Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür ederim...

çizelgen olmuş ya bebişim,güle güle kullan:16::16:

Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür

Olmuş canım.Umarım beğenmişsindir:16:Şimdi sana dediğim gibi bu Topiğin ilk sayfalarını bir gezin istersen.Sonra sormak istediğin varsa sor.Mesela bu sabah ne yedin bize yaz.Biz sana nelerin bu diyette olmadığını anlatırız

iyi seyirler canım
:16::16::16:
İşte budur.Liste başını ben çekerim .Anlaştık.

Kız benimkide yatak odasında ama istiyorlar ilahi tartılmak .Hem birde tartılmak isteyenlerin beden kütle indeksleri de malum baya bir yüksek.O tartıyı yer değiştirdin mi zaten iyice sapıtıyor.Anlatamıyorsun.Sen tartı gelince iyice etrafı kolacan et bir gören var mı diye :9: Yakalanırsan salla birşeyler "memleketten saat yollamışlar "filan dersin.:9:

işte bu yaaaa:16:Heryerine gülüyorum ama şu "kaçta hayatım "diyor yaaa ,işte orda koyuveriyom gözyaşımı.Benim kutup ayumda Birgün bana öyle bir soru sorar mı acaba ???
:60::60::60::60:
İyi seyirler canım.Güzel çıkarsa bizede ismini verirsin
:16::16::16: jennifer lopez in darısı başıma diye romantik komedisi ..eski ama güzel tavsiye ederim:34::34:
Yeni üyelerimizin dikkatine.Topiğmizin üyesi SERSUM arkadaşımız için oy kullanırsanız seviniriz.Bizi bahtiyar edersiniz Ayrıcada hiç pişman olmayacağınız garantidir.Bizler onun sayesinde güle eğlene kilolarımızı veriyoruz.Sizleri de aramızda görmekten çooook mutluyuz .Oy için lütfen aşağıdaki linki tıklayarak SERSUM 'a oyunuzu veriniz .http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...ubu-uyesi.html (En komik Kadınlar Kulübü üyesi ?)
:46::46::46::nazar::nazar: topiğimiz boş durmuyor çalışıyor..:38::38::16::16:
Leylakım bu arada kocana çok geçmiş olsun.İyi bak kız kocana :9:Bebiş için o bize lazım:9:Manisa'nın mesir macunu hem gribe hem bebişe :34: anlarsın ya kız :9:
sağol canımcım[/Bkıss ben ona bakmasam da o bana kendini hatırlatıyo zaten:9::9:
allah iyiliğini versin kısssutandım bak şimcik:1::1:ben bi koşu mesir macunuyla keçiboynuzu alıp gelem bari:52::52::52:

utanılacak bişi yok datlum hayatın gerçekleri takviye de lazım:1::1:
He , bardak dayadım da duvardan dinledim :52::52::52: Bana da yazmışmı ki özelden , ben bakmadım valla hiç :37::37::37:

Melexinim duanın başına "İsteyenlere" diye bi şerh düşersen çok sevinirim , şuan en son lazım olan şey (hatta hiç lazım olmayan şey) o kerata :52::52::52:
[/COLOR]
:60::60::60::60::60:junior birdyler geliyormuş topiğee deyze deyze diyee:60::60::60:

abowww gülmeyeyimmm :53::53:

bizim evde de olur çoğunlukla ama genelde ben yerimamannniiin bebişin niye olmadığı belli oldu:30::9::9:

yanlış tedavi yapıyon datlum sen az yiycen eşin çok yiycek:1::1::1:
iyi ki söyledin bak yoksa daha çok beklerdik..:53::53:

teşekkür ederim bebişim:54::54:
amin canım inşallah:16::16:
reyhanıııım arkadaşlarımızdan o kaa çok dua aldık ki yakında bebişlerimiz bizi bulacak görürsün bak
:34::34::34:İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR,SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
:38::38::38::48::48::16::16:
Heh , aman ihmal etme Melexinim , zaten şuan korunamıyorum , Allah muhafaza...Uzun süreli olmazsa bebeğe bakarım , hatta çok da iyi bakarım zannımca.Uzun süreli olursa yine çok iyi bakarım ama sinirlerim bozulabilir :37:
Farkındayım bebişim .zaten bende aynen :37: olurum.Bizde de bebiş isteniyor bu saatten sonra bende aynen :37: kıvamına geliyorum.Eee ne yapcez katlanacaz artık.Madem teyzeyiz, Sersumun öngördüğü 2 haftalık sürelerde bakımı üstleneceğiz.2 hafta doldu mu kargocu enişteyle birbirimize kargolayacağız.(Uleynnnn şaka maka birde cidden olurmuş mu Beşiz :53:)Bir bakarız Leylakım beşibiyerde tv de." Kadınlar kulübü üyelerine güvendim yaptım,nerede bu devlet ,nerede kadınlar kulübü "diye feryat ediyor :53:
işine geldiği gibi anlıyon demiii:20::20: 2 hafta değil 2 ay dedim liste için:51::51::51:
İki hafta bişi diilmiş be bakarım , ben aylarca bakıcaz sandımıdı.Evdeyim zaten bakarım sabiye nolucek iki haftadan :52::52:

