Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menün çok güzel.Kabuklu fındık almakla da iyi yapmışsın.Senin listeye gelince daha hazır değil.Bir ikisi söyleyeyim şimdilik.
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilik :9:haydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin

:60::60:melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi:60::60:

Selam canlar,

Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım:(

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))

Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...

Meleksin şimdi çizelgeyi hazırladık ya (bugün bayağı masraflı oldum) kusura bakmayın aklıma geldi interneti açtım. bu değişikli,ği nasıl yapacağım? gün gün nereden veri girişi yapılıyor?Kafa durdu benim

Selam canlar,

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))

Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...

Bebelerimden biri senindir o zaman oyam:9::9:
Oyam bu saatten sonra dualarim seninle,insallah tum tahlillerin iyi cikar hicbir sorun cikmaz canim benim:16::16:seni cok seviyoruz bunu unutma ve persembeye kadar guzel haberlerini bekliyoruz:16::16:

[leylak84;27920839]
Sevgili gül63 ben pes etmek üzereyim valla.:(
Ben senin kadar sansli degilim maalesef. vermem gereken kilolar, spor yaptigim halde 2 kg almisim ya 5 haftada./QUOTE]

Canim beni yanlis anlama ama ben cogu zaman menulerinde yasakli seyler goruyorum.karataya tamamen uysan ben kesinlikle kilo verecegine eminim:16::16:
Sevgili Leylak84 valla artik saldim cayira mevlam kayira edecegim. O yasakli seyleri de 14 gün önce arada 1 yedim.
:47:Uymuyacagim artik icimden asilik cagliyor simdi.:47:
:47::47::47::47::47::47::47::47:

Selam canlar,

Son verdiğimiz karar doğrultusunda bizler leylağa taşınıyoruz.Eeeeee bu durumda istersen seni eleyelim:9: Manisa da nüfus patlaması olmasın kız :9: Canım seni özleyeceğiz.Elbetteki dualarımız seninle.Hayırlı haberlerinle dön inşallah.Bomba gibi döneceksin.:51:( bomba olarak bunu bulabildim idare et ):16::16::16:

:9::9::9::9::9:

afiyet olsun reyhanım:16::16:yürüyüş için de:46::46::46:
:54:

2.öğünüm:56::56:
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık et sote
yoğurt
turşu
yarım mandalina

sanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin:40:
[I
afiyet olsun canım:16::16: ohh mis gibi olmuştur içli köfteler:16::52:

sporuna da bravoss diyorum:nazar::46::46:

:[/I]
evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.

Sabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık
afiyet olsun meleksin.bu sabah uykuya doymuşsun:1: yumurta mübtelası olmussun ,evde yemek pişmiyor mu,evdekiler isyan etmesinler:9::9::9:

2. öğünüm
:56::56:
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..

şimdi de çay çayy :7::7:
afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel:16:

Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak için :9: Eh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde :9: Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten :52:
:60::60:

:46:
Menün çok güzel.Kabuklu fındık almakla da iyi yapmışsın.Senin listeye gelince daha hazır değil.Bir ikisi söyleyeyim şimdilik.
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilik :9:haydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin

:60::60:melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi:60::60:
:60::60: alemsin kız

Selam canlar,

inşallah sonuçların iyi olur canım.çook gecmiş olsun:16:

Meleksin şimdi çizelgeyi hazırladık ya (bugün bayağı masraflı oldum) kusura bakmayın aklıma geldi interneti açtım. bu değişikli,ği nasıl yapacağım? gün gün nereden veri girişi yapılıyor?Kafa durdu benim

Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum.......:60: ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledim :60: ben bir üst baş değişip gelem

:54:

evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.

afiyet olsun meleksin.bu sabah uykuya doymuşsun:1: yumurta mübtelası olmussun ,evde yemek pişmiyor mu,evdekiler isyan etmesinler:9::9::9:

afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel:16:

:46:

inşallah sonuçların iyi olur canım.çook gecmiş olsun:16:

Canım benim ayum yok 2 gündür (zaten o nedenle bu kadar döktürüyorum). Yemek işini savsaklıyorum bu nedenle .Kızımda dersaneye gidiyor akşama kadar.Zavallım yiyiyor orada burada (ayyyy ne fena anayım kız ben)

Birdy baktın mı kız Faceden bana :9: Yeni fotolarım ve yeni yaptığım resimlerim yok ama idare et artıkın:)))E ben seni bulaşmadan sen beni bulursun herhalde :34:Orada da acemiydim resimler fotolar karman çorman .Dalınca çıkamıyor insan :9:
"Bacım , baktım , seni çok sevdim , hemen görüşelim dedim" ya :52::52::52:Hatta sen de "karlar erimeden olmaz" dedin :52::52::52:
Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür ederim...
Hakketen ismiyle müsemma bi insan , bu arada topiğe hoşgelmişsin...
:16::

