçen yıl eşimle 2000 parçalık yapmıştık,hem de 1 ay dolmadan bitirmiştik:9::9:ama gece bile rüyama giriyodu artık:1::1:
canim bravo valla...ben cok cabuk SIKILIYORUM.

sağol canım:16::16:..hafta içi 2 gün daha protein yaparsam süper olacak inşallah..:52::52:

kıss 5 yaşındaki çocuğa çok değil mi 360 parça:53::53: kolay gelsin bacımm:9::9:
canim benim kizim cok seviyor.kucuk olunca kandi kendine yapiyordu.bunun parcalari cok ve kucuk olunca anne yardim et diyor ben masada parcalari duzeltiyorum alip kendi birer birer yapiyor ama yaninda oturmami istiyor....

hoşbulduk.şuan 72 kg yani 14 kilo vermem gerek:52:
canim o kadar da cok degil ins.hedefine ulasirsin...kolay gelsin...canim eger burayi yeterince okuduysan ben ce hemen basla.baslamak bitirmenin yarisidir...kitabida alinca okur pekistirirsin...

canim emziriyor olmanda etkili ama bence devam et.az ama emin adimlarla verirsin.onemli olan azda olsa vermek...ya yapmayipta 600 gr.alsaydin....2 gun sonra belkide 1 kilo almis olacaksin....bence iyi dusun...sutunu azaltmiyorsa sorun degil....hepimiz ilk baslarda ufak kacamaklar yaptik...

sağol canım:16::16:
kısss 360 parça da bişey mi,biz geçen yıl eşimle 2000 parçalık yapmıştık,hem de 1 ay dolmadan bitirmiştik:9::9:ama gece bile rüyama giriyodu artık:1::1:
allaaamm yareppim:9::9:..biz de 2000 parçalık yaptık kıss:52::52:ne hava atıyon ki bizee..:23::23:..ramaskanın kocişi küçümencik kızlarına almış onu..:53::53:
canim benim kizim cok seviyor.kucuk olunca kandi kendine yapiyordu.bunun parcalari cok ve kucuk olunca anne yardim et diyor ben masada parcalari duzeltiyorum alip kendi birer birer yapiyor ama yaninda oturmami istiyor....
..

iş sana düşüyor canım..:34::34: benim kızım da severdi ama o yaşlarda anca 50-100 parça alıyorduk:34::34:..neyse siz de analı kızlı bol bol vakit geçirirsiniz..:52::52:maşallah ona.:nazar::nazar:.

Son düzenleme:

oof of gel senle dertleşelim:)) ben iyi anlarım seni. benim kızda 8aylık. kızımın doğumundan sonra eşim kutlama için 1orta boy yaşpasta aldı eşim annesi ve kardeşim birer dilim yedi kalanını bir oturuşta yedim bitirdim(hatta bi resmim var önümde kocapasta ben iştahla yiyorum) herhalde doğum yorgunluğu acıktırdı kan kaybı vesaire...o zamandan sonra hergün kesin tatlı yiyecem kesin. bırak her gün yemeyi hatta her öğünden sonra tatlı bişi arıyorum sütlü tatlı kesmediği zaman şerbetlinin üstüne kaymak koyup puding koyup yiyordum ve tabi aslında şekerin değil suyun süt yaptığını bilsemde aman süt olsun diye kendimi haklı çıkarıp yedimde yedim...bu karatay teyzenin diyeti dikkatimi çekince ekmek falan değil tatlıdan pastadan ayrılmak zor geldi.
pasta börek yemeden doyduğumu anlamıyordum zaten ama olmadanda oluyormuş...tatlısız ekmeksiz pastasız şekersiz yaşanıyormuş hatta gayet güzel sütte oluyormuş. evet emzirdiğimiz için normalden çok acıkıyoruz ama tatlı işi pasta börek işi alışkanlık olmuş ondan bırakması zor. benim yöntemim burada bi arkadaş söyledi canım tatlı çekince kayısının içine kuru incirin içine ceviz badem fındık koyup yemek tamam baklavanın yerini tutmuyor ama iyi geliyor tavsiye ederim. arada kaçamaklar olmuyor değil tabi gel birlikte fikirleşe dertleşe zayıflayalım:))

kilo veren herkesi ben de tebrik ediyorum
-meleksin forumun hasretinden erimiş bitmişsin :52:
kadifegül harikasın
papadiya 69dan kurtuldun nihayet, yarım kilo harika, yürüye yürüye gidiyor yağlar
ben zaten bi harikayım:37: ( dün iftardan sonra sağlıklı gıdardan bile olsa mütemadiyen atıştırdım dolayısı ile dün akşam yüzünden çok kilo verememiş gözüküyorum)
akrep ve ficans size de kiloyu koruduğunuz için tebrikler, arada kilo verip arada sabitlemk iyi bu arada ficans liste için eline sağlık ,şu yaprakları atan similey cuk oturmuş
iyiniyetli ve nazfiliz haftaya fazlasıyla telafi edeceğinizi düşünüyorum
leylak ve sersum listede göremedik sizi:44:

sağol elifcim inş.
1.Nurudilara. % 1.516:119::119::119:

