Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menün çok güzel.Kabuklu fındık almakla da iyi yapmışsın.Senin listeye gelince daha hazır değil.Bir ikisi söyleyeyim şimdilik.
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilikhaydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin
Gelirken istanbuldan Manisa'ya tesisat döşeterek gelem benne olur ne olmaz.
Haydar kim uleynnnn ,ben Hertürlü oruna tek çözümümmelexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi
![]()
Tesisata gerek yok,herkulle hortumu getirsen yeter![]()
Selam canlar,
Demin bir kıyamet alıntı yapmıştım. Maalesef gelen oldu, kapattım
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))
Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...
Sevgili gül63 ben pes etmek üzereyim valla.Ben senin kadar sansli degilim maalesef. vermem gereken kilolar, spor yaptigim halde 2 kg almisim ya 5 haftada./QUOTE]
Canim beni yanlis anlama ama ben cogu zaman menulerinde yasakli seyler goruyorum.karataya tamamen uysan ben kesinlikle kilo verecegine eminim
Sevgili Leylak84 valla artik saldim cayira mevlam kayira edecegim. O yasakli seyleri de 14 gün önce arada 1 yedim.
Uymuyacagim artik icimden asilik cagliyor simdi.
Selam canlar,
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim: Beşizlerden bana düşeni 2 ay, 3 ay... bana bırakabilirsin leylakım. Ha 3, ha 4... Arada o da büyür gider. Vakit tamam deyip kapıya gelirsen, "geç içeri, hangisi seninse alıver" derim:))
Kızlar, yarın tahlillerim yapılacak, sonra değerlerim uygun çıkarsa radyasyonu alıcam. Ordan da anneme yollanıcam. Annemde internet yok. Perşembeye kadar yokum yani. Sizden bişey rica edicem. Benim için de dua edin olur mu? Bayağı kapsamlı bir kontrolden geçicem. Ameliyattan beri 1 yıl oldu. İşin gerçeği metastaz olup olmadığına da bakılacak sanıyorum. Eğer bişey yoksa yırttım demektir. Bundan sonrası lay lay lom:) Karatay gelsin, protein gitsin...
afiyet olsun reyhanımyürüyüş için de
![]()
sanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin2.öğünüm
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık et sote
yoğurt
turşu
yarım mandalina
evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.[I
afiyet olsun canımohh mis gibi olmuştur içli köfteler
sporuna da bravoss diyorum
:[/I]
afiyet olsun meleksin.bu sabah uykuya doymuşsunSabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık
afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel2. öğünüm
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..
şimdi de çay çayy![]()
Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak içinEh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde
Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten
![]()
Menün çok güzel.Kabuklu fındık almakla da iyi yapmışsın.Senin listeye gelince daha hazır değil.Bir ikisi söyleyeyim şimdilik.
tüy biçme makinesi
En Kralı'ndan tartı
Kettle
Bol bol tahta kaşık (en sağlıklısı bu )
Rondo (var ama ben kullanmıyorum, doğrama işini pek sevmiyorsan lazım olur)
Veeeee en önemlisi 10 metre uzunluğunda bir hortum ayrıca 70 Lt Herkül marka çöp kovası ( sen nedenini sorma evde bulundur)
Tutacak ( ben kullanmayı sevmediğimden hep elimi yakarım sen dikkat et)
Büyüteçli ayna (Bir zamandan sonra ev işi , çocuk bakımı derken kuaförün yolunu unutuyorsun ve haliyle orman gibi olmuş kaşlarını ertesi gün davete gideceğinden gecenin bir körü kendin almak zorunda kalıyorsun)
Evi süs olsun diye otla mokla doldurmuyorsun.Çoluk çocuğa karışınca zaten ev oyuncaktı,mama masasıydı,oydu buydu doluyor.sonraa Temizlik yaparken onun tozu bunun kiri ana ve avrat ikilisine sövüyorsun.Doldurma evi.Bir çekyat yeter şimdilikhaydi bu hafta ki alışveriş listen bu.Kolay gelsin
melexinim yorum tarzin ayni haydar dumeninkine benziyi
![]()
inşallah sonuçların iyi olur canım.çook gecmiş olsunSelam canlar,
Meleksin şimdi çizelgeyi hazırladık ya (bugün bayağı masraflı oldum) kusura bakmayın aklıma geldi interneti açtım. bu değişikli,ği nasıl yapacağım? gün gün nereden veri girişi yapılıyor?Kafa durdu benim
Haydar kim uleynnnn ,ben Hertürlü oruna tek çözümüm
Tamam ,bakacaz artık o gün ki şartlara![]()
sanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin
evet canım mis gibiydi.ama eşiminkini kızarttım onun istegi üzerine,kendiminkini de haşladım.