yanlış bilgilendirme canım 2 ay olcek:52::52:..baktığınıza deysin..çocuk afallamasın 2 haftada bir..ne o bu deyzeler habire değişiyo demesin..çocuğumuzun psikolojisini düşünmeliyiz yanee:27::27:
Arkadaşlar önceden tedbir olarak bez stokuna başlamanız tavsiyemdir.Yeni doğanlar genellikle çok mıcıyor.Bezler pahalı biliyonuz.:9:Ayrıca topiğimize çocuk doktoru uzman bir arkadaşı ikna yoluyla olmadı iğne oyasının taktiğiyle üye yapalım.(Doktor bir Arkadaşımız vardı "özlem" o nerede ki ???)

canım o da siliklerden olmuş leylakın verdiği bilgiye göre kk dan atılmış oluyor..:26::26:
hee kıss öyle yapılıyo,hatta bebiş istediğimiz gibi çıkmazsa iade hakkımız da var:9::9::9:

birdy :37:ye benzesin önemli değil de benim bebişi benzetmesin yeter

mağdurum da mağdurum,çok mağdurum mağdurum :24:derim:60:
Canım sen zaten hamilesin.Hamilelerin duası tutuyor.Seninde sağlıkla çocuğunu kucağına alacağın günleri sayıyoruz:16:İlk bana "deze " desin iyi mi ? Bana "ala" diyen bile yok :43:Ayrıcana hamile olduğundan çocuk bakım listesinden de yırttın :9: Çok şanslısın Hee :34:

he kıss yırttın tee sibiryaya çok masraflı olur göndermek zatii:60::60::60::60:

:16::16::16: jennifer lopez in darısı başıma diye romantik komedisi ..eski ama güzel tavsiye ederim:34::34:

:60::60::60::60::60:junior birdyler geliyormuş topiğee deyze deyze diyee:60::60::60:

işine geldiği gibi anlıyon demiii:20::20: 2 hafta değil 2 ay dedim liste için:51::51::51:

yanlış bilgilendirme canım 2 ay olcek:52::52:..baktığınıza deysin..çocuk afallamasın 2 haftada bir..ne o bu deyzeler habire değişiyo demesin..çocuğumuzun psikolojisini düşünmeliyiz yanee:27::27:

canım o da siliklerden olmuş leylakın verdiği bilgiye göre kk dan atılmış oluyor..:26::26:

Aboooo 2 ay mıydı kız? Benim için sakıncası yokta birdy kafayı yer.E ne yapalım o 2 hafta baksın gerisini ben bakarım.Yalnızzzz şunu belirteyim, biliyorsunuz ki bizim evde banyo durumları malum Herkül sağolsun.E birde kutup ayusu var evde.Yani bilemiyom çocuk biraz karışık ortamda büyüyecek :9: Bu durum için ben ön çalışma yapayım:9:

Kargocu enişteyi düşünemiyorum:9: elinde bebeler bir Manisa ,bir hakkari ,bir İstanbul kapı kapı dolaşıyor,Sibirya uzak Allah'tan :)))

kizlar ben yirttim da siz yirttinizmi acaba....kiz ben yilda 1-2 ayligina tatile gelecem tr ye bende teyzelerine guvenmistim...cocuklarla nasil alisverise gitcem sinemaya gitcem....simdi siz benimkilere bakmicakmisiniz....:47::47::47::47:

Silik ne kız.Yalancımış mı ? :9:

kizlar ben yirttim da siz yirttinizmi acaba....kiz ben yilda 1-2 ayligina tatile gelecem tr ye bende teyzelerine guvenmistim...cocuklarla nasil alisverise gitcem sinemaya gitcem....simdi siz benimkilere bakmicakmisiniz....:47::47::47::47:

Ne demek canım benim .Ben her zaman bakarım.Ayıp ettin .Hem bizim evde de bir antreman olur.Bakalım bir daha çocuk lafı ederler mi ? :9:

merhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm... :34:şimdiden teşekkürlerrrrrr

merhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm... :34:şimdiden teşekkürlerrrrrr

canim hosgeldin.boyun kilon kac.kac kilo vermek istiyorsun.kolay gelsin...canim ins.istedigin kiloya ulasirsin...

involucre canim karatay diyeti hakkinda bilgin varmi.sorularin varsa sorabilirsin.
ben ve arkadaslar yardimci olmaya calisiriz....