2. Melexin. % 1.075 :119::119:

3.Kadifegül. % 0.855 :119:

4.Papadidya. % 0.725 :71:

5.Elifezgi. % 0.453 :71:

6.Akrep33. %0 :26:

7.Ficans. %0 :26:

8.İyiniyetli. + 0.177 :26:

9.Nazfiliz. +0.726 :26:

Hepinizi tebrik ediyorum Karataylı olduğunuz için:16:
ficansım ellerine sağlık kızlar sizlerin de emeğinize çabalarınıza :46::46::46::46:
güle güle kullan canım..çok şirin..:16::16:

değiştirdim canım noolmaz noolmaz:16:..eşim giriyor sabah internete ama oda sadece haberleri açıyor..benim bilg.da şifreler otomatik geliyor acaba nete girince direk online mı gözüküyorum..ama öyle olmaması lazım.:44::44: neyse garantiye aldım değiştirdim şifremi canım..sağol:16::16::16:[/I][/B][/SIZE][/COLOR]

zuupppperrr..:nazar::nazar::nazar::46::46:

lazım olursa senden alırız artık numaraları sakın kaybetme haa:34::34::9::9:

ayynı benim kızım:1::1:..rakipleri onu geçecek diye çok korkuyo:9::9:..çok fesat bunlar yaww:27::27:

:46::46::46::46:
Evet kesinlikle fesatkar:27::27:
bıldırım

rumuz:papadiya
gecen hafta:69
bu hafta:68.5
papişim 69 dan kurtulmuşsun:46::46::46:
Canım sen kilo almıyorsun ki çok güzel koruyorsun bence, hem sabah çok erken kahvaltı yapıyorsun 3 öğün yapabilirsin , 3. yü biraz hafif yaparsın sadece:34:
yok ficansım kaçamaklar + 3 öğün = kilo alımı:1::1::1: demek benim için:1::1::1:

sağol canımmm:16::16:
kayınpederim tır şöförü olduğundan geliyo buralara canım,mecburen azimliler yaani:1::1:...saatleri de belli değil o yüzden:27::27:
2 öğün yap bacım...kiloları verdikten sonra tekrar alması insanın zoruna gidiyo iyiniyetlim:34::34:

evet leylakım dikkat edeceğim kesinlikle:54:

2. öğünüm

bir tabak kuru fasulye
çok az keşkek
7-8 fındık

birazdan eşimle kahve içeriz:7::7::7:
ramaskacım sağol canım ama kilo alıyorum sürekli bu aralar çok yedim:16:

Sabah kahvaltım
1 yumurtayı omlet yapıp dünden kalan bulgur salatasına karıştırdım yedim.

Yumurtayı etmeksiz yiyemiyorum. Midem bulanıyo nasıl olucak bilmem. Bulgurla belli olmadı pek tadı.

Yanınada biraz ceviz ve form çayı.

Öğlen yok

Bu saat oldu halada bişey yemedim çok yoğun bi gündü. Ton balıklı salata yapıp yicem.
Üzerinde şekersiz bi Türk kahvesi ;)

allaaamm yareppim:9::9:..biz de 2000 parçalık yaptık kıss:52::52:ne hava atıyon ki bizee..:23::23:..ramaskanın kocişi küçümencik kızlarına almış onu..:53::53:

yok kısss ne havası:1::1:uykularıma girdi diyom lanet bişey diyom hele ki 2000 parça diyom bacım:9::9:eşimin de başladığı bi işi hemen bitirme gibi bi takıntısı olduğu için kısa zamanda bitirdik demek istemiştim yaw:27::27::27:

2. öğünüm

bir tabak kuru fasulye
çok az keşkek
7-8 fındık

birazdan eşimle kahve içeriz:7::7::7:
ramaskacım sağol canım ama kilo alıyorum sürekli bu aralar çok yedim:16:

afiyet olsun iyiniyetlim:16::16::16:

Back
X