Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür ederim...
Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür
Olmuş canım.Umarım beğenmişsindirŞimdi sana dediğim gibi bu Topiğin ilk sayfalarını bir gezin istersen.Sonra sormak istediğin varsa sor.Mesela bu sabah ne yedin bize yaz.Biz sana nelerin bu diyette olmadığını anlatırız
iyi seyirler canım
İşte budur.Liste başını ben çekerim .Anlaştık.
Kız benimkide yatak odasında ama istiyorlar ilahi tartılmak .Hem birde tartılmak isteyenlerin beden kütle indeksleri de malum baya bir yüksek.O tartıyı yer değiştirdin mi zaten iyice sapıtıyor.Anlatamıyorsun.Sen tartı gelince iyice etrafı kolacan et bir gören var mı diyeYakalanırsan salla birşeyler "memleketten saat yollamışlar "filan dersin.
işte bu yaaaaHeryerine gülüyorum ama şu "kaçta hayatım "diyor yaaa ,işte orda koyuveriyom gözyaşımı.Benim kutup ayumda Birgün bana öyle bir soru sorar mı acaba ???
İyi seyirler canım.Güzel çıkarsa bizede ismini verirsin
Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)
Leylakım bu arada kocana çok geçmiş olsun.İyi bak kız kocanaBebiş için o bize lazım
Manisa'nın mesir macunu hem gribe hem bebişe
anlarsın ya kız
![]()
sağol canımcım[/Bkıss ben ona bakmasam da o bana kendini hatırlatıyo zaten
allah iyiliğini versin kısssutandım bak şimcikben bi koşu mesir macunuyla keçiboynuzu alıp gelem bari
![]()
He , bardak dayadım da duvardan dinledimBana da yazmışmı ki özelden , ben bakmadım valla hiç
Melexinim duanın başına "İsteyenlere" diye bi şerh düşersen çok sevinirim , şuan en son lazım olan şey (hatta hiç lazım olmayan şey) o kerata
[/COLOR]
bizim evde de olur çoğunlukla ama genelde ben yerimamannniiin bebişin niye olmadığı belli oldu![]()
teşekkür ederim bebişim
amin canım inşallah
reyhanıııım arkadaşlarımızdan o kaa çok dua aldık ki yakında bebişlerimiz bizi bulacak görürsün bakİYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR,SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
Heh , aman ihmal etme Melexinim , zaten şuan korunamıyorum , Allah muhafaza...Uzun süreli olmazsa bebeğe bakarım , hatta çok da iyi bakarım zannımca.Uzun süreli olursa yine çok iyi bakarım ama sinirlerim bozulabilir![]()
işine geldiği gibi anlıyon demiiiFarkındayım bebişim .zaten bende aynenolurum.Bizde de bebiş isteniyor bu saatten sonra bende aynen
kıvamına geliyorum.Eee ne yapcez katlanacaz artık.Madem teyzeyiz, Sersumun öngördüğü 2 haftalık sürelerde bakımı üstleneceğiz.2 hafta doldu mu kargocu enişteyle birbirimize kargolayacağız.(Uleynnnn şaka maka birde cidden olurmuş mu Beşiz
)Bir bakarız Leylakım beşibiyerde tv de." Kadınlar kulübü üyelerine güvendim yaptım,nerede bu devlet ,nerede kadınlar kulübü "diye feryat ediyor
![]()
İki hafta bişi diilmiş be bakarım , ben aylarca bakıcaz sandımıdı.Evdeyim zaten bakarım sabiye nolucek iki haftadan![]()
Arkadaşlar önceden tedbir olarak bez stokuna başlamanız tavsiyemdir.Yeni doğanlar genellikle çok mıcıyor.Bezler pahalı biliyonuz.Ayrıca topiğimize çocuk doktoru uzman bir arkadaşı ikna yoluyla olmadı iğne oyasının taktiğiyle üye yapalım.(Doktor bir Arkadaşımız vardı "özlem" o nerede ki ???)
hee kıss öyle yapılıyo,hatta bebiş istediğimiz gibi çıkmazsa iade hakkımız da var
birdyye benzesin önemli değil de benim bebişi benzetmesin yeter
mağdurum da mağdurum,çok mağdurum mağdurumderim
![]()
Canım sen zaten hamilesin.Hamilelerin duası tutuyor.Seninde sağlıkla çocuğunu kucağına alacağın günleri sayıyoruzİlk bana "deze " desin iyi mi ? Bana "ala" diyen bile yok
Ayrıcana hamile olduğundan çocuk bakım listesinden de yırttın
Çok şanslısın Hee
![]()
Aboooo 2 ay mıydı kız? Benim için sakıncası yokta birdy kafayı yer.E ne yapalım o 2 hafta baksın gerisini ben bakarım.Yalnızzzz şunu belirteyim, biliyorsunuz ki bizim evde banyo durumları malum Herkül sağolsun.E birde kutup ayusu var evde.Yani bilemiyom çocuk biraz karışık ortamda büyüyecek
jennifer lopez in darısı başıma diye romantik komedisi ..eski ama güzel tavsiye ederim
topiğimiz boş durmuyor çalışıyor..
utanılacak bişi yok datlum hayatın gerçekleri takviye de lazım
junior birdyler geliyormuş topiğee deyze deyze diyee
abowww gülmeyeyimmm
yanlış tedavi yapıyon datlum sen az yiycen eşin çok yiycek
iyi ki söyledin bak yoksa daha çok beklerdik..