afiyet olsun meleksin.bu sabah uykuya doymuşsunyumurta mübtelası olmussun ,evde yemek pişmiyor mu,evdekiler isyan etmesinler
afiyet olsun canım.bugün karışık dolma yapmışssın ne güzel
alemsin kız
inşallah sonuçların iyi olur canım.çook gecmiş olsun![]()
"Bacım , baktım , seni çok sevdim , hemen görüşelim dedim" yaBirdy baktın mı kız Faceden banaYeni fotolarım ve yeni yaptığım resimlerim yok ama idare et artıkın:)))E ben seni bulaşmadan sen beni bulursun herhalde
Orada da acemiydim resimler fotolar karman çorman .Dalınca çıkamıyor insan
![]()
Hakketen ismiyle müsemma bi insan , bu arada topiğe hoşgelmişsin...Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür ederim...
Bence de gülme Sersumum biliyosun sonra noluyo ve ayrıca da Allah muhafaza:
jennifer lopez in darısı başıma diye romantik komedisi ..eski ama güzel tavsiye ederim
topiğimiz boş durmuyor çalışıyor..
utanılacak bişi yok datlum hayatın gerçekleri takviye de lazım
junior birdyler geliyormuş topiğee deyze deyze diyee
abowww gülmeyeyimmm
yanlış tedavi yapıyon datlum sen az yiycen eşin çok yiycek
iyi ki söyledin bak yoksa daha çok beklerdik..
işine geldiği gibi anlıyon demiii2 hafta değil 2 ay dedim liste için
yanlış bilgilendirme canım 2 ay olcek..baktığınıza deysin..çocuk afallamasın 2 haftada bir..ne o bu deyzeler habire değişiyo demesin..çocuğumuzun psikolojisini düşünmeliyiz yanee
canım o da siliklerden olmuş leylakın verdiği bilgiye göre kk dan atılmış oluyor..:26::26:
he kıss yırttın tee sibiryaya çok masraflı olur göndermek zatii![]()
Kafayı yerim o kesin ama bebeye belli etmem.Senin evde yetişmesi güzel olur , erken yaşta hayatın gerçekleriyle tanışır , olgun bi bebe olurAboooo 2 ay mıydı kız? Benim için sakıncası yokta birdy kafayı yer.E ne yapalım o 2 hafta baksın gerisini ben bakarım.Yalnızzzz şunu belirteyim, biliyorsunuz ki bizim evde banyo durumları malum Herkül sağolsun.E birde kutup ayusu var evde.Yani bilemiyom çocuk biraz karışık ortamda büyüyecekBu durum için ben ön çalışma yapayım
![]()
Heh , tam zamanında geldin zira herkes gaza gelmiş vaziyette , hoşgeldinmerhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm...şimdiden teşekkürlerrrrrr
Hee kızım sen yoktun ya , o ara bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu , 2 saatte bir yiyorum artık ve yazmamamın daha doğru olacağına karar verdik.sağol canım benim,inşallah duan kabul olur
ikimizin inşallah.sersumun da olsun 1 tanecik kızı var
tşk. birdy.bu ara bildirimlerini yapmıyorsun kaçamaklar mı var
inşallah canım
hoşgeldin asyacım.hepimiz öyleyiz.ben deyerimde sayıyorum.beraber devam edelim
hoşgeldin![]()
O ne kıss kuş kadar yemişin gene2.öğünüm
yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık et sote
yoğurt
turşu
yarım mandalina
Kızım acayip kampanya yapıyolar valla.Cee diyeni ketenpereye alıyolar hemencevabım hepinizeee...
kızzlar sizz neettiniz böylee..amanıınn..ben yokken seçim propangaları uçuşmuş havalarda..
ağlıyacam şimdi..
sizi seviyorum uleeeyyynnn..:38
omegalar pastırmalar helal olsun sizeee...
sağol canım oy verdiğin için..hoşgeldin aramıza..
başarılar..
Hangi Özlem atılmış ? Kartal vardı bi de Dr vardı.[/COLORHerkül'ün içinde bizim gibi kilo almazsa eğer ömür boyu kalabilir
Demek özlem atılmış :26:ne yaptıydı acaba ???