Reyhanım sana ikiz diledim.:16:
sağol canım benim,inşallah duan kabul olur:16:
inşallah ikiz bebişlerin olur reyhanım:16::16:
::51::51:
ikimizin inşallah.sersumun da olsun 1 tanecik kızı var:27:

Çok geçmiş olsun Reyhanım.Masraflı gerçekten ama bi kez yaptırıyosun , bi ömür gidiyo.Annem de yaptırdı , hiçbir problemi yok...
]
tşk. birdy.bu ara bildirimlerini yapmıyorsun kaçamaklar mı var:27:

teşekkür ederim bebişim:54::54:
amin canım inşallah:16::16:
reyhanıııım arkadaşlarımızdan o kaa çok dua aldık ki yakında bebişlerimiz bizi bulacak görürsün bak
:34::34::34:İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR,SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM:48::48:
:16::16:

kizlar nasil gidiyor....
leylakcim reyhancim saka bir yana...allah gonlunuze gore versin.ins.allah bu sene hayirli saglikli evlatlar nasip eder...dualarimiz sizinle....kader ve kazaya inaniyorsaniz.merak etmeyin zamani gelince siz bile engel olamazsiniz....
ben hamile oldugumu 3.5 aylikken ogrendim.2.cocugu dusunuyordum fakat biraz daha kilo vereyim dusunmustum...bende spral var bunca zaman kullandim hic problem olmamisti ustelik kontrollarimede gidiyordum.en son gecen mayis da reglim gecikti.test aldim negatif cikti.sonra tr ye tatile gittik.tr ye gidince her sene 2.3 hafta reglim gecikir hava degisikliginden.bu sene birde hepimiz hasta olduk.doktora gittik.ilac kullandik.doktor dedi ki ilactan dolayi gecikme olabilir...1.5 2 ay trde tatil yaptik.bu arada ben cok onemsemedim regliyi ilac kullanmadim.denize giriyorum tatildeyim diye rahat geldi.en son eve donduk.test yaptim gene - cikti.sonra doktora gittim.ultrasonda 3.5 aylik hamile oldugumu ogrendim....

yani ben eger cocuk dusunmeyip aldirmak isteseydim 3 ayi gectigi icin aldiramayacaktim...biz zaten 2.istiyorduk o yuzden bize supriz oldu....
yani arkadaslar demek istedigim herseyin bir zamani var...ins.sizin icinde dogru zaman biran once gelir....ins.doguma giderken herkese dua edicem...
inşallah canım:54:

Kizlar:52::52::52::52:
Uzun zamandir yazmiyorum size, diyette yalan oldu bu surecte:18::18:
Facebooktan sersumum yazmis onu gorunce gireyim dedim. Baya yeni arkadaslar gelmis, hos gelmisler:16:
bana bir el atin valla karatay yalan oldu. Ne kadar zararli varsa hayatimda.
Meyvenin sayisi artti. :17:
Cikolata yiyorum. Tatli yiyorum.:17:
Makarna, pizza yiyorum. :17:
Patates yiyorum hemde kizartma. :17:
Patlamis misir yiyorum:17:
Ekmek yemiyorum ama yufka ekmek, durum yiyorum:17:
Fakat su bir gercek ki bunlari yememe ragmen 4 saat ve 20.00 kuralina uyarsam pek bir + gormuyorum.ki cogu zaman onlara da uymuyorum
hoşgeldin asyacım.hepimiz öyleyiz.ben deyerimde sayıyorum.beraber devam edelim

hoşgeldin:3:

2.öğün 16.30:56::56:

4 tane büyük içli köfte(yeni yaptım sersumum senin tarifinden,biraz zahmetli emme)
bol salata,1 kase yoğurt

spor:karda kışta 1 saat yürüyüs yaptım.bir deli bendim sokakta:9::9:

canim hosgeldin.boyun kilon kac.kac kilo vermek istiyorsun.kolay gelsin...canim ins.istedigin kiloya ulasirsin...

teşekkürlerrr Canım, boy :1.70 kilom 69 hedefim 63...
aslında karatayı bıraktıktan sonra 1 kilo falan almıstım gecen ay 2 hafta izin kullanıncaya kadar :) izinin dönüşü +1.5 kilo oldu....

forumu altıf takıp edenlerdendım o zamanlar biliyordum ama yine desteklerınız cok önemlı benım için kızlarr çok sağolungeri dönüşleriniz içinnn :)

teşekkürlerrr Canım, boy :1.70 kilom 69 hedefim 63...
aslında karatayı bıraktıktan sonra 1 kilo falan almıstım gecen ay 2 hafta izin kullanıncaya kadar :) izinin dönüşü +1.5 kilo oldu....

forumu altıf takıp edenlerdendım o zamanlar biliyordum ama yine desteklerınız cok önemlı benım için kızlarr çok sağolungeri dönüşleriniz içinnn :)
yeniden hoşgeldin aramıza:16::16:inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın:34::34:

Back
X