canim biraz once ben yaziyordum oy icin
baktim sen benden davranmissin....
kıss herkülle büyük aşk yaşıyonuz bakıyomYok gitmedim herkülümle işim vardı azama ben gelene kadar siz kaçmışsınız
ramaskacım günaydın
evet kısslar.. sayenizde..
bugün benim arkadaşalardan da 3-4 oy gelcek..zaten siz de çalışıyonuz ..daha noolsun beyaa..
öpüyorum hepinizii..işten gelince görüşürüz canlarım
:119::119::119::124::124::124: tey teyy...
ramaska melexın selam kıslar nasılsınız kahvaltımı yaptım cay ıcıp sızlere bakıyorum sersumumuz 1. sırada su an.zaten bızım el attıgımız hıcbır ıs yarım kalmazdı
sana da canım...afiyet olsun bu aradakahvaltım
2 yumurta
zeytın,b.peynır
acılı ezme
fındık,omega3
hepımıze bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılıyorum
süper çalışıyon valla bebeğemÇok teşekkürler
Yaptım valla oyu 46 oldu.Birde birşey diyeceğim.Listenin olduğu sayfanın altına yorum yazılıyor.Bende sersumla ilgili yazdım birşeyler.Bu da etkili oluyor.Sizlerinde vakti varsa bir iki birşeyler yazın.Valla ben dukancılara bile yazdım .Sanırım 3 oy oradan geldi
bence bi herkül daha alsın,hemi de başka renginikız oyle calısıyonkı omega3 kesmez senı bence sersum senın mutfak tadılatını ustlensın
züpeerr olurbak aklıma ne geldı temızlık gunu yapalım.haftada bır bırımızın evıne toplanıp dıp kose gırelım olmamı
allah orucunu kabul etsin elifezgigün aydııııın
bu haftasonu cozurtmadım
bi cumartesi öğlen dışarda kahvaltı yaptım bol ekmekli kaymaklı maymaklı , kahvaltıda yumnurta olmayışına bozulup ekmkeği abarttım ama eve gelince akşam lahana çorbası ile idare ettim.
pazar günü de iyiydi öğlen yoğurtlı ıspanak akşam da yumurtalı kabak falan derken idare ettik.
ikindin bi ara kendimi kaybedip mutfağa akıtma yapmaya girdim, amma velakin un yerine yulaf kepeği ve ruşeym kullanayım derken tutturamadım, olmadı gidim canan hocanın kitabından tarife bakayım aaa içinde yumurta da yokmuş derken paketin dibinde kalmış unla 2. teşebbüsüm de kurtalnmış un yüzünden boşa çıktı ve son olarak 3.de un yerine pirinç unu kullanarak yapmaya çalıştım ve gene olmadı. 2. çöpe 1 ve 3. oğlanlara yayla çorba yapmak üzere dolaba kaldırıldı. bu arada krep aşkım öldü tabi. ben de yumurtalı kabak yaptım
bugün de oruca niyetlendim.
önceki sayfaları okiyim bakiiim siz nettiniz
Kafam çorbaya döndü kız
kizlar akrep33 oy kullanmamis...dikkatimi cekti....hemen ozelden mesaj atiyorummmm
leylakcim nasilsin gunaydin....
15 topiğe link yolladım.Bir çoğuna özel mesaj attım.Uleyyynnnn 1. Olmazsa yerim ben çikolata, ekmek , küp küp şeker yerim Uleyyynnnn
Kız pc kafayı sıyırdıkıss herkülle büyük aşk yaşıyonuz bakıyom
sana da canım...afiyet olsun bu arada
süper çalışıyon valla bebeğem
bence bi herkül daha alsın,hemi de başka rengini
züpeerr olur
allah orucunu kabul etsin elifezgi
dün benim de öyle olmuştu,hatta rüyamda sersum için başka bi topik açmışım sırf oy toplamak için yazıp duruyodum
Kız pc kafayı sıyırdıkıss herkülle büyük aşk yaşıyonuz bakıyom
sana da canım...afiyet olsun bu arada
süper çalışıyon valla bebeğem
bence bi herkül daha alsın,hemi de başka rengini
züpeerr olur
allah orucunu kabul etsin elifezgi
dün benim de öyle olmuştu,hatta rüyamda sersum için başka bi topik açmışım sırf oy toplamak için yazıp duruyodum
Kız pc kafayı sıyırdısersuma pc mi alırsam.Herkülümün üstüne Gül koklayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?