işine geldiği gibi anlıyon demiii2 hafta değil 2 ay dedim liste için
yanlış bilgilendirme canım 2 ay olcek..baktığınıza deysin..çocuk afallamasın 2 haftada bir..ne o bu deyzeler habire değişiyo demesin..çocuğumuzun psikolojisini düşünmeliyiz yanee
canım o da siliklerden olmuş leylakın verdiği bilgiye göre kk dan atılmış oluyor..:26::26:
he kıss yırttın tee sibiryaya çok masraflı olur göndermek zatii![]()
jennifer lopez in darısı başıma diye romantik komedisi ..eski ama güzel tavsiye ederim
abowww gülmeyeyimmm
yanlış bilgilendirme canım 2 ay olcek..baktığınıza deysin..çocuk afallamasın 2 haftada bir..ne o bu deyzeler habire değişiyo demesin..çocuğumuzun psikolojisini düşünmeliyiz yanee
canım o da siliklerden olmuş leylakın verdiği bilgiye göre kk dan atılmış oluyor..:26::26:
Silik ne kız.Yalancımış mı ?
abowww gülmeyeyimmm
kizlar ben yirttim da siz yirttinizmi acaba....kiz ben yilda 1-2 ayligina tatile gelecem tr ye bende teyzelerine guvenmistim...cocuklarla nasil alisverise gitcem sinemaya gitcem....simdi siz benimkilere bakmicakmisiniz....![]()
merhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm...şimdiden teşekkürlerrrrrr
sağol canım benim,inşallah duan kabul olurReyhanım sana ikiz diledim.![]()
ikimizin inşallah.sersumun da olsun 1 tanecik kızı varinşallah ikiz bebişlerin olur reyhanım
:![]()
tşk. birdy.bu ara bildirimlerini yapmıyorsun kaçamaklar mı varÇok geçmiş olsun Reyhanım.Masraflı gerçekten ama bi kez yaptırıyosun , bi ömür gidiyo.Annem de yaptırdı , hiçbir problemi yok...
]
teşekkür ederim bebişim
amin canım inşallah
reyhanıııım arkadaşlarımızdan o kaa çok dua aldık ki yakında bebişlerimiz bizi bulacak görürsün bakİYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR,SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
![]()
inşallah canımkizlar nasil gidiyor....
leylakcim reyhancim saka bir yana...allah gonlunuze gore versin.ins.allah bu sene hayirli saglikli evlatlar nasip eder...dualarimiz sizinle....kader ve kazaya inaniyorsaniz.merak etmeyin zamani gelince siz bile engel olamazsiniz....
ben hamile oldugumu 3.5 aylikken ogrendim.2.cocugu dusunuyordum fakat biraz daha kilo vereyim dusunmustum...bende spral var bunca zaman kullandim hic problem olmamisti ustelik kontrollarimede gidiyordum.en son gecen mayis da reglim gecikti.test aldim negatif cikti.sonra tr ye tatile gittik.tr ye gidince her sene 2.3 hafta reglim gecikir hava degisikliginden.bu sene birde hepimiz hasta olduk.doktora gittik.ilac kullandik.doktor dedi ki ilactan dolayi gecikme olabilir...1.5 2 ay trde tatil yaptik.bu arada ben cok onemsemedim regliyi ilac kullanmadim.denize giriyorum tatildeyim diye rahat geldi.en son eve donduk.test yaptim gene - cikti.sonra doktora gittim.ultrasonda 3.5 aylik hamile oldugumu ogrendim....
yani ben eger cocuk dusunmeyip aldirmak isteseydim 3 ayi gectigi icin aldiramayacaktim...biz zaten 2.istiyorduk o yuzden bize supriz oldu....
yani arkadaslar demek istedigim herseyin bir zamani var...ins.sizin icinde dogru zaman biran once gelir....ins.doguma giderken herkese dua edicem...
hoşgeldin asyacım.hepimiz öyleyiz.ben deyerimde sayıyorum.beraber devam edelimKizlar
Uzun zamandir yazmiyorum size, diyette yalan oldu bu surecte:18::18:
Facebooktan sersumum yazmis onu gorunce gireyim dedim. Baya yeni arkadaslar gelmis, hos gelmisler
bana bir el atin valla karatay yalan oldu. Ne kadar zararli varsa hayatimda.
Meyvenin sayisi artti.
Cikolata yiyorum. Tatli yiyorum.
Makarna, pizza yiyorum.
Patates yiyorum hemde kizartma.
Patlamis misir yiyorum
Ekmek yemiyorum ama yufka ekmek, durum yiyorum
Fakat su bir gercek ki bunlari yememe ragmen 4 saat ve 20.00 kuralina uyarsam pek bir + gormuyorum.ki cogu zaman onlara da uymuyorum
merhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm...şimdiden teşekkürlerrrrrr
canim hosgeldin.boyun kilon kac.kac kilo vermek istiyorsun.kolay gelsin...canim ins.istedigin kiloya ulasirsin...
yeniden hoşgeldin aramızateşekkürlerrr Canım, boy :1.70 kilom 69 hedefim 63...
aslında karatayı bıraktıktan sonra 1 kilo falan almıstım gecen ay 2 hafta izin kullanıncaya kadar :) izinin dönüşü +1.5 kilo oldu....
forumu altıf takıp edenlerdendım o zamanlar biliyordum ama yine desteklerınız cok önemlı benım için kızlarr çok sağolungeri dönüşleriniz içinnn :)