:16::16::16: jennifer lopez in darısı başıma diye romantik komedisi ..eski ama güzel tavsiye ederim:34::34:

:46::46::46::nazar::nazar: topiğimiz boş durmuyor çalışıyor..:38::38::16::16:

utanılacak bişi yok datlum hayatın gerçekleri takviye de lazım:1::1:

:60::60::60::60::60:junior birdyler geliyormuş topiğee deyze deyze diyee:60::60::60:

abowww gülmeyeyimmm :53::53:

yanlış tedavi yapıyon datlum sen az yiycen eşin çok yiycek:1::1::1:
iyi ki söyledin bak yoksa daha çok beklerdik..:53::53:

işine geldiği gibi anlıyon demiii:20::20: 2 hafta değil 2 ay dedim liste için:51::51::51:

yanlış bilgilendirme canım 2 ay olcek:52::52:..baktığınıza deysin..çocuk afallamasın 2 haftada bir..ne o bu deyzeler habire değişiyo demesin..çocuğumuzun psikolojisini düşünmeliyiz yanee:27::27:

canım o da siliklerden olmuş leylakın verdiği bilgiye göre kk dan atılmış oluyor..:26::26:

he kıss yırttın tee sibiryaya çok masraflı olur göndermek zatii:60::60::60::60:
Bence de gülme Sersumum biliyosun sonra noluyo ve ayrıca da Allah muhafaza :37::37::37::37:
İki ay mıııııııııı , neyse sıkıcaz dişimizi artık , kız ben 1 hafta 11 yaşındaki yeğenime baktım o bile tuhaf geldi bana :53::53::53::53: Ama süper baktım , yedirdim , gezdirdim , silah zoruyla spor yaptırdım , yıkadım , pakladım , geceleri üzerini örttüm.Annem bile şok geçirdi valla.

Aboooo 2 ay mıydı kız? Benim için sakıncası yokta birdy kafayı yer.E ne yapalım o 2 hafta baksın gerisini ben bakarım.Yalnızzzz şunu belirteyim, biliyorsunuz ki bizim evde banyo durumları malum Herkül sağolsun.E birde kutup ayusu var evde.Yani bilemiyom çocuk biraz karışık ortamda büyüyecek :9: Bu durum için ben ön çalışma yapayım:9:
Kafayı yerim o kesin ama bebeye belli etmem.Senin evde yetişmesi güzel olur , erken yaşta hayatın gerçekleriyle tanışır , olgun bi bebe olur :52::52::52:
merhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm... :34:şimdiden teşekkürlerrrrrr
Heh , tam zamanında geldin zira herkes gaza gelmiş vaziyette , hoşgeldin :34:
sağol canım benim,inşallah duan kabul olur:16:
ikimizin inşallah.sersumun da olsun 1 tanecik kızı var:27:

tşk. birdy.bu ara bildirimlerini yapmıyorsun kaçamaklar mı var:27:

:16::16:

inşallah canım:54:

hoşgeldin asyacım.hepimiz öyleyiz.ben deyerimde sayıyorum.beraber devam edelim

hoşgeldin:3:
Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.
2.öğünüm:56::56:
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık et sote
yoğurt
turşu
yarım mandalina

O ne kıss kuş kadar yemişin gene :37::37:
cevabım hepinizeee...:kkk::kkk::kkk:

kızzlar sizz neettiniz böylee:53::53:..amanıınn..ben yokken seçim propangaları uçuşmuş havalarda..:53::53::53:

ağlıyacam şimdi..:5::5:

sizi seviyorum uleeeyyynnn..:38

omegalar pastırmalar helal olsun sizeee...:16::16::16:

sağol canım oy verdiğin için:16::16:..hoşgeldin aramıza..:16::16:

:nazar::46::46: başarılar..
Kızım acayip kampanya yapıyolar valla.Cee diyeni ketenpereye alıyolar hemen :1::1::1:
:60::60::60::60: Herkül'ün içinde bizim gibi kilo almazsa eğer ömür boyu kalabilir :60:
Demek özlem atılmış :26:ne yaptıydı acaba ???
Allah kimseyi bebesinden ayırmasın kız.Benim kız 13 yaşına basacak 1 günlüğüne Ankara'ya gitti de öldüm öldüm bittim vallahi.Evet bu işe son noktayı koyuyorum.Kargocuya ayıp olması,extra çok masraflı olması ,senin bebenden ayrı kalamama durumlarını değerlendirdim.Bence en iyisi biz sana gelelim :52::52::52:
Hangi Özlem atılmış ? Kartal vardı bi de Dr vardı.[/COLOR
kızzlar sayeniz de sonuçları açıklıyorum .....:52::5

flaş flaşş 38..:52::52:

1. yle aramızda 3 oy kaldı..faceden kk üyesi arkadaşlar da haberdar ettim ..onlar da verdiler..asyaateş,asyam 21,destinaa..

sayeniz de canlarım emin adımlarla gidiyoruz..:kkk::kkk:

3 gün kaldı sollarsak tamamdır..:52::52::52:

siz var ya sizz anlatılmaz yaşanırsınız..canlarım benimm:38::38:

yeni gelen ve arkadaşlarımın ricasıyla bana oy veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler.:16:.aramıza hoş geldiniz..:16::16::16:
Yürrü be kim tutar seni :46::46::46:
2. öğünüm
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..

