Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba kızlarr, yaklasık bı 6 aydır uğramıyordum bu taraflara ama özlemişim :) hedef kiloma ulastıgımdan değil yanı ara vermişim kendiliğimden. ama inanın verdıgım kiloların az işeyciğini aldım tekrar baslıyorum inşallah. sizlerden psikolojik destek almam gerekk... yüreklenip gaza gelmeliyimm... :34:şimdiden teşekkürlerrrrrr
hosgeldın canımcım:16:

2.öğün 16.30:56::56:

4 tane büyük içli köfte(yeni yaptım sersumum senin tarifinden,biraz zahmetli emme)
bol salata,1 kase yoğurt

spor:karda kışta 1 saat yürüyüs yaptım.bir deli bendim sokakta:9::9:
reyhanım karadenızlıyım ıcyaglı lahana muhlama kaygana tursu kavurva her yol var bende:52::52::52:

He tamam işte Dr olan :37:

Kızım kaçıncı kez soruyosun :52::52: Çocuk ogün de yoktu bugün de yok :52::52:

ne doktormus arkadas yaaa:51:

birdy alıntıları doğru yapamadığı sürece dayak arsızı olacak zaten bu gidişle:9::9::9:
:60::60::60: koptum buna dayak arsızı he hocada dıyoya ekmek budalası dıye o geldı aklıma :37::37:

pampiş okudukça kulaklarım çınliyii size de oluyomu.:36::36:.nekaa yazdınız beyaa diyodur kesin:53::53::53::35::35::35:
hay cenenızın bagına omega3 :1::1::1:ne kadar konusasınız varmıs arkadaş yaa

Papadia gelene kadar sabah ezanı okunur kızlar.:9:
sayende canım parmaklarınız durmuyokı çat çut basıyonuz tuslara on parnak:52: on parmak yazıyonuz ıkı goz okuyo onu dusunmuyonuz:1:

Kızlar , çok okudum-çok yazdım , gözlerim ağrıdı , ben gidiyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve iyi haftalar diliyorum :16::16::16:
gıtmeeeeee bırdym lutfeeennnn

ıkı kaynatırız yaw

hosgeldın canımcım:16:

reyhanım karadenızlıyım ıcyaglı lahana muhlama kaygana tursu kavurva her yol var bende:52::52::52:

ne doktormus arkadas yaaa:51:

:60::60::60: koptum buna dayak arsızı he hocada dıyoya ekmek budalası dıye o geldı aklıma :37::37:

hay cenenızın bagına omega3 :1::1::1:ne kadar konusasınız varmıs arkadaş yaa

sayende canım parmaklarınız durmuyokı çat çut basıyonuz tuslara on parnak:52: on parmak yazıyonuz ıkı goz okuyo onu dusunmuyonuz:1:

gıtmeeeeee bırdym lutfeeennnn

ıkı kaynatırız yaw

sonunda gelebildin mi papişim:9::9:hoşgeldin sefalar getirdin:38::38:
bu 21 aralık zımbırtısından sonra astrologların da dediği gibi kendimde bi uyanış bi canlılık hissediyorum.sanırsam kızlar da öyle ki yazdıkça yazasımız geliyiii:9::9::9:

sonunda gelebildin mi papişim:9::9:hoşgeldin sefalar getirdin:38::38:
bu 21 aralık zımbırtısından sonra astrologların da dediği gibi kendimde bi uyanış bi canlılık hissediyorum.sanırsam kızlar da öyle ki yazdıkça yazasımız geliyiii:9::9::9:

hosbuldum bıdenem..:16::16::16: oh sefamız olsun en hossohbet topıc secılseydı 1.lıgımız kesındı zaten:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:allah muhabbetımızı arttırsın:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.

pamuk eller klavyeye arkadaslar

sersumum bu kampanyayı ben ve leylakım baslattık gumburtuye gıtmesın solgar marka omega3 lerımızı kargocu enısteye teslım edım gondertıver bacım:1::1::1::52::52::52::52::51::51::51::51::51::24::24::24::24:

pampiş yaa sen bilirsin bukaa uğraşıyoz birinci olalım diye de bana noolcek kıss :53::53: nooluyo 1. olunca kurdelemi vercekler kıss:1::1:

geçen yıl da var mıydı bu yarışma:44:

1. olanı ilk atıyolarmış kk dan:27:..sonra da oy verenleri sizin işiniz gücünüz yok mu diye :60::60::60::60:

ben size tazesinden hamsi göndersem:27::27:..hakkaride de çok kar var yaww:60::60::60::60:
:9::9::9::9:
hosbuldum bıdenem..:16::16::16: oh sefamız olsun en hossohbet topıc secılseydı 1.lıgımız kesındı zaten:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:allah muhabbetımızı arttırsın:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

hakketen ya neden öyle bi anket yapmadılar acaba:44::44:
aynen papişim,muhabbetimiz neşemiz 2013 te de devam etsin inşallah
:21::21::21:

pampiş yaa sen bilirsin bukaa uğraşıyoz birinci olalım diye de bana noolcek kıss :53::53: nooluyo 1. olunca kurdelemi vercekler kıss:1::1:

1. olanı ilk atıyolarmış kk dan:27:..sonra da oy verenleri sizin işiniz gücünüz yok mu diye :60::60::60::60:

yok kıss ilkokuldaki gibi kurşun kalem hediye ediyolarmış:60::60::60:

sabah: 1 yumurta
yağlı ezine peyniri
5 tane yeşil zetin turşu
bir avuç badem
çay

öğlen:yeşil mercimek yemeği bir kepçe
bir çorba kasesi ölçüsünde yeşil fasulye

akşam:sarıkanat balı ve salata
5- adet badem ve yine o kadar iç fıstık

bütün gün 1.5 lt su daha bitiremedim içimde bulantı oluyor zorluyorum, inşallah başarırım kendime fazla güvenim yok ama kilo kaybını görürsem belki moralim düzelir.
Menün güzel canım.Böyle devam.Baş sayfaları okuduysan işi kapmışsındır:9: Sersuma söyleyelim de seni de listeye alsın.Kilo kesinlikle kaybedeceksin.Kendine güvenmeden birşeyde başarı elde edemezsin.Bizim burası bir aile ortamı.Takıldıkça sende anlayacaksın.Burada sırf diyette olanlar yok.Hamile olanı da var.Öyle güzel ortam ki bizi bırakamıyorlar anlayacağın.
kısss haline şükretmek için mi buluyon bu videoları:9::9:
He kız.Ben Ayu dedim ya Reyhan kızdı bana .Benden beteri de varmış yani.Camışşşşş :9:

40 oldum bu arada:52::52::52:.yarın ben işteyken de çalışın haaa..:27::27:

geçmeliyiz en büyük bizim topiğimizz:kkk::kkk::kkk:

sadece ben mi ramaska ve melexin de süper çalışıyo papişim..4 kişiye 2 şer kutudan solgar marka omega 3..vay anam sen yandın sersumum:30::30::9::9:
Evettttt bizde varız. her nee kadar yarım yurum da olsa link veriyoz, gelenin paçasını bırakmıyoz.Allalla :9:hadi ben marincap alayım.Alıştım ona .Fazla masraf olmasın :34:

Öyle olur mu dersin kız :18:Buluşma noktamızı şimdiden ayarlayalım o zaman.Her zaman ki yer saat (13:30)anlaştık mı ?not: yer havaalanı :34:

Back
X