sağol canımbi görseniz aynen eşim de böyle yatiyiiii
bayılıyorum bunlara yaw,aynı ben ve eşim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımbi görseniz aynen eşim de böyle yatiyiiii
bayılıyorum bunlara yaw,aynı ben ve eşim![]()
canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin[
((Ev yapımı sucuk bulamam
Pastırma alayım bari az az yerim:)
Kızlar bu arada bebeğim var benim ve emziriyorum. Yeniden kendimi tanıtayım dedim:)
Bide dünkü özel günde öle aman aman bişey değildi aslında. Eşimle işinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Sadece haftasonları görüşebiliyoruz. Bende o geliyo diye hafta sonlarını özel gün ilan ediyorum:)) çünkü çok mutlu oluyorum:)
((Ev yapımı sucuk bulamam
Pastırma alayım bari az az yerim:)
Kızlar bu arada bebeğim var benim ve emziriyorum. Yeniden kendimi tanıtayım dedim:)
Bide dünkü özel günde öle aman aman bişey değildi aslında. Eşimle işinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Sadece haftasonları görüşebiliyoruz. Bende o geliyo diye hafta sonlarını özel gün ilan ediyorum:)) çünkü çok mutlu oluyorum:)
Sevgili gül63 ben pes etmek üzereyim valla.Ben senin kadar sansli degilim maalesef. vermem gereken kilolar, spor yaptigim halde 2 kg almisim ya 5 haftada./QUOTE]
Canim beni yanlis anlama ama ben cogu zaman menulerinde yasakli seyler goruyorum.karataya tamamen uysan ben kesinlikle kilo verecegine eminim![]()
canım işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun..Allah kavuştursun sizi
ben kendim yapıyorum canım evde çok kolay..günlük ya da hafta sonu için yapıyorum..
ev sucuğu
az yağlı kıyma
sarımsak
kimyon
karabiber
toz kırmızıbiber
tuz
iyice yoğrulur küçük köfteler halinde şekil verilip kızartılır(para büyüklüğünde)
baharatçılarda hazır sucuk baharatı da satılıyor ama ben burada bulamadığımdan kendim yapmayı tercih ediyorum canım..![]()
Teşekkür ederim gerçekten çok zor halimiz.
Sucuk tarifinde süpermişşşş denicem mutlaka. Teşekkürler
Canim sersum rica etsem özel mesaj kutusunu silermisin.?
He kz birde o durum var tabii.Bak şimdi ben gelmeyeyim desemmmm kaçıyor olurum,gelsemmmm düzen bozulur.Ben geleyim kız bozulsada tamir ederim.Hem zaten 2013 ' de atacağım bütün bahtsızlığımı .Ayrıcada benim bahtsızlığım kendime ,size Birşeycik olmaz.Ben dedim"ona vurma ,bana vur "diye.Ondan oldu zaten ne olduysaSimdilik duzgun ama sen gelince bozulma ihtimali yuksek heralde galiba sanursam![]()
çok güzel oldu canım hiç de dağılmadı..haşladım ama öölee çok yumuşak yapmadım sonra yğını koyup 2 dk çalıştırıp ısıttım..karnıbahar çiçeklerini yumurtaya bulayıp bulayıp actifraya koyup 15 dk kızarttım .. üstüne de bol sarımsaklı yoğurt..afiyet olsun..
eşim de çok beğendi
![]()
afiyet olsun canım menüler süper..Selam kızlar daha geçmişi okumadım okuyacağım inşallah
Bugunkü menüm
Sabah(14:30):
-biraz haşlanmış biraz omlet şeklinde yumurta
-10-12 zeytin
-biraz peynir
-bir çay bardağı kadar badem
-1/4 portakal
-şekersiz çay
Akşam(19:00)bugün saati tutturdum
-bir tabak tavuk çorbası
-bol bol fasülye salatası :)(canan hocanın tarifiyle yapıldı.)
-birazdan çay içmeyi planlıyorum.
bugün 2 saatten fazla çarşıda yürüdüm. Kardeşime mont bana ve arkadaşıma bot baktık ama elimiz boş geri döndük. dur boş değildi. Kabuklu fındık aldım
Sizler nasılsınız bakalım.
He kz birde o durum var tabii.Bak şimdi ben gelmeyeyim desemmmm kaçıyor olurum,gelsemmmm düzen bozulur.Ben geleyim kız bozulsada tamir ederim.Hem zaten 2013 ' de atacağım bütün bahtsızlığımı .Ayrıcada benim bahtsızlığım kendime ,size Birşeycik olmaz.Ben dedim"ona vurma ,bana vur "diye.Ondan oldu zaten ne olduysa( Kahpe Bizans'ın ençok güldüğüm bölümü)
Ohhhh afiyet olsun,vitamin olsun canım.Yarın kesinlikle ilk işim bu.Zaten karnıbahar bozuldu diye akşamda yumurta yemek zorunda kaldım .gıtgıt gıdaaaaakkkkkk![]()
He kz birde o durum var tabii.Bak şimdi ben gelmeyeyim desemmmm kaçıyor olurum,gelsemmmm düzen bozulur.Ben geleyim kız bozulsada tamir ederim.Hem zaten 2013 ' de atacağım bütün bahtsızlığımı .Ayrıcada benim bahtsızlığım kendime ,size Birşeycik olmaz.Ben dedim"ona vurma ,bana vur "diye.Ondan oldu zaten ne olduysa( Kahpe Bizans'ın ençok güldüğüm bölümü)
Selam kızlar daha geçmişi okumadım okuyacağım inşallah
Bugunkü menüm
-10-12 zeytin
-biraz peynir
-1/4 portakal
-şekersiz çay
-bir tabak tavuk çorbası
bugün 2 saatten fazla çarşıda yürüdüm. Kardeşime mont bana ve arkadaşıma bot baktık ama elimiz boş geri döndük. dur boş değildi. Kabuklu fındık aldım
Selam kızlar daha geçmişi okumadım okuyacağım inşallah
Bugunkü menüm
-10-12 zeytin
-biraz peynir
-1/4 portakal
-şekersiz çay
-bir tabak tavuk çorbası
Gel kiss gel,sana tum kombiler,tesisatlar feda olsun![]()
Menün çok güzel.Kabuklu fındık almakla da iyi yapmışsın.Senin listeye gelince daha hazır değil.Bir ikisi söyleyeyim şimdilik.
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilikhaydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin