Benden beteri de var
teyze kocasını anlatıyor anlamaz ki öküz camış | İzlesene.com Video
teyze kocasını anlatıyor anlamaz ki öküz camış | İzlesene.com Video
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldın canımcımmerhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm...şimdiden teşekkürlerrrrrr
reyhanım karadenızlıyım ıcyaglı lahana muhlama kaygana tursu kavurva her yol var bende2.öğün 16.30
4 tane büyük içli köfte(yeni yaptım sersumum senin tarifinden,biraz zahmetli emme)
bol salata,1 kase yoğurt
spor:karda kışta 1 saat yürüyüs yaptım.bir deli bendim sokakta![]()
ne doktormus arkadas yaaaHe tamam işte Dr olan
He tamam işte Dr olan
Kızım kaçıncı kez soruyosunÇocuk ogün de yoktu bugün de yok
![]()
He tamam işte Dr olan![]()
birdy alıntıları doğru yapamadığı sürece dayak arsızı olacak zaten bu gidişle![]()
hay cenenızın bagına omega3pampiş okudukça kulaklarım çınliyii size de oluyomu..nekaa yazdınız beyaa diyodur kesin
![]()
sayende canım parmaklarınız durmuyokı çat çut basıyonuz tuslara on parnakPapadia gelene kadar sabah ezanı okunur kızlar.![]()
gıtmeeeeee bırdym lutfeeennnnKızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum![]()
ne doktormus arkadas yaaa
hay cenenızın bagına omega3ne kadar konusasınız varmıs arkadaş yaa
sayende canım parmaklarınız durmuyokı çat çut basıyonuz tuslara on parnakon parmak yazıyonuz ıkı goz okuyo onu dusunmuyonuz
![]()
hosgeldın canımcım
reyhanım karadenızlıyım ıcyaglı lahana muhlama kaygana tursu kavurva her yol var bende
ne doktormus arkadas yaaa
koptum buna dayak arsızı he hocada dıyoya ekmek budalası dıye o geldı aklıma
hay cenenızın bagına omega3ne kadar konusasınız varmıs arkadaş yaa
sayende canım parmaklarınız durmuyokı çat çut basıyonuz tuslara on parnakon parmak yazıyonuz ıkı goz okuyo onu dusunmuyonuz
gıtmeeeeee bırdym lutfeeennnn
ıkı kaynatırız yaw
Evet yaaaa cinnet geçiriyorum.Nedense bir türlü tutturamadım
sonunda gelebildin mi papişimhoşgeldin sefalar getirdin
bu 21 aralık zımbırtısından sonra astrologların da dediği gibi kendimde bi uyanış bi canlılık hissediyorum.sanırsam kızlar da öyle ki yazdıkça yazasımız geliyiii![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.
pamuk eller klavyeye arkadaslar
sersumum bu kampanyayı ben ve leylakım baslattık gumburtuye gıtmesın solgar marka omega3 lerımızı kargocu enısteye teslım edım gondertıver bacım![]()
sonunda gelebildin mi papişimhoşgeldin sefalar getirdin
bu 21 aralık zımbırtısından sonra astrologların da dediği gibi kendimde bi uyanış bi canlılık hissediyorum.sanırsam kızlar da öyle ki yazdıkça yazasımız geliyiii![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.
sersumum bu kampanyayı ben ve leylakım baslattık gumburtuye gıtmesın solgar marka omega3 lerımızı kargocu enısteye teslım edım gondertıver bacım![]()
ben size tazesinden hamsi göndersem..hakkaride de çok kar var yaww
![]()
hosbuldum bıdenem..oh sefamız olsun en hossohbet topıc secılseydı 1.lıgımız kesındı zaten
allah muhabbetımızı arttırsın
![]()
pampiş yaa sen bilirsin bukaa uğraşıyoz birinci olalım diye de bana noolcek kıssnooluyo 1. olunca kurdelemi vercekler kıss
geçen yıl da var mıydı bu yarışma:44:
1. olanı ilk atıyolarmış kk dan..sonra da oy verenleri sizin işiniz gücünüz yok mu diye
![]()
sadece ben mi ramaska ve melexin de süper çalışıyo papişim..4 kişiye 2 şer kutudan solgar marka omega 3..vay anam sen yandın sersumum![]()
amiinnn
hakketen ya neden öyle bi anket yapmadılar acaba:44::44:
aynen papişim,muhabbetimiz neşemiz 2013 te de devam etsin inşallah![]()
Menün güzel canım.Böyle devam.Baş sayfaları okuduysan işi kapmışsındırsabah: 1 yumurta
yağlı ezine peyniri
5 tane yeşil zetin turşu
bir avuç badem
çay
öğlen:yeşil mercimek yemeği bir kepçe
bir çorba kasesi ölçüsünde yeşil fasulye
akşam:sarıkanat balı ve salata
5- adet badem ve yine o kadar iç fıstık
bütün gün 1.5 lt su daha bitiremedim içimde bulantı oluyor zorluyorum, inşallah başarırım kendime fazla güvenim yok ama kilo kaybını görürsem belki moralim düzelir.
He kız.Ben Ayu dedim ya Reyhan kızdı bana .Benden beteri de varmış yani.Camışşşşşkısss haline şükretmek için mi buluyon bu videoları![]()
He kız.Ben Ayu dedim ya Reyhan kızdı bana .Benden beteri de varmış yani.Camışşşşş![]()
40 oldum bu arada.yarın ben işteyken de çalışın haaa..
geçmeliyiz en büyük bizim topiğimizz![]()
Evettttt bizde varız. her nee kadar yarım yurum da olsa link veriyoz, gelenin paçasını bırakmıyoz.Allallasadece ben mi ramaska ve melexin de süper çalışıyo papişim..4 kişiye 2 şer kutudan solgar marka omega 3..vay anam sen yandın sersumum![]()
pampiş yaa sen bilirsin bukaa uğraşıyoz birinci olalım diye de bana noolcek kıssnooluyo 1. olunca kurdelemi vercekler kıss
geçen yıl da var mıydı bu yarışma:44:
1. olanı ilk atıyolarmış kk dan..sonra da oy verenleri sizin işiniz gücünüz yok mu diye
![]()