şimdi de çay çayy :7::7:
Afiyet olsun Sersumum :16:
canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..:34:
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin:34:

:60::60::60::60:
Bizim evde pastırma yapacak kahraman henüz anasından doğmadı , doğabileceğini de sanmıyorum:37::37::37:
canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..:34:
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin:34:
[

:(((Ev yapımı sucuk bulamam:(
Pastırma alayım bari az az yerim:)

Kızlar bu arada bebeğim var benim ve emziriyorum. Yeniden kendimi tanıtayım dedim:)
Bide dünkü özel günde öle aman aman bişey değildi aslında. Eşimle işinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Sadece haftasonları görüşebiliyoruz. Bende o geliyo diye hafta sonlarını özel gün ilan ediyorum:)) çünkü çok mutlu oluyorum:)

İyi yapıyosun cicim , yazık size ayrı-gayrı kalmışsınız.Tez vakitte kavuşursunuz inşallah...
Selam kızlar daha geçmişi okumadım okuyacağım inşallah
Bugunkü menüm

Sabah(14:30):
-biraz haşlanmış biraz omlet şeklinde yumurta
-10-12 zeytin
-biraz peynir
-bir çay bardağı kadar badem
-1/4 portakal
-şekersiz çay

Akşam(19:00)bugün saati tutturdum:D
-bir tabak tavuk çorbası
-bol bol fasülye salatası :)(canan hocanın tarifiyle yapıldı.)
-birazdan çay içmeyi planlıyorum.

bugün 2 saatten fazla çarşıda yürüdüm. Kardeşime mont bana ve arkadaşıma bot baktık ama elimiz boş geri döndük. dur boş değildi. Kabuklu fındık aldım:D
Sizler nasılsınız bakalım.
Yemekler çok güzel olmuş , afiyet olsun.Ben kendi adıma iyiyim Allama bin şükür.

Bu vesileyle topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ...

Sevgili Leylak84 valla artik saldim cayira mevlam kayira edecegim. O yasakli seyleri de 14 gün önce arada 1 yedim.
:47:Uymuyacagim artik icimden asilik cagliyor simdi.:47:
:47::47::47::47::47::47::47::47:
Bence vazgecme diyetten canimcim,sonra daha fazla kg alir pisman olursun...

Sagol canim:16::16:mandalinanin diger yarisi esimin midesinde su anda:27::27::9::9:
Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum.......:60: ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledim :60: ben bir üst baş değişip gelem

:60::60::60::60::60:

Canım kusurabakma .Ben bazen gülme komasına girip her yeri suluyorum:9: neyse gelelim esas konuya.Tamam çizelge halloldu.Zaten 1 hafta çizelgen sabit duracak .Bizler cuma günü bildirim yapıyoruz.Çizelge o gün değişecek.Ammma velakin sen yeni girdiğinden listeye 2 hafta sonra alınacaksın.Yarışmaya (listeye )girmek istiyorsan sersuma bildireceğiz.Seni liste sırasına alacak.Bu arada sen hergün düzenli menülerini buraya yazacaksın.Liste sırası sana gelince listeyi sen hazırlayacaksın(ben bilmem deme ,o güne kadar öğrenirsin zaten )okey mi ? Çak köfteyi o zaman :37:

Şu çeyiz düzme işine el at bacım.Bir evin olmazsa olmazı neler deyi ver bakem :9:
Kızım ben hiç anlamam o işlerden ama annem bana şunları almıştı ve çok makbule geçmişti : Mandal , kürdan , kurulama bezi , süzgeç...Diğer şeyler akıl edilip alınıyo zaten ama bunlar kimsenin aklına gelmiyo.Bu tüyoyu da herkese vermem , sevildiğini bil :37::37::37:
Selam canlar,

Canım , Oyacım , Allahım inşallah beni sevindirdiği gibi seni de sevindirecek.En güzel sonuçlarla güle oynaya döneceksin evine.Herşey yolunda gidecek ve 2013 yılı senin için çoook güzel başlayacak.Senden haber bekliyo olucam.Bol şans diliyorum canım.Ayrıca tüm hastalara da acil şifalar diliyorum...

Back
X