Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar akrep33 oy kullanmamis...dikkatimi cekti....hemen ozelden mesaj atiyorummmm

leylakcim nasilsin gunaydin....

Yok gitmedim herkülümle işim vardı az ama ben gelene kadar siz kaçmışsınız
kıss herkülle büyük aşk yaşıyonuz bakıyom

ramaska melexın selam kıslar nasılsınız kahvaltımı yaptım cay ıcıp sızlere bakıyorum sersumumuz 1. sırada su an.zaten bızım el attıgımız hıcbır ıs yarım kalmazdı

kahvaltım

2 yumurta
zeytın,b.peynır
acılı ezme
fındık,omega3

hepımıze bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılıyorum
sana da canım...afiyet olsun bu arada
süper çalışıyon valla bebeğem
kız oyle calısıyonkı omega3 kesmez senı bence sersum senın mutfak tadılatını ustlensın
bence bi herkül daha alsın,hemi de başka rengini
bak aklıma ne geldı temızlık gunu yapalım.haftada bır bırımızın evıne toplanıp dıp kose gırelım olmamı
züpeerr olur
allah orucunu kabul etsin elifezgi
Kafam çorbaya döndü kız

dün benim de öyle olmuştu,hatta rüyamda sersum için başka bi topik açmışım sırf oy toplamak için yazıp duruyodum

15 topiğe link yolladım.Bir çoğuna özel mesaj attım.Uleyyynnnn 1. Olmazsa yerim ben çikolata, ekmek , küp küp şeker yerim Uleyyynnnn

herkese tünaydınlariyi haftalar olsun,bol eksili ve bol neşeli
temizlik bitti,kahvaltı yapıldı
peynirli omlet
zeytin
pastırma
sucuk
fıstık
1 kivi
1 muz
omega 3

kıslar geçen hafta baya bi + daydım ama bugün wc sorunum olmasına rağmen +ların gittiğini gördüm.pek bi sevinçliyim

Kız pc kafayı sıyırdı sersuma pc mi alırsam.Herkülümün üstüne Gül koklayamam

Kız pc kafayı sıyırdı sersuma pc mi alırdırsam.Herkülümün üstüne Gül koklayamam

nur-sultan canim ekmek yerine ceviz yiyoruz.burda onemli olan doymak...illa hergun 1 bardak yiyeceksiniz diye kural yok ama en fazla 1 bardak......ilk gunlerden sonra zaten o kadar ceviz badem fistik yiyemiyorsun....istahin kesiliyor...esinle beraber yapiyorsunuz galiba...ne kadar kilo vermeyio dusunuyorsunuz....

bu arada sersum a oy verirsen sevinirim...tesekkurler....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…