Allah kimseyi bebesinden ayırmasın kız.Benim kız 13 yaşına basacak 1 günlüğüne Ankara'ya gitti de öldüm öldüm bittim vallahi.Evet bu işe son noktayı koyuyorum.Kargocuya ayıp olması,extra çok masraflı olması ,senin bebenden ayrı kalamama durumlarını değerlendirdim.Bence en iyisi biz sana gelelim![]()
Yürrü be kim tutar senikızzlar sayeniz de sonuçları açıklıyorum .....:5
flaş flaşş 38..
1. yle aramızda 3 oy kaldı..faceden kk üyesi arkadaşlar da haberdar ettim ..onlar da verdiler..asyaateş,asyam 21,destinaa..
sayeniz de canlarım emin adımlarla gidiyoruz..
3 gün kaldı sollarsak tamamdır..
siz var ya sizz anlatılmaz yaşanırsınız..canlarım benimm
yeni gelen ve arkadaşlarımın ricasıyla bana oy veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler..aramıza hoş geldiniz..
Afiyet olsun Sersumum2. öğünüm
bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..
şimdi de çay çayy![]()
Bizim evde pastırma yapacak kahraman henüz anasından doğmadı , doğabileceğini de sanmıyorumcanım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin
![]()
canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin[
((Ev yapımı sucuk bulamam
Pastırma alayım bari az az yerim:)
Kızlar bu arada bebeğim var benim ve emziriyorum. Yeniden kendimi tanıtayım dedim:)
Bide dünkü özel günde öle aman aman bişey değildi aslında. Eşimle işinden dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Sadece haftasonları görüşebiliyoruz. Bende o geliyo diye hafta sonlarını özel gün ilan ediyorum:)) çünkü çok mutlu oluyorum:)
İyi yapıyosun cicim , yazık size ayrı-gayrı kalmışsınız.Tez vakitte kavuşursunuz inşallah...
Yemekler çok güzel olmuş , afiyet olsun.Ben kendi adıma iyiyim Allama bin şükür.Selam kızlar daha geçmişi okumadım okuyacağım inşallah
Bugunkü menüm
Sabah(14:30):
-biraz haşlanmış biraz omlet şeklinde yumurta
-10-12 zeytin
-biraz peynir
-bir çay bardağı kadar badem
-1/4 portakal
-şekersiz çay
Akşam(19:00)bugün saati tutturdum
-bir tabak tavuk çorbası
-bol bol fasülye salatası :)(canan hocanın tarifiyle yapıldı.)
-birazdan çay içmeyi planlıyorum.
bugün 2 saatten fazla çarşıda yürüdüm. Kardeşime mont bana ve arkadaşıma bot baktık ama elimiz boş geri döndük. dur boş değildi. Kabuklu fındık aldım
Sizler nasılsınız bakalım.
Bu vesileyle topiğe yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ...
Bence vazgecme diyetten canimcim,sonra daha fazla kg alir pisman olursun...Sevgili Leylak84 valla artik saldim cayira mevlam kayira edecegim. O yasakli seyleri de 14 gün önce arada 1 yedim.
Uymuyacagim artik icimden asilik cagliyor simdi.
Sagol canimsanada afiyet bal şeker olsun.mandalinanın yarısını ne ettin
alemsin kız
Estafurullah (ay cidden ben acayip dine geldim) ay durun burda kopuyorum.......ay kendimi camide vaaz veren hocalar gibi hissettim.
Bu arada gülmekten altıma işledimben bir üst baş değişip gelem
Meleksin şimdi çizelgeyi hazırladık ya (bugün bayağı masraflı oldum) kusura bakmayın aklıma geldi interneti açtım. bu değişikli,ği nasıl yapacağım? gün gün nereden veri girişi yapılıyor?Kafa durdu benim
Canım benim ayum yok 2 gündür (zaten o nedenle bu kadar döktürüyorum). Yemek işini savsaklıyorum bu nedenle .Kızımda dersaneye gidiyor akşama kadar.Zavallım yiyiyor orada burada (ayyyy ne fena anayım kız ben)
Kızım ben hiç anlamam o işlerden ama annem bana şunları almıştı ve çok makbule geçmişti : Mandal , kürdan , kurulama bezi , süzgeç...Diğer şeyler akıl edilip alınıyo zaten ama bunlar kimsenin aklına gelmiyo.Bu tüyoyu da herkese vermem , sevildiğini bilŞu çeyiz düzme işine el at bacım.Bir evin olmazsa olmazı neler deyi ver bakem![]()
Selam canlar,